Dert ortagim mi desem?

---> Dert ortagim mi desem?

Sevgili gunluk,

Icimdeki hasreti Sana yazsam anlayacak misin icimde yanan atesi?
Misralar dolu O'nu anlatsam sana, kelimeler yetecek mi sevgimi ozlemimi anlatmaya?
Bazen kemiklerime kadar ozlemimi dile getirsem azalir mi ona olan ozlemim?
Yazsam Sana hic durmadan tamda kelimeler tukene kadar, elimde derman kalmayana kadar birsey degisir mi? Hisseder mi onu nasil sevdigimi?
Sana olan sevgim bazen tebessum dudaklarimda, bazen huzun gozyaslarimda.
Seninde sevgin olmasa, nasil cekilir bu hasret, bu mesafe....
Sen muslum sevmezsin biliyorum ama bazen isyanim olarak mirildaniyorum iste yinede ''Bizim gonlumuze hasret dusuren
su gecit vermeyen daglar utansin
Bizi bizden alip yabanci eden
Su uzayip giden yollar utansin
Dusuren Kim bu aski
Ben nerden bilem
Isyan eder oldum sansa kadere
Aynalar yaslanmis olsa bile
Yasanmadan gecen yillar utansin''

Kavusurmuyum seninle kavusmazmiyim bilemiyorum ama bildigim tek sey senin yerinin bende hep ayri olacagi.
Bugun gunlugumde Sana yer vermek istedim. Ben Sana gonul bahcemde, Sol tarafimda yer vermissim, gunlugumde yer vermissim cok mu?

Seni cok seviyorum sebeb-i hayatim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

gunluk,

bugun canim cok SIKKIN, bugun yarinki gazeteyi hazirlayamiyacagim galiba, hic keyfim yok... :(

Ayagima prangalar vurdular
Gozlerimi dagladilar yaktilar
Iki kolumdan bi alnimdan caktilr
Sorma derdime SENSIZ ikigun..

ALLAH'im bu nasil bir acidir, bu nasil bir kalp sizisidir. Gecermi acaba gercektende birgun?
ben ne yapacagim simdi? ne yapacagim onsuz nasil avutacagim kenimi, ne teselli olabilir ki bana
dudaklarimdaki tebessum, gozlerimdeki isiltiydi nese kaynagimdi, tek dayanaggim tek sevdigimdi, ben ne yapacagim simdi onsuz.

Gunluk cok aci cekiyorum.
Megersem butun nesem oymus yasama sebebimmis. Sen bilirsin yaRAB...
Hayirlisi Neyse o olsun... Boyleyse hayirlisi bunada amenna bunada sukur

Gunluk uzun zamandir yazmadim Sana. Kendimi iyi hissettigimde seni unutuyorum.

Simdilik iyiyim. Sen nasilsin? :)

Gunluk Bugun sunu bunu yaptim diyemem ama Ramazan yogun ve yorucu gecti :)
Yine ders calismam gerek ama birturlu baslayamiyorum. Neyse gorusuruz..

Dipsiz kor bir kuyunun icindeyim. ''ALLAH'im yardim et" den baska dua edemiyorum.
YaRABBIM yardim et. Hz. Yusuf a.s kuyudan kurtarip cikardigin gibi benide cikar YARAB...

niye boyle yapiyor anlamiyorum. bin degil bir milypn kere dedim yapmayacagin seyi yapacagim diye soyleme diye ama yine ayni yine ayni. zor birseymis gibi. en cok bu huyuna kozsigimida biliyor bilmese gam yemiicem ama sabrimi tasiriyor artik.
bu huyuna seni sevdigim icin katlaniyorum ama yakinda sana olan sevgim bile kurtaramicak seni... sabrim tukendi.

ALLAHim kafayi yemek uzereyim. bir insanin uzerine bukadar gelinip bukadar SIK bogaz edilmezki...
ALLAHim vallahi billahi kafayi yicem ya... birisi sokup alsin su yuregimi... artik dayanamiyorum. hic birseye dayanamiyorum.

sonunda iiyi bise oldu.yeterli puani aldim sonunda diplomalarimi aliyorum. ama sevincim yarim. sevinemiyorum. askim ve annem cok istiyordu almami. askima annem ve babama hediye olsun. yakinda askim bile kalmayacak. uffffff

Zor gunler beni bekliyor gunluk...
Sarki vardi bir tane. Iste simdi o tam benlik oldu.

" sen imkansizsin sensizlik imkansiz....." diye...

Ne sninle oluyor nede sensiz.

Bakin simdi ferdi tayfurin sarkisi geldi aklimaa.

Sokun alin Su kalbimi yerinden
Gonul sevgiliden cekecek gibi...

Gunluk

Sana nefret ettigim.gunlerdimi anlatmaya geldim.

Oyle oldu, oyle olunca Boyle oldu. Boyle oluncada olanar oldu.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri