Evleneceğiniz erkeğin yada bayanın bakir(bakire) olmasını ister misiniz? Önemli midir?

-oZKan-

Ceo
Admin
Evet arkadaşlar katılımın çok olacağını düşündüğüm bir konu
Evleneceğiniz erkeğin yada Bayanın bakir(Bakire) olmasını ister misiniz?

Önemli mi? ..

Tabiki. Bu Söz Konusu bile olmaz.

Ama Günümüzde Biraz Önemsiz Gibi Görünüyor.. Özellikle Zengin Ailelerde.

erkeklerde bakirlik sorunu pek olmuyor bence sizlerinde az çokbildiği kadarıyla.
ama bayanlarda bekaret olayı biraz daha farklı. kadın duru ve temiz olmalı bence.

hmm yanı bılmıyordun

evlendın ılk gece sana bunu acıkladı ne yapıcaksın

ayrılıcakmısın kovucak mısın ?

Ben erkek arkadasimdan bole bisey beklemem :) yani daha once iliskiye girmis olabilir.. bilmem belki sacma ama erkek sonucta derim..iliskimide bitirmem .. bunu her defasinda yuzunede vurmam..

ama kizlar icin bu konu cok farkli .. ben bile kiz olarak bu konuda onyargiliyim:)

Kiz bakire olmali bence :)

aksine daha cok kizarim..

İyi niyetimden Faydalancak Kadar Acizse Benim Karım Zaten oLamaz..

tmm da abi

demek ıstedıgım kız senı sevıyor asık cok oncelerı yasamıs bırsey

soleyemedı cok sevıyor pişman hata sonucta

evlendın gece soyledı !

ne yapıcaksın

kullanılmak degıl bu senı yıne sevıyor

tmm da abi

demek ıstedıgım kız senı sevıyor asık cok oncelerı yasamıs bırsey

soleyemedı cok sevıyor pişman hata sonucta

evlendın gece soyledı !

ne yapıcaksın

kullanılmak degıl bu senı yıne sevıyor

Beni aLdatiyor baba yaLan Söyleyerek ?
Ben yaLana Tamamen Karsiyim Hele hele böyle bi konuyu Saklamasi kesinlik %100 hata...
Önceleri Veya Sonra ya$amis olmasi biseyi deistirmiyor.. isterse Herseyden cok sevsin beni olamaz yani.. Biraz mide meselesi.

yaa evlendigi geceye birakmamali ozaman...

evlenmeden once soylemesi lazim.. hatadir yapar tmm..

ama diger turlu tam o gece emri-vaki gibi oluyor.. kendine eder bence.. mantikli olup onceden soyleesi lazim..

cocuk seviorsa kabulde edebilir:) ama erkek arkadasinida kiz az cok taniyodur ne tepki vericeginide bilir :)

yaa evlendigi geceye birakmamali ozaman...

evlenmeden once soylemesi lazim.. hatadir yapar tmm..

ama diger turlu tam o gece emri-vaki gibi oluyor.. kendine eder bence.. mantikli olup onceden soyleesi lazim..

cocuk seviorsa kabulde edebilir:) ama erkek arkadasinida kiz az cok taniyodur ne tepki vericeginide bilir :)

evlılık gecesını ornek verdım bu konu normal bı ılısıkı ıcın gecerlı duydun ne yaparsın ..

ama onuda kabullenemıyor kımısı

evlılık gecesını ornek verdım bu konu normal bı ılısıkı ıcın gecerlı duydun ne yaparsın ..

ama onuda kabullenemıyor kımısı

erkeklerin kabul etmesi cok zor yani cogunlugunuzun bole... bu bole gelmis bole gider.. kiz kendine dikkat etmeli ben bunu bilir bunu soylerim... kiz oldugum halde ilimli yaklasamiorum kaldiki erkekler tamam desin.. elbette vardir kabul edende ama cok az...

ben de erkek olsam ilişkim sırasında da kabul etmem böyle birşeyi. daha öncede yazdım bayan duru olmalı.

peki sen kabul edebilecekmisin ölesiye sevdiğin birinisi daha öncesini bir başkasıyla düşünebilecek misin ?
bu çok acı olmalı.

takipçi satın al tiktok takipçi satın al instagram beğeni satın al takipçi satın al takipçi satın al Buy Instagram Followers bugün haber bypuff
Geri