Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=154368]ßayan Taruz[/MENTION]

Kusura bakma ya. Bi denk gelemedik, sohbet yarım kaldı kızmıyorsun değil mi? :H

---> Not Bırakalım

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION]
[MENTION=154874]leylmira[/MENTION]
[MENTION=156426]Elsa[/MENTION]
Fırsat bulduk girmeye birde baktık yoksunuz şimdiden özledim geri dönün bu bir çağrıdırrrrr :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=154368]ßayan Taruz[/MENTION]
Avatarındakı Turuncu saclarıda cok güzelmiş :R

---> Not Bırakalım

Fırsat bulduk girmeye birde baktık yoksunuz şimdiden özledim geri dönün bu bir çağrıdırrrrr :)

+1

[MENTION=156426]Elsa[/MENTION] [MENTION=154874]leylmira[/MENTION] [MENTION=150695]'hayaL[/MENTION]

---> Not Bırakalım

Öncelikle etiketleriniz, yokluğumu hissettiğiniz için teşekkür ederim.

[MENTION=54437]ashli[/MENTION] Tatlım benim, aktif olarak bu foruma yarar sağlayan insanlardan olmayacağımı belirtmek istiyorum. Azda olsa bir emeğin varsa bu emeklerin değmesi gerekiyor bir şekilde. Sen anlarsın beni zaten. Karekterini çok beğendiğim insanlardansın, sakın kendini bozma. Öpüyorum seni.
[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] Canım tosya pirincim, böyle olması gerekiyordu. Uğrarsam en çok bakacağım nadir insanlardansın. Sen istifini hiç bozma, o güzel karekterinle de insanlara örnek olmanı diliyorum.Unutma sadece o kadar söylüyorum. Çok seviliyorsun.

[MENTION=54256]Mastor[/MENTION] Berat, ismi bile insanın yüzünü gülümsetiyor. En çok özlediklerimden. O güzel yorumlarından uzak kalmak çokta kolay olmuyor. Bu arada zaten birtek senin anlayabileceğinden emindim, günlüğüne yazdıklarını okudum da. Sebepsiz hiçbirşey olmaz gerçekten, ki bizim gibi insanlardan çocukca tavırlar beklenemez bundan da eminsindir biliyorum. Açıkcası buraya yakışmadığımı düşündüm kendimce. Şu iki şeyide belirtmek istiyorum sana. Bende dost kavramı çok farklıdır ve ben insanın karekterlisini sevmişimdir. O yüzden senin de yerin bende hep ayrı. Kendine iyi bak, unutma hep hatırla. Seviliyorsun.

---> Not Bırakalım

Schalke 04 bizim transferlerden sonra isim değiştirmiş. [MENTION=152507]Stinko[/MENTION]

19107_461595493902718_232635726_n.jpg

---> Not Bırakalım

Sevgili Aslı böyle olmasını bende istemezdim en azından forumu ve yetkilerimi bu şekilde bırakmak istemezdim ama bazen
birşey için çok geç demek için bile artık çok geçmiş oluyor

forumda yüzyüze görüşmek istediğim kişilerden biride sendin forum kuralları
sebebiyle mümkün olmadı

Ben seni unutmayacağım beni anıp böyle çağrıda bulunmam beni mutlu etti

Seni özleyeceğim

Tüm güzellikler seninle olsun hep böyle sevgiyle kal :love3:

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] Teşk ederim çağrılar ve güller şarkılar için :) O güler yüzlülüğün ve içtenliğin daim olsun sp/n/ydır ;)

[MENTION=157575]She`[/MENTION]

[MENTION=35083]heredot[/MENTION] [MENTION=54256]Mastor[/MENTION] [MENTION=151958]yesil83[/MENTION] [MENTION=158737]Mjoy[/MENTION] [MENTION=144991]Thundeers[/MENTION] [MENTION=158527]Puurple[/MENTION] [MENTION=156736]quLDeniz[/MENTION] [MENTION=157694]kaff[/MENTION]

Güller için teşekkürler benden de size gitsin siz bir daha zahmet etmeyin cevap veremeyebilirim ;)

Özleneceksiniz

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri