Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

Bazen Yüreğim Parçalanıyor Gibi, Ölecek Gibi Oluyorum sanki. Bazıları 112 Arayalım Der fakat Aslında Aradığım Yüz Onunki..

Bugün başıma gelen şaşırtıcı bir mesaj ve kişiyi not olarak foruma düşmek istedim :)

Bugün sabah 09:25 civarlarında yahşihan mezarlığının kenarında benim araba ile bir arkadaşı bekliyorduk üniversiteye sınava gidecektik ve o arada bi numaradan mesaj geldi rehberimde kayıtlı değildi numara tabi :)

Neyse mesaja baktım ve şöyle bir mesaj gelmiş ;

Mezarlığın orda napıyorsun sen ya :) böyle bir mesaj gelmiş numaraya baktım düşündüm bu kim bu kim ve sonra numarayı hatırladım bozuntuya vermeden sohbete devam ettim ;

- Üniversiteye gidicem arkadaşı bekliyorum :) Sende yoldan geçtin galibaa :)
- Yok mezarlığın içindeyim manyak ya :D anladım dikkatimi çektide senin arabayı görünce :)

Diyerek mesajlaşma devam etti tabi :)

Bu kişi kim diye soracak olursanız tam 1 yıldır konuşmadığım ve belli bir geçmişim olan bir kişiydi ve numaramı silmemesi hala durması beni onure etti tabi mesaj atmasıda yüzümde tebessüm oluşmasına sebep oldu ismini vermicem tabi zamanla belki ona dair birşeyler yazabilirim ama belki bunu zaman gösterecek :)

Böylelikle Allah geçiktiriyorsa güzelleştiriyordur sabredin sözünün meyvesini yemeye başlayacağız inşallah allahın izniyle :)

Forumda olmayan arkadaşlarımıza söylemek istediğimiz, iletmek istediğimiz bir şey olursa, not bırakmak istersek buraya [MENTION=38960]Rock SouL[/MENTION] şeklinde notların sonuna etiket yaparak notlarımızı iletebiliriz, bu tarz mesajlarıda çeşit çeşit konularda bırakmak yerine burda toplamak daha güzel olacaktır. :hi:

konu biraz amacı dışına kaçmış sankim :R

[MENTION=151672]bluee[/MENTION]

Seni güneşten daha fazla ısıtabilirim
olur olmaz dertlerinden sıyırabilirim
denizlerden dağlardan uçurabilirim
nedenim çok çünkü seni çok, çok seviyorum

bir ömrü bir yastıkta paylaşabilirim
iyi ve kötü günde yanında durabilirim
bu hayatın sonunu senle bitirebilirim

yolun neyse hesapsızca yürüyebilirim
senin için bitmez nöbetler tutabilirim
korktuğun her ne varsa ondan koruyabilirim

seni seviyorum seni seviyorum
melekler şahit dursun
sevgilim aşkımız kutlu olsun

seni seviyorum seni seviyorum

@Rock SouL

Roki <3 nerelerdesin... yasiorsan ses ver

---- Mesajlar Birleştirildi ----

@rocksoul

---- Mesajlar Birleştirildi ----

@Rock SouL

[@MertCanBey

Kardeşim pm sistemi aktif mi değil mi bilmiyorum ama açıksa pm ile dönüş yaparsan bir konu hakkında bilgi almak ve fikir alışverişinde bulunma amaçlı irtibata geçelim derim.

[MENTION=151672]bluee[/MENTION]

Bugun bizim evlilik yildonumumuz :)
Maşallah 3. Senemizi bitirdik :)

[MENTION=170852]MertCanBey[/MENTION] Merhaba kardeşim benim profil bilgilerimde doğum tarihimi 01.04.1989 olarak değiştirir misin rica etsem. Şu an ki görünen ezberlemem gereken bir tarih olduğu için böyleydi ve artık gerek kalmadı. Eyvallah..

[MENTION=6440]DeRiN[/MENTION] Size açıklama gereği duymadan bir soru sordum ve kaale alınmadım. Sorun değil. Fakat kendimi sizin yerinize koyarak neden böyle bir umursamazlık yaptığınızı düşünmek istediğimde, hemcinslerimden bazı abazalar sağolsun ki bayanlarda erkeklere karşı haklı bir ön yargı oluşturuyor. Lise son sınıfa giden ve sizin gibi bayan olan bir kuzenimin felsefe hocası kuzenimin felsefik başarıları ve merakı gereği ona yaz aylarında '' kalite maddiyat harici nedir '' konulu bir araştırma vermiş. Hem tanımadığı insanlara hem tanıdıklarına bunu sorarak her bir yorumu not almasını ve sonucunda hiçbirine bağlı kalmadan kendi düşüncelerini yazmasını istemiş. Sonuç olarak benden yardım istedi ve bende seve seve yardımcı olacağımı söyledim ve bu soruyu 2 günde 20 kişiye sordum ve farklı yanıtlarını kaydettim. Sanal dünyada da hiçbir art niyetim yahut stratejim olmadan yani sizinle muhabbet başlatmak, münakaşa etmek vs vs gibi amaçlarım yok. Bu yaşıma kadar da böyle bir şeye gerek duymadığımın altını çizmek isterim. Her ne ise yardımcı olup katkıda bulunmak isterseniz tek cümlede olsa bir yorumunuzu kaydetmek isteriz. Duyarlılığınıza da duyarsızlığınıza da şimdiden teşekkür ederim...

Ben öyle yazmasam da eda arkdsşımızın yapıcı ve saygısızlığa karşı takındırmak istediği olumlu insiyatifine teşekkürler. Bana bu ergenliği yapan yetkiliyle ilgili sinirsel kavrama dayalı gerginlikten rahstsız olsn her hsbersize haklı da olsam özrü bir borç bilerek, keyifli forumlar dilerim!

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri