Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=151672]bluee[/MENTION] :D gardasımm sende hepp terss zamanlardaa benı hatırlıyosunn yaa :D malesef mesajm bıttı :D:D hayırdır ınsallah :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=156426]Elsa[/MENTION]
Ben de seni çok beğeniyorum o yüzden gitmene üzüldüm çok iyi anlıyorum seni :)
[MENTION=154874]leylmira[/MENTION]
Seni özleyeceğim...
[MENTION=120709]'-DamLa[/MENTION]
Nedendir açılımıyo bir türlü hani istek de var :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=159020]Néppox[/MENTION]
ya bilgisayarim cok agir :( varmi onerecegin birsey? bir saatte bir yere basiyorum. telefonumdan bakiyorum arada artik sabrim kalmadiginda :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] TeamViewer diye bir program var onu kur ID Şifre ver bana bir bakayım :R

---> Not Bırakalım

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] Aynen :R Programı açtığında yazar orada ID ve Şifre diye :kk:

---> Not Bırakalım

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] Aynen :R Programı açtığında yazar orada ID ve Şifre diye :kk:

ee pc hollandaca anlayabilecek misin?
birde ciktiginda program kapanmismi olacak? pc den uzaktan yardim iste kullandiginda mesela karsidaki pc ye girip baktiginda gorebiliyorsun gorebilecekmiyim?
yada pc yi temizle yeri var ya, ordan gereksiz olanlari temizlesemmi?

---> Not Bırakalım

birde simdi okudum sanirim yararli birsey, is yerinden yada baska pc den kendi pcine girebliyor mussun oyle yaziyor tanitiminda. dogru mu?

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri