limonlubrokoli
Bayan Üye
---> Kürtçe Bir Dil midir?
hahaha
hahaha
![]() |
![]() |
©ﻕΞתς яΞiš;1689328' Alıntı:Bırakın bu boş lafları limonlumusun portakallımısın nesin 5 yaşındaki çocuk gibi yorum yapma bayansın bayanlığını bil klavye delikanlılığı yapan ilk bayan seni görüyorum. Verdiğin cevapları ilkokuldaki çocuklar vermez. Budur diyosun birde alfabe olmadan bi dili nasıl konuşacaksın ?
Böyle cevaba öyle cevap. Bildir istediğine bildirbiz yanıt diye bildik gördük edindik böylelerini.. bi şeyin bi yanıtı vardır. ben de verdim.
biter.
©ﻕΞתς яΞiš;1688617' Alıntı:Arapça resmi bir dil değilmidir? Kürtçeyi ve Arapça'yı nasıl aynı kefeye koyuyosun? Ordan burdan alınmış sözcüklerle dil mil ol-maz...
©ﻕΞתς яΞiš;1689289' Alıntı:Kuş dili diye birşey çıkmıştı 2 sene önce falan ben anlamıyordum şahsen. Anlamadığım için kuş dilide dil , lazcayı da anlamıyorum lazca da dil , çerkezceyide anlamıyorum o da bir dil , vay bee ne kadar dil varmış öyle...
Bana söylermisin peki madem eski bi dil tarihte kimler tarafından hangi coğrafya da kullanılıp günümüze kadar gelmiş ?ordan burdan alınan deildir kürtçe bu eski dönemlerdede var olan bir dildir soradan ortaya atılan dil değildir eğer araştırırsan anlarsın soradan çıkma bir dil omadığını.
©ﻕΞתς яΞiš;1689238' Alıntı:Herşeyi bir kenara bırakıyorum. Kürtçe dil diyosunuz ve resmi diyorsunuz. Peki bana söyleyin o zaman Dünyada ilk kürtçe eserin adını ? Kimler tarafından hangi alfabe ile yazılmış? Kürtçeyi diğer dillerden ayıran özellikler nelerdir? Kürtçe olan kelime kökleri hangileridir ? Tarihte kimler tarafından hangi coğrafyada konuşulmuş ve günümüze kadar gelmiş ?? Bana Türkçe'yi sorun hepsini söyleyim. Ters köşeye yattınız galiba ne dersiniz? Şah ! ...... MAT
©ﻕΞתς яΞiš;1690329' Alıntı:Bana söylermisin peki madem eski bi dil tarihte kimler tarafından hangi coğrafya da kullanılıp günümüze kadar gelmiş ?
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.