Rüya Yorumları

---> Rüya Yorumları

ya bende sorcam ama ruya degıldı karabasan geldı gene bana :s
ayda bır gelırken 3 ayda bır gelmeye basladı.aslında ruyala basladı
hatırladıgım kadarıyla ruyamı anlatım
aksam gec saatlerı ısten cıkmısım sozde ayse ve bırkac arkadasımla akrabamla bulusacagım daha once gıttıgımız bır yermıs.yola cıkıyorum bır araba duruor onumde servıs arabası gıbı bende bınıyorum ıncegım yere gelıorz adam durmuyor kapıları falan kıtledı sonra bole karanlık bır ormana goturdu sonra ben kurtuluyorum elınden bulusacagımız yere gıdıorum
sacma sapan bır ruyaydı net olarak hatırladıgım kısım bu kadar,bakarsan sevınırım

---> Rüya Yorumları

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] karabasan çok geliyorsa ben buraya bir resim ekliycem onun cıktısını odana koy arapça zaten okuta bılırsın kontrol ettire bilirsin.
gelse bile uğrar ve geçer. akşama buraya koyucam net resim cekmeliyim duanın

tamm hallederiz :)

allah var sorun yok.

---> Rüya Yorumları

unutmuşum derslerim yüzünden

dedikodu ve fırsatcı bir arkadaşın olduğunu gösteriyor. ama sana pekte işlemiyor kötü duruma düşersen yakın zamanda kendi gayretinle kurtulucaksın

---> Rüya Yorumları

unutmuşum derslerim yüzünden

dedikodu ve fırsatcı bir arkadaşın olduğunu gösteriyor. ama sana pekte işlemiyor kötü duruma düşersen yakın zamanda kendi gayretinle kurtulucaksın

anladım tesekkur ederım kusra bakma sıkıstırdım bıraz :D

---> Rüya Yorumları

Arkadaşım bir rüya daha yorumlatacağım yine annemin rüyası

Rüyasında ; Denizin Üzerinden Uçtuğunu Görmüş .. Ve rüyasında Pirinç Plavı Yapmış

---> Rüya Yorumları

InnoCence bolluk ve bereket feraha ermek olduğu mevkiden üst kademeye yükselmenin işereti.
çalışıyosa işinde yükselir

ev hanımıysa cevresinde söz sahibi olur

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] ruyamda,

bu yeni dugun olan ablamin kinasi ve dugunu gordum iste dugun terslikleri filan cikiyor sonra bizim evimizin bir odasina giriyorum birileri odada tadilat yapiyor. tavani delip merdiven gibi birsyeler yapacaklarmis iste ne bilim bir takim tadilat yapiyorlar. diyorum siz ne yapiyorsunuz evimizde, diyorki abin evi bize satti. ordan gidiyorum abimin yanina gidiyorum. abi diyorum evi sattigin dogru mu? ne yaptin sen diyorum. abimde diyor, delimiyim evi satarmiyim hic yok oyle birsey diyor. tekrar odaya gidip baktigimda herseyi eskisi gibi yapip actiklari tavandaki deligide kapatip gitmisler. diyorum ki abim dogru diyormus demekki satmamis ohh annem duyup uzulmeden yanlis anlasilma giderildi diyorum.

(ben kendimce, abimin bir hata yapmaya yeltendigine ama bundan vazgectigine yordum) senin yorumunu bekliyorum...

---> Rüya Yorumları

ev hanenıze bır iftira yada zarar verılmek istenmiş ama olmamış camur atılmış ama temızlenmiş. bana göre abınden değil cevrenden.

ama bunu engelleyen senmişsin abin değil. :)

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] allah yüzünü güldürsün hep senin bilmem çokmu istiyosun görmek :)

---> Rüya Yorumları

ev hanenıze bır iftira yada zarar verılmek istenmiş ama olmamış camur atılmış ama temızlenmiş. bana göre abınden değil cevrenden.

ama bunu engelleyen senmişsin abin değil. :)

benim hic oyle bir marifetlerim yoktur ama bir ise yaramissim sonunda :)

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION], benim yerime istihare yatsan olmaz mi? ben kac sefer yattim birsey goremedim :(

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri