Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION] Seviliyorsun Özleneceksin bizleri hiç unutma biz unutmayacağızz :R <3

---> Not Bırakalım

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] Haftanın konuğun olmanın sıkıntılarını yaşıyor :( :R

---> Not Bırakalım

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] İyi olmana sevinndik :R Hep burdayız bız :D xD

---> Not Bırakalım

[MENTION=159020]Néppox[/MENTION] nerelerdesin kardesim? ya karnim cok acikti su ablana birseyler ismarlasan :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=156426]Elsa[/MENTION] ehhh bee güzelimm nee olduu da böylee oldu :( Neysee iNş geri dönersinn Elekcimm forumdaa en cok eglendıgım kısıydınn Özliycemmm senııı Sende Çokcaa sevılıyorsunnn ...

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION] Tesekkur ederımmm Özleneceksinn sendee AllahA emanet Ol aplaacann ..

---> Not Bırakalım

[MENTION=112229]~ SiLence[/MENTION] ; Avatarını Gördüğünde Bal_böceği Sanmıştım .. Diyorum ki bu Kız Ne Zaman Moderatör Oldu :D Nicki Görünce Kendime Gülmüştüm

---> Not Bırakalım

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] ben bunu yazarken bile gülüyorum hala :ki: :ki:

---> Not Bırakalım

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION] 2 günlüğüne şutlandım siteden geldim yoksun ne oldu hala çözmüş değilim. Özleneceğini bil. :12034rn0:

---> Not Bırakalım

[MENTION=156413]Mutluluktun[/MENTION] ozledim kizim seni ya nerdesin gel artik yeter bukadar ozlettigin kendini..:(

---> Not Bırakalım

[MENTION=159044]serkan2423[/MENTION] ; Yeni Üyesiniz , Forum Hakkında Pek Bilginizde Yok Ama .. Öğretmen Olduğunuzu Söylemiştiniz. En Azından Okuma Yazmanız Var ..

Konulara Mesaj Yazarken Lütfen Başlıklarını Okuyunuz..

Genel Forum Kuralları İçin Tıklayınız

Bu Bölüme Gidiniz.. Ayrıca Her Bölümümüzde Bölüm Kuralları da Mevcuttur..

Forum Oyunlarını Kurallarına Göre Oynayınız.
[/COLOR]

---> Not Bırakalım

[MENTION=159044]serkan2423[/MENTION] ; Yeni Üyesiniz , Forum Hakkında Pek Bilginizde Yok Ama .. Öğretmen Olduğunuzu Söylemiştiniz. En Azından Okuma Yazmanız Var ..

Konulara Mesaj Yazarken Lütfen Başlıklarını Okuyunuz..

Genel Forum Kuralları İçin Tıklayınız

Bu Bölüme Gidiniz.. Ayrıca Her Bölümümüzde Bölüm Kuralları da Mevcuttur..

Forum Oyunlarını Kurallarına Göre Oynayınız.
[/COLOR]

evet okuma yazma biliyorum. uyarınız için teşekkürler. yanlış bir şey yaptıysam özür dilerim.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri