Dert ortagim mi desem?

---> Dert ortagim mi desem?

bagirip ciglik atmak istiyorum aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diye gunluk...

elime gelen herseyi firlatip dagitmak kirmak istiyorum....

herkesi terslemek kavga etmek istiyorummmmmmmm

icimi bosaltmak istiyorum cunku

bugun butun gun hic konusmadik onunla...

dun ona kizdigimdan beri ne o aradi ne ben aradim. bildigim tek sey yarinda aramazsa birdaha hic aramasin...biktim bu iliskiden bitsede bende kurtulsam oda...

:)::: bu sozler tanidik geldi yesilcim..

uzme kendini; dert etme.olacagina varir..

uzulme olurmu.

iyi geceler gunluk, cikiyorum ben...

birdaha gelirmiyim, gelmezmiyim belli olmaz...
yada nezaman gelirim...
iyi geceler......

gunluk,

bugun aslinda gunum guzel gecti.

sabah kalktik rutin kahvalti vs. sonra babamla disari ciktik, babama bilet altik ALLAH nasip ederse cumartesi gunu Turkiyeye izmire gidiyor.
sonra ev gel ye ic vs. vs.

gunluk bazem kafam cok bozuluyor. kafam bir atarsa tam atacak ama bakalim nezaman...

gunluk, hersey cok tuhaf, artik eski hevesim yok, ilk gun hep farkli zannedersin ama aslinda alistigin bildigin gibidir insanlar...
okadarda uzak durdum ama hadi bakalim hayirlisi..
neyse aslinda onemlide degil zaten bir kac onemli buldugum seylerle ilgilenirim. ugrasmak istemiyorum...

:) sagol beyazgulum...bende seni seviyorum. merak etme canim normale donerim :)

gunluk,

annemi ozledim bir ay oldu annem TR ye gideli, babamda cumartesi gunu gitti ev bombos kaldi, evin boskalmasina sevinecegim zannediyordum ama iki gun olmasina ragmen cok SIKILDIM.
annenmi babami gormek istiyorum.
Artik tr ye kesin donus yapmak istiyorum, burdan cok SIKILDIM.

ben yururken takabilecegim navigasyon alicam kendime :) ben yol konusunda cok kotuyumdur, en buyuk fobim kaybolmaktir ama surekli kaybolurum :) cok korkarim kaybolmaktan hihihi o yuzden navigasyonsuz cikamam herhalde, onada diyorum bana yuruyen navigasyon alman gerek yoksa isten geldiginde birde hanim ararsin sokaklarda :)

niye anlamiyorum niye, sorun ne?
canim cok SIKKIN gunluk cookk... kendimi ise yaramaz hissediyorum...

gunluk, kisa sureliginede olsa (6 aylik) bir is buldum... onumuzdeki hafta son bos gecen haftam olacak sonra 6 ay boyunca ise git gel yapacagim :) eminimki 3 gunde SIKILACAGIM isten :)
sonunda o bankanin binasini ben satin alacagim :)
surekli cagirdiklari isci oldum. is ciktiginda cagirip duruyorlar eh kontrat verseler hic fena olmaz. Ama konusmada kadinin dedikleri hosuma gitti :)
tam kendimi ise yaramaz hissederken oyle ovguler duymak hosuma gitti moral oldu.
neyseki bu banka kiymetimi biliyor,ee herkez normal bir insanin yaptigi isin 3-4 kat fazlasini yapmayi beceremez degil mi? :) is oldukca cagiriyorlar, surekli bir is olmuyor ama bu zaten hollandada butun isci bulma kurumlarindan ise gidenlerin kaderi, sadece bana ozel bir uygulama degil.

neyse gunluk, ise basladigimda, isten SIKILDIGIMI yazmaya baslarim buraya...

gunluk,

nezle olmussum, burnum tikaniyor, nefes almakta zorlaniyorum. basim agriyor sonraaa burnum akip duruyor, ha bire hapsuruyorum...

gecmis olsun bana.... ins. cabuk gecer.
diger hastaliklar gibi nezlede gunah eritseydi eger gunahsiz olmustum simdi, dogdugumdan beri benim nezleden cektigimi kimse cekmemistir herhalde. senenin 12 ayi nezle olunurmu ya?

gunluk,

bugun sabahtan beridir canim cok SIKILIYOR...

uff canim SIKILIYOR, konular beni bugun acmiyor... SIKILIYORUMMMMMMMMMM

Sevgi, saygiz, vefakar olmayan, beni unutan gunlugum.

Bugun 06-12-2011 stresli bir 6 aya adim attim bugun. Ise basladim tekrardan hernekadar bu binayi sevmiyor olsamda bu binaya 4.kez gelip calisim. Birgun satin alacagim :) insaALLAH. Neyse mola bitiyor belki daha sonra yazarim. Doei....

ahhhh bugun basima neler geldi bir bilsen...

goya isimin ilk gunu benim basima gelen pismis tavugun basina gelmez.

ise gittim, SIKICI bir gun gecirdim, sonra ablam beni almaya geldi yagmur yagiyordu karanlikta olmustu. baktim ablam bekliyor arabayla, bindim, ne olsa begenirsin? araba calismadi. bir kac deneme sonucu basarisiz,calismadi. akusu bitmis, servis cagirdik, enistemde bir yandan geldi. oda bizimle arabada oturdu :) birsey yapamadigi icin aku bitmis cunki. neyse servis geldi, elektirik gibi birsey takti hic anlamam calistir dedi hemencik calisti. bir saat arabanin icinde donduk :( neyseki sonunda eve gelebildik :)
vardir bundada bir hayir.
yarin gitmek istemiyorum :( calismaktan nefret ediyorum.

gunluk...

bitsin artik bu sinavlar... galiba hayatimdaki sinavlardan sinifta kalacagim.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri