Hira
Bayan Üye
---> Evleneceğiniz erkeğin yada ßayanın bakir(ßakire) olmasını ister misiniz?
ya naled seni o kadar iyi tanıyorumki sitedeki yorumlarından hiç kırılmadım o yüzden( bu diesele.))
sen zaten herkese laf atmaya çalışan, insanlara ne kadar sert laflar attığını gördüğüm birisin ve ne kadar BOŞ
Kendine zıt fikri GÜZELCE savunan kişiye nasıl laf attığınıda biliyorum önceki konulardan
bu sebepten ben kaale almamaya çalışıcam sende mümkünse selam bile vermediğim biri olarak benimle muhattap olmamaya çalış=))
sen ' aman biri benim yorumuma laf atmasın ' diye telaş edenlerdensin, yani herkes sana katılmalı aksi halde kırıcı laflar edersin .))
aramızdaki farktaşurda; ben olayla ilgileniyorum, diyorumki olay hakkındaki insanların tercihlerinden KİMENE, sen bana gelmiş yorumlarımdan SANANE diyorsun
nneyse benim bu forumda tartışma bölümüne girmemeyi öğrenmem gerek
Yorumlarına Bakıyorumda Lafı Gevelemekte Üstüne Yok .. Madem Kısaca Diyorsun KİMENE ? Ozaman Bizim Yorumlarımızdan SANANE ?
pavyon karısı Lafı Arkadasa Sorulmus Bır Laf Cunku senınde bılgıdın uzere pavyondakı karılar dıger erkekler sayesınde tecrubelı oluyor , yanı solıd snake'nin Tam istedigi gibi
Haa Birde Anlamadıgım Solıd Snake ıle tartısırken araya sen nıye gırıyorsunkı EKŞIN Mı Arıyorsun =))
Neyse Son Mesajımdı İstedigin Gibi Geveleyebılırsın , en ıyı yaptıgın iş çunku
ya naled seni o kadar iyi tanıyorumki sitedeki yorumlarından hiç kırılmadım o yüzden( bu diesele.))
sen zaten herkese laf atmaya çalışan, insanlara ne kadar sert laflar attığını gördüğüm birisin ve ne kadar BOŞ
Kendine zıt fikri GÜZELCE savunan kişiye nasıl laf attığınıda biliyorum önceki konulardan
bu sebepten ben kaale almamaya çalışıcam sende mümkünse selam bile vermediğim biri olarak benimle muhattap olmamaya çalış=))
sen ' aman biri benim yorumuma laf atmasın ' diye telaş edenlerdensin, yani herkes sana katılmalı aksi halde kırıcı laflar edersin .))
aramızdaki farktaşurda; ben olayla ilgileniyorum, diyorumki olay hakkındaki insanların tercihlerinden KİMENE, sen bana gelmiş yorumlarımdan SANANE diyorsun
nneyse benim bu forumda tartışma bölümüne girmemeyi öğrenmem gerek
Son düzenleme: