Evleneceğiniz erkeğin yada bayanın bakir(bakire) olmasını ister misiniz? Önemli midir?

---> Evleneceğiniz erkeğin yada ßayanın bakir(ßakire) olmasını ister misiniz?

Birşey yazmıcaktım ama Böle Bir Soru Olamaz Çok Sacma Bırak Mideyi İnsanda Bıraz namus Şeref Yürek Gurur Varsa Böle Bir Şeyi Bile Bile Yapmaz Tamam Çok Sevdigin Bi İnsan Evlenmek Üzereyken Böle Birşeyt dedi size Sizin Görüsünüz Kabul ettınız saygım var Bana Göre Ters Şöle Olabılır ama Çok Aşık olursun açılamasın kıza sonra solersın kız sana derkı benı bole kabul et ona tamam ama gersıı fasa fısooo mıde bulandırır anca bole seyler adamı katıl eder...

©ﻕΞתς яΞiš;1680161' Alıntı:
Bekaretin önemi mi yok dememiş ? İyi oku yorumları...

iyi okudum yorumları
sizin yorumlarınız onunkilerden daha tuhaf geldi -ki benim bu konudaki görüşümde önceki mesajlarda vardır.buna rağmen :)

pavyondan karı alırmısın demişsiniz
karı ne önce?
madem bekarete önem veriyorsunuz erkek olarak evlenmeden ilişkiye GİRMEMELİSİNİZ! Bu hırsızlığı sonuna dek kötüleyip hırsızlık yapana yardım etmeye benzer

ben bu soruya benzer bı soru sorucam sıze bazı arkadslar evlenırım felan demıs merak ettımm :)

Çok seviyosun ama sevgılın En samimi arkadasınla ilişkiye girdi ve bunu sana söledi evlenirken Bu Durumda Ne yaparsınız ...

iyi okudum yorumları
sizin yorumlarınız onunkilerden daha tuhaf geldi -ki benim bu konudaki görüşümde önceki mesajlarda vardır.buna rağmen :)

pavyondan karı alırmısın demişsiniz
karı ne önce?
madem bekarete önem veriyorsunuz erkek olarak evlenmeden ilişkiye GİRMEMELİSİNİZ! Bu hırsızlığı sonuna dek kötüleyip hırsızlık yapana yardım etmeye benzer
Bence pek iyi okumamışsın pavyondan değil genelevden karı alırmısın dedim. Her neyse böyle ince ayrıntıları takmıyorum.Karı lafına gelince konuşma tarzım hanım da diyorum bayan da diyorum değişiyor yani. Hem ayrıca benim cinsel ilişkiye girdiğimi nerden biliyorsun ? Adam resmen cinsel ilişki normal yazdı. Buna rağmen bekaretin önemi yok dememiş diyorsun

sana yazmadım onu ben
genel yazdım
siz diyor orda
tekillere siz demem zaten
Soru erkekleri içerirken konunun kadınlar üstünden gitmesi hiç mi tuhaf gelmiyor? hayır yazmak stediğim çok şey var da foruma ağır kaçacak biliyorum. Yaşı küçük arkadaş da çok var zaten. İçimden çok şey diyorum. Dışımdan sadece susuyorum.

ŞUNDAN BAHSEDİYORUM;
Bir kaç tuhaf insanın yorumlarına bakarsan, nerdeyse bekaret önemlidir diyenleri aşağılar ve yobaz bulur nitelikteler. Yani onlar tercihlerinden ziyade olması gerekeni söylemişler . Ama o tartıştığın kişinin sözlerine bakıyorum kendi tercihleri dışında genel doğruluktan bahsetmemiş. Söylemek istediğim bu.

Son düzenleme:

hanginizin söylediğini kestiremedim ondan siz dedim (((((((:) ya kunt ya sen bilemedim o an

dur durr buldum pavyonlu cümleyi, hay bulmaz olaydım daha fenaymış o :11::11::11:
kim eşini pavyonda çalıştırmak ister ya?
çok ağır değil mi bu sözler?
kişi bekarete bakmıyorsa bu eşinin namusunu gözetmediğini mi gösterir?
hoş önce bi namus zihniyetini sorgulamak gerek toplumun ama..

Son düzenleme:

Bir kaç tuhaf insanın yorumlarına bakarsan, nerdeyse bekaret önemlidir diyenleri aşağılar ve yobaz bulur nitelikteler.

Ha işte bende bundan bahsediyorum..
©ﻕΞתς яΞiš;1677531' Alıntı:
Bazı arkadaşlar namus kavramını hala cinsellikle bağdaşlaştırıyor sonra söyleyince yobaz oluyoruz... Yazık acıyorum size ! Ben bakire olmayan eş istemem arkadaş benim kültürüme benim adetime benim dinime benim mideme benim beynime aykırı !!

iyide ben evleneceğim kadında bakirelik aramam diyene niye anasını bacısını soruyosunuz yani? Ne alakası varki? Adam dememişki bekaretin önemi yok diye.. tercihini söylemiş

en başta öLe diodu ona bişi demioruz biz

cinseL iLiski benim icin sorun deiL demiş arkadaş ozman annesının kardesını bu durumda görse ne oLur die sordum

arkadaşta kendıne yakısan yorumu yaptı ztn :)

daha yorum yazmıcam buraya

hanginizin söylediğini kestiremedim ondan siz dedim (((((((:) ya kunt ya sen bilemedim o an

dur durr buldum pavyonlu cümleyi, hay bulmaz olaydım daha fenaymış o :11::11::11:
kim eşini pavyonda çalıştırmak ister ya?
çok ağır değil mi bu sözler?
kişi bekarete bakmıyorsa bu eşinin namusunu gözetmediğini mi gösterir?
hoş önce bi namus zihniyetini sorgulamak gerek toplumun ama..
Ben söyledim :)
Önceden ilişkiye girmesi benim için daha iyi tecrübe kazanır diyen bi kişiye sence o bulduğun ve fena dediğin :) cümle az mı ?

Hala harıl harıl bunu tartıştığınıza inanamıyorum.Nedir yani bu kadar rahatsız eden?Bekarete önem verenlere yobaz dediğim falan da yok,banane yani isteyen önemli bulur herkesin kendi hayatı.Ben evlilik yaşıma kadar cinsel ilişkiye doymak isterim,evleneceğim insanın da doymuş olmasını isterim.Evlilikle de cinsel hayat düzene sokulur.Şimdi ne alakadır bununla eşini pavyonda çalıştırmak?

Anlayamadığım sizi niye böyle ilgilendirip rahatsız ediyor benim cinsel ilişki hakkındaki düşüncelerim veya evleneceğim kişinin bekaretine önem vermemem?

Son düzenleme:

iyide ben evleneceğim kadında bakirelik aramam diyene niye anasını bacısını soruyosunuz yani? Ne alakası varki? Adam dememişki bekaretin önemi yok diye.. tercihini söylemiş
Sence Bu Kadar Guzelmı Soylemıs Arkadas ?

Arkadas Dıyorkı Ben Bakıre Kız Yerıne Baska Erkeklerın Tecrube Ettıgı Kadını Almayı Tercıh Ederım Dıyor ..

Senın Bu Sözden Miden Bulanmayıp Hala Laf Yapıyorsan Vay Senın Halıne :)

bende diyorumki kısaca KİMENE
genel anlamda bakireliğe ve bakireliği savunan kişilere laf atmayan insana öyle ağır tepkiler anlamsız diyorum bir de

ya sorun ne biliyomusunuz, evet şurda çoğumuzun fikri aynı hemen hemen, çoğumuz kızın bakire olması gerektiğinden bahsettik( evet erkeklerin bahsi geçmedi bile yazık) ama tartışma bölümünde dahi karşı görüşe tahammül yok. illaki kendi düşünceni söyliceksinde böyle ağır şekilde mi? karını pavyonda çalıştırırsın diyerek mi?

ayrıca solid snake'in yorumlarına bi şey yazmadım-zaten yazsam dahi öyle sert ve saçma şeyler yazmazdım diye düşünüyorum ne kadar midem bulanırsa bulansın- malum ardındakilere LAF YAPMAKTAN. =)

bende diyorumki kısaca KİMENE
genel anlamda bakireliğe ve bakireliği savunan kişilere laf atmayan insana öyle ağır tepkiler anlamsız diyorum bir de

ya sorun ne biliyomusunuz, evet şurda çoğumuzun fikri aynı hemen hemen, çoğumuz kızın bakire olması gerektiğinden bahsettik( evet erkeklerin bahsi geçmedi bile yazık) ama tartışma bölümünde dahi karşı görüşe tahammül yok. illaki kendi düşünceni söyliceksinde böyle ağır şekilde mi? karını pavyonda çalıştırırsın diyerek mi?

ayrıca solid snake'in yorumlarına bi şey yazmadım-zaten yazsam dahi öyle sert ve saçma şeyler yazmazdım diye düşünüyorum ne kadar midem bulanırsa bulansın- malum ardındakilere LAF YAPMAKTAN. =)
Yorumlarına Bakıyorumda Lafı Gevelemekte Üstüne Yok .. Madem Kısaca Diyorsun KİMENE ? Ozaman Bizim Yorumlarımızdan SANANE ?

pavyon karısı Lafı Arkadasa Sorulmus Bır Laf Cunku senınde bılgıdın uzere pavyondakı karılar dıger erkekler sayesınde tecrubelı oluyor , yanı solıd snake'nin Tam istedigi gibi :)

Haa Birde Anlamadıgım Solıd Snake ıle tartısırken araya sen nıye gırıyorsunkı EKŞIN Mı Arıyorsun =))

Neyse Son Mesajımdı İstedigin Gibi Geveleyebılırsın , en ıyı yaptıgın iş çunku

Yorumlarına Bakıyorumda Lafı Gevelemekte Üstüne Yok .. Madem Kısaca Diyorsun KİMENE ? Ozaman Bizim Yorumlarımızdan SANANE ?

pavyon karısı Lafı Arkadasa Sorulmus Bır Laf Cunku senınde bılgıdın uzere pavyondakı karılar dıger erkekler sayesınde tecrubelı oluyor , yanı solıd snake'nin Tam istedigi gibi :)

Haa Birde Anlamadıgım Solıd Snake ıle tartısırken araya sen nıye gırıyorsunkı EKŞIN Mı Arıyorsun =))

Neyse Son Mesajımdı İstedigin Gibi Geveleyebılırsın , en ıyı yaptıgın iş çunku
Alkışlıyorum seni ;) Bizim yorumlarımızdan SANANE cümlen tabiri caizse cuk diye oturmuş. Helalin var güzel bi yorum yaptın.

Benim Evlenceğim Kişi Bakire Olcak ..

Yoksa Ewlendkden Sonra Camdan mı atarm Dilimlermiyim bilmiyorum

Not:Bnm Görüşüm Hemen alıntı yapıp dır dır ÖtmeyiN ! ;)

©ﻕΞתς яΞiš;1682601' Alıntı:
Alkışlıyorum seni ;) Bizim yorumlarımızdan SANANE cümlen tabiri caizse cuk diye oturmuş. Helalin var güzel bi yorum yaptın.
:)

Eyvallah Genç Reis

Bir Birinizi Kırmaya Gerek Yok.

Sözüm Meclisten Dışarı

İsteyen Gitsin Genelevden Evlensin

İsteyen Gitsin Hayat Kadınıyla Evlensin

Herkesin o Kişisel Tercidir

Herkez Burda Kendi Fikrini , Düşüncesi Söylüyor Ve Tartışıyoruz

Ama Bir Birimizi Kırmaya Gerek Yok.

Sadece 2 -3 Gün Önce Densizin Birisi Bi Laf Etti Öylelerine Lafın Alasını Sokmak Lazım Ama Bana Yakışmaz , Muhattapta Almıyorum.

Bir Birimizi Kırmaya Gerek Yok

Kimi Tercübeli Bayan İster

Kimide iLk tercübesini bende Yaşasın ister

Arada Dünyalar Kadar Fark Var..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri