Dert ortagim mi desem?

---> Dert ortagim mi desem?

Neden sustun canım konuştukca rahatlar insan

artik ne hayata ne baska birseye karsi konusmaya, anlatmaya mecalim yok, kalmadi...
konussam bos, sussam bos.
konustukca batiyorum, sustukca icimi kabartiriyorum. ne yapacagimi sasirdim...
hep sussam sussam icimdeki sesin cigliklari yukseliyor konusmadikca.
ama belkide taaaa en eskiden oldugu gibi kucuklugum ve dahada gencligimde oldugu gibi hic birsey anlatmamak hep icimde yasamak gibi, yine tekrar kapali kutu olmak en guzeli belkide...

ben boyle cok anlatiyorum ya son 3-4 yildir boyleyim ben. 3-4 yil oncesi kimse ne dusundugumu neler hissettigimi bilmezdi.
herkes kapali kutu gibisin derdi. belkide yine oyle olmak en iyisi. neden konusmaya basladim ki sanki.

susmak evet susmak en guzeli, artik susacagim...

acaba birgun bu karanligin ardindan gunes dogacak mi?

Gün doğmadan neler doğar, Ümitsiz olma.

2vuwqkg.jpg

En güzelini düsünmüşsün yesil Siğne-i Sûkut yok baska bundan güzeli...herseyi kendi iç dünyanda herkeslerden habersiz yaşıcaksın ki vebali olmasin...Sustukca dilin Allah'in adını zikretsin insaAllah...

Gün doğmadan neler doğar, Ümitsiz olma.

Ins. Bizede birseyler dogar canim. Sagol.

2vuwqkg.jpg

En güzelini düsünmüşsün yesil Siğne-i Sûkut yok baska bundan güzeli...herseyi kendi iç dünyanda herkeslerden habersiz yaşıcaksın ki vebali olmasin...Sustukca dilin Allah'in adını zikretsin insaAllah...

Evet, ayni eskiden oldugu gibi. Hayata karsi artik susuyorum.

Susmak güzeldir canım bende susuyorum...Ne diyor bir ayet-i kerimede..."Ben hüznümü ve kederimi sadece Allaha arz ederim"...Yusuf suresinde gecer bu ayet...Neşeliyken konuş , yanındakileri güldür mutlu olmalarına katkıda bulun,teselliye ihtiyacı olanları teselli et hal hatır sor sıkıntısı olanlara yardım et...ama konu kendi hüznün sıkıntın oldugunda sessizce bekle derim...Ben cocuklugumdan beri böyle yaparım...ama bazen ani patlamalar olabiliyor o birikimlerin sonucunda...buna da katlanacaksın...

Susmak güzeldir canım bende susuyorum...Ne diyor bir ayet-i kerimede..."Ben hüznümü ve kederimi sadece Allaha arz ederim"...Yusuf suresinde gecer bu ayet...Neşeliyken konuş , yanındakileri güldür mutlu olmalarına katkıda bulun,teselliye ihtiyacı olanları teselli et hal hatır sor sıkıntısı olanlara yardım et...ama konu kendi hüznün sıkıntın oldugunda sessizce bekle derim...Ben cocuklugumdan beri böyle yaparım...ama bazen ani patlamalar olabiliyor o birikimlerin sonucunda...buna da katlanacaksın...

Oyle canim. Bende cocuklugumdan taa 23-24 yasima kadar oyleydim bir patlama oldu galiba ama artik susacagim... En guzeli gercektende

[MENTION=158167]LIYA[/MENTION] unuttugum Ve hatirlamam gereken gercekleri hatirlattin. Cok sagol canim.benim. gercektende bu gercekleri gordugumde hatirladigimda yuregin o karanliktan cikiyor. Ferahliyor. Hani evde miskin miskin oturursun cok temiz bir hava vardir icine cekip doasmaya karar verirsin. Sanki o temiz havadan icime cekmissim gibi ferahladim inan.
Canim benim ALLAH razi olsun. Cok sagol.

acida olsa artik hayatimda olmasini istemiyorum. cunki artik varligi yoklugundan daha cok canimi acitiyor.
gitsin artik ya hayatimdan, ciksin birdaha gelmesin.

[MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION] sen nekadar guzel bir insansin.
canim benim, cokta duygulandim.

Insan kalbi kirilir

Insanin kalbi kirilir umduk yada ummadik kisidenden olsada beklemedigin tepki.
Goz dinlemez beyinden gelen bosver aglama diye gonderilen sinyalleri. Akiti veririr boncuk boncuk yaslarini.
Bir yandan icini bosaltip ferahatirken bir yandan iyice costurur bir kac damla olur bin damla, agladikca daha cok aglar Insan kirilinca.
Insan gonlu bu kirilir en ufak bir olumsuzlukta, depresir butun icinde olumsuzluklar Hepsi hortlamis gibi tek tek gelir aklina. Ozaman ne bir dostelinin ne bir tatli sozun nede bir ozurun faydasi vardir. Kirilan kirilmistir....

Hic kimsenin birbirini kirmamasi dilegi ile....

Sanada iyi geceler gunluk. Sanada artik merhaba merhaba fazlasini bekleme artik benden.

Sanada iyi geceler gunluk. Sanada artik merhaba merhaba fazlasini bekleme artik benden.

Yazık bu günlüğe ): Selamı kesmişsin. Onun ne suçu var :love3:

Kendini yalnız hissettiğin kadar yalnız,
Güçlü hissettiğin kadar güçlüsün.
Seçimi yapacak olan sensin….

hacersen_1302071862.jpg

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri