Dert ortagim mi desem?

---> Dert ortagim mi desem?

Gormedim canim yeni goruyorum. Tsk ederim [MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION]

282276_391348694271322_258975193_n.jpg

Gunluk biliyor musun icimden.bir tek seninle muhattap olmak geliyor.
Belkide artik bir tek seninle ilgilenirim :) ben seni ilgisiz birakmayayim sende beni birakma olur mu? Ilgisizlige gelemiyorum biliyorsun. Gerci senimde agzin var dilin yok hep ben yaziyorum.

Gunluk kafan cok karisik Ve Su duygusalligi uzerimden nezaman atacagim bilemiyorum. Duygusal olmak beni fazlasiyla yoruyor.

Neyse artik hergun gelecegim sni ziyarete. Ilgimi esirgemicem korkma. Beni kapi disi etmezsin umarim. Oyle bise yaparsan bende basimi alir giderim Ve bidaha gelmem.

Hadi tatli bal Seker ruyalar. Kilitini kitliyorum Kim o demeden kapiyi kimseye acma.
Seni kandirmaya calisirlar cikolata getirdim ac diye, kapi gozleme yerinden bak tamam? Anlastik. Hadi yarin gorusuruz. Bugun anladimki seni seviyorum gunluk. Yollarimi gozle hergun gelicem. Kusje doei doei..

Meraba gunlugum, seni ihmal etmeyecegini ilgimden esirfemeyecegimi soylemistim :)
Bak Sana Gunaydin demeye geldim. Gunaydinnnnnnnnnnnn

Hadi gorusuruz.

selam gunluk yine ben geldim.

bugun, carsiya ciktik ablamla, sonra onlara gittik cay ictik filan, beni eve birakti. aslinda canim cok SIKKIN. ama sizlanmaktan istemiyorum.
gorelim mevlam ne eyler, ne eylerse guzel eyler.
tekrar gelicem. senin basini cok agriticam gunluk :)

neler oluyor ya benim pc ye?
dosyalarimin hic biri acilmiyor :( umarim duzelir. resim dosyalari, dokumenler hic biri gorukmuyor. bilgisayarim bile acilmiyor. ne oluyor sana laptop?

gunluk sana birsey itiraf edeyim mi?
artik burdan gitmek istiyorum. artik sevilmedigimi hissediyorum :(
belki giderim... senide terk etmis olacagim ozaman.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri