Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] Anlayabildiğim kadarıyla yardımcı olacağım :) Uzaktan bağlantı evet. Kendi bilgisayarımdan seninkini görebileceğim yani. Kurduğunda kendiliğinden açılması lazım açılmazsan Başlattan bakar açarsın

Evet ID ve Şifreyi bilmen gerek onun için ayrıca bilgisayarın açık olması gerekiyor

---> Not Bırakalım

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] kaçıp gitme isteği gelir ya insana durmak istemez bazen. Yanına gelelim mi senin? İzmir e gidelim gezelim hiçbir şey düşünmeden ne dersin? :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] Anlayabildiğim kadarıyla yardımcı olacağım :) Uzaktan bağlantı evet. Kendi bilgisayarımdan seninkini görebileceğim yani. Kurduğunda kendiliğinden açılması lazım açılmazsan Başlattan bakar açarsın

Evet ID ve Şifreyi bilmen gerek onun için ayrıca bilgisayarın açık olması gerekiyor

baskalarida girerse ya :)

neyse yaziyorum simdi. sen baktiktan sonra programi silerim. programi sildigimde baskalari filan giremez demi?
kusura bakma cok soru soruyorum ama boyle seylerde pimpirikliyim :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] Yok ablacım bu tür konularda herkes öyle olmalı bence :) Aynen ben baktıktan sonra sileriz başkası bağlanamaz merak etme. Programı kapattığın zaman şifre yenileniyor zaten :R

---> Not Bırakalım

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] Yok ablacım bu tür konularda herkes öyle olmalı bence :) Aynen ben baktıktan sonra sileriz başkası bağlanamaz merak etme. Programı kapattığın zaman şifre yenileniyor zaten :R

tamam sana guveniyorum :)

fotograflarima bakma ha :)

id: 459 079 304
sifre : 2906

ama bunun yanindada bir bosluk var, partner id diyor benimde birsy girmeme gerek var mi?

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri