Rüya Yorumları

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION]

Önce Şunu Belirteyim Benim Amcam'ın 2 Hanımı Var Ve İkiside Aynı evde yaşıyorlar ve Aile apartmanın da Geliş Gidişimiz Yok Birbirimize Aynı Binada Oturuyoruz ve Babaannem ve biz yengemlerle konuşmuyoruz ..

Bunu neden söylediğime gelince Rüyamda yengemleri gördüm ..

Rüyamda ; Babaannem sözde uzak bir yere uzun bir süre kalmaya gidiyor..
Mevsimlerden yaz kapılar sonuna kadar açık evde oturuyoruz ..
Yengemler bize geliyorlar Amcamın ilk eşinin üzerinde beyazlar var , ikinci eşinde ise yeşil uzunca bir etek.. Yüzleri Gülüyor ve biz Çok şaşırıyoruz ..

---> Rüya Yorumları

Rüyada atladığın birşey yok değilmi. bu bir konuşma anlaşma gibi gözüküyor cünki iki tarafında hoştun olacağı bir durum söz konusu sanırım

---> Rüya Yorumları

[MENTION=109839]CimCime66[/MENTION] biraz daha açıklaya bilirmisiniz hani nasıl biryerde aldatıyordu üzerinde ne vardı hava nasıldı gece gündüz en ufacık elemen rüyayı değiştirir cünkü

---> Rüya Yorumları

Hmm pardon anlatiyim Ozaman

disardaydi ve Ben onu baska bir kizla gördüm onu yakalamaya calisiyordum ama o kizla Beraber bende kaciyordu ... giyisi normaldi , gündüzdü...

---> Rüya Yorumları

Çok karmaşık rüya bu ama bu tür rüyalar uzan döenmli olup çıkması bile seneler saatler süre bilir.
ihanet görmüşsünüz bu bir ihanetin başlangıcı ola bilir de olmaya bilirde.

zaman kavramı araya girmiş cunki bu tür rüyalar sakıncalı ama iyi pek çıkmaz sonu.

ilişkinize devam edin siz zaten bunu görürsünüz.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] kardeş :H
ben bu gece ıkı tane ruya gördum anlatayım sana dur

ilk olarak
bir sahıldeyım , iskelesi vr ve ben denıze gırecegım iskeleden denıze atlıyorum ama bır anda denız benı dibe dogru cekıyor ilkten panikliyorum sonra yukarı dogru baktıgımda ustumde binlerce balık var onları görunce huzurlu oluyorum devamı yok bu kadar xD

bir diğeride iş yerındeyım şarküterideyım yanımda iş arkadaslarım var birden bır delikten yılan cıkıyor renkli benekli bir yılan korkuyorum yılan var dıyorum yılan ıyıden beliriyor ve kocaman bır yılan cıkıyor ben korkuyorum ramazan dıye bır arkadasım var o yılanı tutuyor ve tekrar cıktıgı deliğe sokuyor. banada gecti gizem korkma dıyor :H

şimdiden kolay gelsın kardeş :)

---> Rüya Yorumları

[MENTION=119637]waLL~é[/MENTION] Hayır Olsun Rüyanız Öncelikle

İlk Rüyanız Yapmakta Karar Aldığınız Bir İş Var Sanırım Bu Herhangi Bir İş Ola Bilir Sizi Sıkıntıya Sokucak Biraz Acele Davranmayınız.

İkinci Rüyanız Kadın Bir Düşmanınız Var Sinsi ve Sizi İzleyen Zarar Vermek İstiyor Ama Sevdikleriniz Sizi Sahipleniyor.
Rüyada Olan Ramazanda Olabilir Sizi Koruyan Bir Başka Kişide Ola Bilir.

Hayır Olsun Hemşerim.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=119637]waLL~é[/MENTION] Hayır Olsun Rüyanız Öncelikle

İlk Rüyanız Yapmakta Karar Aldığınız Bir İş Var Sanırım Bu Herhangi Bir İş Ola Bilir Sizi Sıkıntıya Sokucak Biraz Acele Davranmayınız.

İkinci Rüyanız Kadın Bir Düşmanınız Var Sinsi ve Sizi İzleyen Zarar Vermek İstiyor Ama Sevdikleriniz Sizi Sahipleniyor.
Rüyada Olan Ramazanda Olabilir Sizi Koruyan Bir Başka Kişide Ola Bilir.

Hayır Olsun Hemşerim.

sagolasın cin kardeş bak şimdi geldı aklıma o yılanlı ruyayı gordukten sonra iş yerınden bır kız arkadasımı gormustum ama sadece suratını gordum gelıp gectı

---> Rüya Yorumları

[MENTION=119637]waLL~é[/MENTION] Anladım İş Yerine Dikkat Et Merak Etme Zarar Veremıycek Zaten :R

Sadece Kadın Olduğu Belli Oda Yılanın Renginden Süslü Bir Erkek Olmaz Sanırım :)

---> Rüya Yorumları

[MENTION=119637]waLL~é[/MENTION] Anladım İş Yerine Dikkat Et Merak Etme Zarar Veremıycek Zaten :R

Sadece Kadın Olduğu Belli Oda Yılanın Renginden Süslü Bir Erkek Olmaz Sanırım :)

sanırım baya sevılıyorum aslınd abunu bende bılıyrum cunku bır ara benımle cok ugrasmıslardı :D
haha evet sarı yılandı benklı ve suslu dogru dedn onu :D

---> Rüya Yorumları

Merhaba [MENTION=155270]Cin[/MENTION] , Öncelikle Hayırdır İnşallah Diyorum

Rüyam da ;

Evdeyim Mevsim Yaz Ama Felaket Bir Yağmur Yağıyor..

Evimizde Annemlerin Odasının Camlarından Sular İçeri giriyor ..

Bir Anda Her yer Yağmur Suyu Doluyor ..

Yağmur Suyu beraberinde çok değişik daha önce görmediğim örümceğe benzer bir böcek ile evin her yerini sarıyor ..

Bu Böceklerin bedenimi sardığını görüyorum bir süre kımıldamadan bekliyorum böcekler üzerimi kapatmış durumda..

Sonra yağmur diniyor sular çekiliyor böceklerde çekiliyorlar ben üzerimdeki böcekleri temizliyorum onlardan kurtuluyorum derken Sol göğsümde bir tel olduğunu görüyorum teli elimle tutup çekiyorum başta canım yanıyor, canım yanınca teli çıkarmayı bırakıyorum ..

Tekrar teli tutup çekiyorum göğsümün içerisinde 30sn kadar bir Balık olduğunu görüyorum şok oluyorum ..

Balığı Göğsümden çıkartırken uyandım zaten.

Şimdiden teşekkürler :R

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] Hayır Olsun

Aşk Rüyası Bu , Evli Değilsiniz Değilmi Siz. Bir Aşk Ama Kötü Bir Aşk Peşinizde Sizin. Sanırım Size Kötülük Edicektir. Ve Kalıcı Bir Acı Bırakıcak Sizde.

Dikkat Ediniz.

Allah Yardımcınız Olsun.

---> Rüya Yorumları

Merhaba [MENTION=155270]Cin[/MENTION] kardeş. Rüyamı anlatıyım hemen çok merak ediyorum çünkü cevabını.

Rüyamda savaştaydım ben savaşmak istiyordum ama savaşacağım ülkenin askerlerinin içinde hoşlandığım kız vardı ve ben savaşıyordum kız beni öldürmeye geliyordu ben ise onu öldürüyordum ama beni polis gelip alıyordu ne alaka bilmiyorum. O kız ne olabilir sence ? Ne anlama geliyor sence ?

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155442]BSGY[/MENTION] Size Zarar Veren Bir İyi Niyetli Arkadaş Bu Ne Derler Dedikodu Yapıyor Sizde Ona Güveniyosunuz Ama İçten İçe Sırlarınız Ortaya Çıkıyor.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] Hayır Olsun

Aşk Rüyası Bu , Evli Değilsiniz Değilmi Siz. Bir Aşk Ama Kötü Bir Aşk Peşinizde Sizin. Sanırım Size Kötülük Edicektir. Ve Kalıcı Bir Acı Bırakıcak Sizde.

Dikkat Ediniz.

Allah Yardımcınız Olsun.

hımm ben rüyamı kendim şöyle yorumladım. bugün bir öğretmen arkadaşa birisinden bahsettim onun etkisinde kalarak bu rüyayı görmüş olabilirim.
çünkü kalıcı bir acı bıraktı bu kişi bende..
göğsümdeki balık muhtemelen oydu ve ben onu çıkartırken başta acı çektim daha sonra çıkartmaya çalışırken acı hissetmiyordum ki çıkaramadım derinlerde kaldı..

Sağolasın yorum için ..

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] bahsettiği olay aşkmıydı ?

yağmur aşktır cünkü bekleyip göreceğiz öğretmenmi yoksa aşkmı kısa zamanda cıkar sonucu cünkü.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] bahsettiği olay aşkmıydı ?

yağmur aşktır cünkü bekleyip göreceğiz öğretmenmi yoksa aşkmı kısa zamanda cıkar sonucu cünkü.

[MENTION=155270]Cin[/MENTION]

Bir Aşk ile ilgili bayan öğretmen arkadaşımla konuşmuştum bugün onun etkisi diye düşündüm ..

Aşk istemiyorum o acıyı kaldıramam artık :67:

Son düzenleme:
---> Rüya Yorumları

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] Kader Bu Yaşayacaksın Hayırlısı Olsun.
Burdan Pek Birşey Yazamıyorum Malasef Şartlar Bu Kadar :R Anlıyosun Değilmi Beni

Aşk Acı Değil Öğretmendir :R **** Bir Cin Ata Sözü ;p

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] Kader Bu Yaşayacaksın Hayırlısı Olsun.
Burdan Pek Birşey Yazamıyorum Malasef Şartlar Bu Kadar :R Anlıyosun Değilmi Beni

Aşk Acı Değil Öğretmendir :R **** Bir Cin Ata Sözü ;p

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] yoksa benim 3harfli mi ? :s

Hayırlısı Olsun ya napalım Yazılmışsa İlahi Kalemle Yazımız Boynumuz Kıldan İnce..
Elbet O da Bir Sınav Kapısıdır :R

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri