Rüya Yorumları

---> Rüya Yorumları

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] farkına varmamışsınki zaten :) daha güzel varmaman

hayır olsun

---> Rüya Yorumları

ya ben rüya göremiyorum artık neden ?

aylık kotayı doldurdunuz.. hahaha

hahaha çok güldüm size yaa

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] rüya anlatmıcam ama bişi merak ediyorum.Ben mesela bir rüya görüyorum ansızın uyanıyorum bu rüyayı hiç düşünmediğim halde tekrar uyudugumda yada başka bi zaman o yarıda kalan rüyanın devamını görüyorum bu neden kaynaklanıyo nasıl oluyo?

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155776]lolamera[/MENTION] rüyan uyarıcı ola bilir yada bir işaret ola bilir.ondan dolayı görüyorsundur

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] korkma :R

---> Rüya Yorumları

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] çok buyuk yuktur o yarıdamı bıraktın :R bırakma istihareyı görene kadar kıl ben 20 gün kıldığımı bılırım en son gördüm kurban olduğum :) bırakma sen

sevgilin içinmi ?

---> Rüya Yorumları

Hımmm.. Peki hatırlanmıyan rüya daha hayırlıdır derler bu dogru mu?Rüya gördüğünde suyu acıp gündüz niyetine deyip suya anlatmalıymışsın diyolar,bide önceden gördüğün rüyaları anlatmak günahmış varmı bunların aslı merak ettim umarım sıkmamışımdır :Ü [MENTION=155270]Cin[/MENTION]

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155776]lolamera[/MENTION] rüyayı anlatmak günahmıymış ilk defa duydum bunu ama ruya anlattığın kişi mumkunse temız olsun. ben suya felan anlatmadım ruyalarımı.
hatırlamadığım mılyonlarca ruya var uykumuzda hayırlı değildir.

hayırlı olan ruya zaten kendını bellı edendir.

yok sıkılmadım ben :)

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] buyuk bır sorumluluk ben sen yap derım yok sen yap ben sana uyucam dersen yaparım pekı kotu cıkarsa ayrılcakmısın ? gire bilcekmisin bu sınava hazırmısın.

---> Rüya Yorumları

Eski rüya yani geçmişte gördüğün rüyaları anlatmak günahmış :Ü @ Cin ben aklıma geldikce sorarım o zaman teşekürler cevapların için..

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155776]lolamera[/MENTION] sora bilirsiniz ben günah bilmiyorum günahsa eğer bir kaynakla gelirseniz bende bakarım ona göre hatamız varsa hemen duzeltirim allah göstermesin.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155776]lolamera[/MENTION] rüyayı anlatmak günahmıymış ilk defa duydum bunu ama ruya anlattığın kişi mumkunse temız olsun. ben suya felan anlatmadım ruyalarımı.
hatırlamadığım mılyonlarca ruya var uykumuzda hayırlı değildir.

hayırlı olan ruya zaten kendını bellı edendir.

yok sıkılmadım ben :)

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] buyuk bır sorumluluk ben sen yap derım yok sen yap ben sana uyucam dersen yaparım pekı kotu cıkarsa ayrılcakmısın ? gire bilcekmisin bu sınava hazırmısın.

bilemedim ben simdi...
neyse ozaman yasayip gorelim...

---> Rüya Yorumları

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] hazır olduğunda söyle halederiz korkma hayırlımı sıtıyosun hayırsızmı onu bilmek gerek

allah (c.c) sizin hayırlı bıldıklerınız hayrısız ola bılır hayır görmedıklerınız hayırlı cıka bılır

bunu ben bılırım dıyor

ben ondan ıstıhare edıyorum zordur ama çokda guzeldir hıc acımadı canım.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] hazır olduğunda söyle halederiz korkma hayırlımı sıtıyosun hayırsızmı onu bilmek gerek

allah (c.c) sizin hayırlı bıldıklerınız hayrısız ola bılır hayır görmedıklerınız hayırlı cıka bılır

bunu ben bılırım dıyor

ben ondan ıstıhare edıyorum zordur ama çokda guzeldir hıc acımadı canım.

tamam canisi

---> Rüya Yorumları

Bir kaynakta görmedim ki çevremdeki bazı kişiler söylüyordu işte eskiden gördüğün rüyaları anlatma die zatn dogru olduguna inansam böyle bi soruyu dile getirmem :Ü Neyse mesgul etmiyim sayfanı aklıma geldikce sorularımla yorarım seni =) [MENTION=155270]Cin[/MENTION]

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155776]lolamera[/MENTION] estafurullah sıkıntı değil :)

---> Rüya Yorumları

geçen rüyamda üç harflılerın benı carptıgını gordum
genel olarak boyleydı bır kac gun gectı ustunden tam hatırlamıorm ama bakarsan sevınırım

---> Rüya Yorumları

Gündüz niyetine hayır olsun rüyamda bal böceginin dogum günü kutlaması için süpriz bişiler planlıyoduk hayal meyal hatırlıyorum zaten.Bugün foruma girdim ki Eminenin dogum günüymş hiç bir bilgimde yoktu buna dair bu ne oluyor şimdi :Ü [MENTION=155270]Cin[/MENTION]

---> Rüya Yorumları

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] hayır olsun şimdi ne dersem yanlış olur onlardan dolayıd a görmüş ola bilirsin yada çok dusundun kafanda. tekrar olursa yaz bana olurmu.

ruyanı tam hatırlamadığından bırsey dıyemıyorum

[MENTION=155776]lolamera[/MENTION] gelecek bir rüya görmüşsünüz sadece :) arada olur butür hadiseler.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri