Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] iyiym canım tatile girdim bugün. Artık giderek yaklaşıyor sınav beynim sıkıntıdan uyuşmuş durumda. Adam akıllı düşünemiyorum bile. :( neyse sende üzülme şimdi benim halime iyi olmaya çalışıyorum kuzum.

---> Not Bırakalım

Evde Kimse Yok Ohh Kafa Dinliyorum Derken .. Kulaklığı Taktım İÇimden de Şİmdi Zil Çalar Dedim .. ve Zil Çaldı ..

1 Çuval Patates Geldi :R Neyseki evde hala tekim xD

---> Not Bırakalım

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION]Öyle olmuş bulundu ablam geldim işte burdayım :Ü

---> Not Bırakalım

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] dik durman lazim,aynisi benim icinde gecerli bu aralikta sinavlarimi vericem okul bitiyor hersey üst üste geliyor ama güclü olmaliyiz ne olursa olsun :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] dik durman lazim,aynisi benim icinde gecerli bu aralikta sinavlarimi vericem okul bitiyor hersey üst üste geliyor ama güclü olmaliyiz ne olursa olsun :)

---> Not Bırakalım

bak sen [MENTION=152585]_JOK3R_[/MENTION] ablaya el kaldiriyon ha?
gorursun sen :)

nerelerdesin bakim once sen onu de hele bi?

---> Not Bırakalım

[MENTION=152585]_JOK3R_[/MENTION] sen dil cikarirsan inanmam tabi :) ciddi ciddi yazarsan inanirim hihi

neymis o onemli islerin?

---> Not Bırakalım

[MENTION=152585]_JOK3R_[/MENTION] bende okumak istiyorum ama akici ise okurum :) yoksa hemen SIKILIYORUM :)
konusu ne?

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri