Evleneceğiniz erkeğin yada bayanın bakir(bakire) olmasını ister misiniz? Önemli midir?

---> Evleneceğiniz erkeğin yada ßayanın bakir(ßakire) olmasını ister misiniz?

Bu kişinin cinsel ilişkiye nasıl baktığına göre değişir.Bence cinsel ilişki,iki insanın cinsel dürtülerini giderdiği ve zevk aldığı bir olaydır,ötesi değil.Benim için bu tabii herkesin düşüncesi farklıdır.

sana diyicek söz yok kardeşim iyi forumLar

Tabiki erkekler olarak herkes bakire ister tmm diyelim ki 10 erkekten 9 u öyle ister ama kendileri de önceden yapar eder fırst buldumu kaçırmaz o halde bütün kızları zaten kadın yapmıs oluyoruz o zaman bize bakire kız kalmıyor yani kendi kuyumuzu kendimiz kazıyoruz :D
bana göre de erkeginki çok da önemli deil ama bayan bakire olmalıdır baska açıklaması olamaz.

Tmmda 10 erkeğin 9 unda hakLısın

10 erkeğin 9 uda sokakda gördüğü kadınamı saldırıoki bakire kız kalmasın :)

Bazı arkadaşlar namus kavramını hala cinsellikle bağdaşlaştırıyor sonra söyleyince yobaz oluyoruz... Yazık acıyorum size ! Ben bakire olmayan eş istemem arkadaş benim kültürüme benim adetime benim dinime benim mideme benim beynime aykırı !!

sana diyicek söz yok kardeşim iyi forumLar

Tmmda 10 erkeğin 9 unda hakLısın

10 erkeğin 9 uda sokakda gördüğü kadınamı saldırıoki bakire kız kalmasın :)

hayır kardesim onların da 5 tanesi saldırıyodur dier 4 tanesine kızlar geliyordur onlar da red etmiyolardır nefse baglı böyle seyler yani .

Bu paylaşmak değil ki,benden önce istediğiyle beraber olsun bunun benimle ne alakası olabilir,cinsel ilişki kötü bir şey değil ki.Başka erkekle yatmış diye ne oluyor sanki?
Sana bişey sormak istiyorum genelevden kadın alırmısın evlenmek için ? Aaa pardon saçma oldu soru alırsın elbette nasıl olsa cinsel ilişki kötü bişey değil senden önce yatmasıda önemli değil ha ne dersin doğru dimi ;) Allah akıl fikir ve miğde versin sana...

©ﻕΞתς яΞiš;1677563' Alıntı:
Sana bişey sormak istiyorum genelevden kadın alırmısın evlenmek için ? Aaa pardon saçma oldu soru alırsın elbette nasıl olsa cinsel ilişki kötü bişey değil senden önce yatmasıda önemli değil ha ne dersin doğru dimi ;) Allah akıl fikir ve miğde versin sana...

Evlenirim,onlar insan değil mi?

Niçin bu konu büyütüldü ki bu kadar? Ben kendi adıma konuştum,kimseye düşüncemi empoze etmeye çalışmıyorum veya katılınmasını beklemiyorum.Ben evleneceğim kadının bakire olup olmamasını umursamam,nedir yani herkesi böyle rahatsız eden?

Tmm etme benım soruıma cvp verirmisin merak ettim

Tmm etme benım soruıma cvp verirmisin merak ettim

Tabii ki mutlu olmam kardeşimi veya bir başka yakınımı hayat kadını olarak görmekten,nedeni istemediği insanlarla para yüzünden ilişkiye girmesi.Cinsel ilişki iki tarafın da istemesiyle olmalıdır.Kendi istekleriyle yapıyorlarsa da beni ilgilendirmez zaten.

Ne deyim yani asarım keserim mi deyim anlamadım ki.Belirli bir yaşa gelmiş bir birey kendi kararlarını verebilir ben ne yapayım yani.

Merak,heyecan,kuşku,tedirginlik ve mide krampları içinde takip etmekteyim yorumları...

Ya çok iğrenç cvplar var iğrendim yaaa

iyide ben evleneceğim kadında bakirelik aramam diyene niye anasını bacısını soruyosunuz yani? Ne alakası varki? Adam dememişki bekaretin önemi yok diye.. tercihini söylemiş

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri