Rüya Yorumları

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] hayır ama sen dediklerimide yapmıyosun hocanıda dinlemiyosun.
sorumluluk sende ben zorlayamam seni ama ilersi için parlak olmaya bilir onun için hocanı dinle sen olurmu üzülme sonra.

---> Rüya Yorumları

merhaba:D bende bır ruya sorcam

bu hafta ıcınde gordum sozde ıs gorusmesıne gıdıyorum mulaka gırıorum hemen kabul edıp ıse baslatıyorlar bu kdar :)

---> Rüya Yorumları

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] başarılı olunucak bir iş. :)

---> Rüya Yorumları

yani başarıyı gösteriyor iş ask ama genelde iş olur

---> Rüya Yorumları

Bu rüyamda siyah zeytin yiyordum, kendi mutfağımızda .
Yedikçe de bi mutluluk çöküyordu.
( Siyah zeytinden de nefret ederim. )
Ne anlama geliyor acaba ?

---> Rüya Yorumları

[MENTION=95282]DeriN ~[/MENTION] bu rüya sizin rahatlıycanız anlamına gelıyor olduğunuz durumdan bıraz daha ıyı olucaksınız rahat ediceksiniz :)

hayır olsun

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] hayır olsun

---> Rüya Yorumları

DeriN ~ en çok sıkıntıyı denen alıyorsanız o yönden

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION], ya ben bir ruya gordumde yorumlanmaya deger ama sey yaa biraz utaniyorum.. aslinda cokta utanilacak birseyi yokta...

neyse, sey gordum..
kendi gogusumu emissim hafif kanli sut gelmis (cok cok az ama) midem bulaniyor tiksiniyorum filan...

birde iki seferdir ablam (sana bahsettigim ablam) ayni ruyayi goruyor.

ruyasinda, birini goruyormus ogretmenmis demis ben bu cocuga asik olmam gerek ama asik olamam bu yesilin nasibi demis.
iki seferdir ayni ruyayi ve ayni kisyi gormus... tipinide tarif etti ama benim erkek arkadsim degil :( ablama diyorum ruyandaki ile erkek arkadasimi degistirelim :) olur siparis ederim diyor. acikcasi ruyasi beni korkuttu :(
benim arkadasimda ogretmen ama ogretmenlik yapmiyor. illa ablamin gordugu yuzmu olacak?
bunu yazmamin nedeni ablam kendi esinide ruyasinda gormustu ve ruyasinda gordugu kisi ile evlendi puff o yuzden korkuttu beni, tabiki herseyin hayirlisi ama bu arakdasimla bir cok sey paylasmisken bir baskasini istemiyor insanin ici.

neyse yorumlari sana birakiyorum. hatta sabirsizlikla bekliyorum

---> Rüya Yorumları

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] ilk rüyanız kalp kırmaya işaret ani çıkışlar yapmayın acı söylemler söylemeyin kırılır ve kırarsınız.

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] ablanın rüyası farklı yüzünü görmesi o kişi olacağını taşımaz sen ilişkine devam et olurmu takılıp kalma

ben ablanla konuşurum ;p söylemez sana illa bu olsun diye

hayır olsun canım benim.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] tamam hayır olsun tekrardan

---> Rüya Yorumları

Merhaba [MENTION=155270] Cin [/MENTION],

Ya bir şey soracağım sana ben rüyalarımda hep çeltik tarlalarında uğraştığımı aralarında gezdiğimi görüyorum..

Geçen Hafta sonu Çanakkale'ye giderken Çeltik Tarlalarını gördüm ve aklıma geldi sorayım dedim :R

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] bir şeyleri elde etmek için başarılı olmak istiyorsunuz zamanla istediğiniz her neyse zafer sizindir.

---> Rüya Yorumları

bişi sorcam rüya tabi.
öğlen gördüm bir grp halinde bir yerden geliyoruz minibuse falan bınmısız olay cıkıyor araba ve ınıyoruz sonra yetısemem gereken yerlere gıdemıyorum :s

sımdıden tesekkurler

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri