Dert ortagim mi desem?

---> Dert ortagim mi desem?

bazen kendim kendime bile tahamul edemezken baskalari nasil tahamul ediyor...

biktim kendimden

hep canim SIKILDIGINDA seni buluyorum degil mi???

evet, canim yine cok SIKKIN :(

gunluk...

sana bir SIR vereyim mi? belki 2 seneye filan Turkiye'ye geri donus yapabilirim.
:)

ben geldim yineee ..

Annem derdi ki bana, sen Hollanda hava sartlari gibisin, bir anin bir anina uymuyor. bir bakmissiz esip gurluyorsun saman alevi gibisin, bir bakiyoruz guluyorsun...

hollandada oyle ya, yagmuyor yagiyorsa bir dakka sonra gunes acar yada tam tersi..
sana yazmadan once iyi seyler yacaktim ama yazana kadar moralim bozuldu yine ic karartici seyler yazarken yine moralim yerine geldi...

ahh beni beni ...

öncelikle hayırlı olsun:) kusura bakma baya bi geç kalmışım bunu söylemk için.. bu msjın beni çok güldürdü gerçekten..:D beni güldürdüğün gibi ALLAH ta seni hep güldürür İNŞALLAH:D

canim cok SIKILIYOR gunluk...

ozledim onu, bugun dogru durust konusamadim... belki yakinda hic ama hic duyamicam. ayrilik canlari caliyor gibi gunluk...

daha kac kere severek ayrilmak zorunda kalacagim merak ediyorum. hep severekmi ayrilmak zorundayim :(

sevilmeseydim eger sevdigim kadar bukadar icime islemezdi. Ya o ne yapcak bensiz? peki ben ne yapacagim onsuz??

ALLAH'im herseyin en iyisini sen bilirsin. Sen bana yol goster. Sen hepimiz icin hayirlisini nasip et. Herseyimle sana teslim oluyorum. Sen beni biran bile bana birakma. Hakkimdan hayirlisini en kolay sekilde nasip et bana.

RABBİM en hayırlısını nasip ediyor bundan emin ol..için yansada yüreğin kan ağlasada geleceği gören bir TEK KİŞİ VARDIR...

kustum sana gunluk...
sana degil hayata kustum.

bu sözünü duymak hayalimdeki yeşili sarstı...

25-09-2011 herseyin bittigi tarih gunluk...
hersey bitti, bende bittim...

ikimizde sevmeyi beceremedik, askimiz icin fedakarliklar yapamadik ve ayrildik...bitti.. son kez sesimizi duyduk birbirimizi sevdigimizi soyledik ve ayrildik...

oysa ask, fedakarlik degil miydi? eger ikimizde yapadiktsa bunu bizimki neydi?

bitti, bittim....

şimdi iyisindir umarım..:)biliyorum biliyorum çok iyisin:D seni seni:D

ne yapim ALLAH hayatima oyle birini sokmus ki...
3 kere ayrildim 3 kere birakmadi beni..

ayrilik en uzun ayriligmiz 3 gun surdu cok ciddiydim gercektende ayrilmistim ama 3 gun boyunca uzulmeme bile fisat vermedi arayip durdu... sonra istedigimi kabul edince bende ayrilmaktan vazgectim ve kizdim, koymadin ki 3 gun ayrilik acisi yasayayim. onada bile rahat birakmadin, diyorki sen kendin ayrildin ben ayrilmadim ki ALLAHIM ya...

iyiyim...
hayalindeki yesil nasil bilmiyorum ama ben cok zayifim....

ne yapim ALLAH hayatima oyle birini sokmus ki...
3 kere ayrildim 3 kere birakmadi beni..

ayrilik en uzun ayriligmiz 3 gun surdu cok ciddiydim gercektende ayrilmistim ama 3 gun boyunca uzulmeme bile fisat vermedi arayip durdu... sonra istedigimi kabul edince bende ayrilmaktan vazgectim ve kizdim, koymadin ki 3 gun ayrilik acisi yasayayim. onada bile rahat birakmadin, diyorki sen kendin ayrildin ben ayrilmadim ki ALLAHIM ya...

iyiyim...
hayalindeki yesil nasil bilmiyorum ama ben cok zayifim....
hayalimde ki yeşil güçlü biri asla yılmayan..yaşadığı acıların dahi onu yıldırmadığı aksine güçlendirdiği güzel bi arkadaş:)

Herkes kendi içinde bir çocuk ve yalnızdır yalnız olmaman dileğimle abla : )
Daha iyi günlerin olur inşallah ..

Sagolun canim kardeslerim benim... Iyiki varsiniz ve Iyiki tanimissim sizleri.
Buarada korsan pek SIK gelmiyorsun foruma,yorumlarini okumak zevk veriyor bana bu politika uzerine bile olsa :)
Ahh carpe cnm kardesim keske oyle guclu olabilsem. Benim gucum goz yaslarima yeter. Biir soit vardi gozyaslarim diye o siirde kendimi buluyorum foruma eklemistim bulursam burayada eklerim :) cok guldugum kadarda aglarim ama isin tuhafi aglamayida gulmek kadar seviyorum :)

amannn yine ne oldu deme gunluk, bende anlamiyorum...

benmi anormalim o mu? galiba anormal olan benim... evet evet benim...

neden derdimi anlatamiyorum...

evet guzel...

ah bir cocuk olsaydim
parklarda oynasaydim
dertten kederden uzak
temiz duygular icinde
arkdaslar bulsaydim....

gunluk...

bugun gunlerden persembe sanirim persembe yani calismadigim veya okula gitmedigim icin gunlerdende haberim yok... zaten benim kendimden haberim yok.

hic birseyim olmasada olur benim ALLAH'im var. herkez gelip gecici, hersey herkez unutulunur yeterki ALLAH'i unutmayalim.

Bir faninin kirdigi bizi nekadarda cok etkiliyor ama biz gozunu acar acmaz ummetim diyen Peygamber efendimiz s.a.v. nekadar cok uzuyoruz... ALLAH'in habibim dedigi kulunu biz ne curretle uzuyoruz anlamiyorum, anlamasakta uzmeye devam ediyoruz.

gunluk kafam cok karisik. neyin dogru neyin yanlis oldugunu artik bilmiyorum. Saglikli dusunemiyorum belkide ama ALLAH'tan herzaman hayirlisin istiyorum, sonuc ne olursa olsun bilecegim ki bu benim icin hayirli ben hemen goremesemde ser zannettigimin icnideki hayri. ALLAH'im seni cok seviyorum.

gunluk bugunluk bukadar... belki aksama gorusuruz. tabi olmez sag kalirsak.
canim bugun hic birsey yapmak istemiyor hergun ayni islerdende SIKILDIm zten artik. annemi istiyorum annem gelsin artik tr den.
hergun ortalik topla yemek yap offf ya istemiyorum bugun birsey yapmak ama babamin disciyle randavusu var ufffffffffffffffffffffff
bir iki gun tamamen yanliz kalmak istiyorum tembellik yapmak istiyorum. onun sesinide duymak istemiyorum. onuda istemiyorum artik hayatimda gitsin basimdan.

Moderatör tarafında düzenlendi:

dertortagim olacaksin birde, gunluk dedigin bir nane limon yapar, cok fena nezle olmussum :(
yetmemis gibi bu halimle yagli boya yaptim (neyaparsin becerikli olmakta basa dert) :) hihihi

ayyy cocugun bosuna gunahini almissim :( tafra yapmissim megersem cocuk dogum gunum icin supriz hazirliklari yapiyormus... ama neyapim nezaman supriz yapacak olsa boyle oluyor :):):)

amannnnn offfffff icimdeki seytani geberticem birgun :):)neyse sevindim duyduguma ama beni umursamadigindan unuttugundan degil supriz yapmak icin gelmemis. hihihih

gunluk bugun erkenciyim kb... cikiyorum..

herkese selam olsun...
hayirli geceler
carpe gelirsen iyi geceler kardesim.

selam gunluk nasilsin?
ben iyi idim.. sonra canim cok SIKILDI bi kardesim yuzunden...

bu arada carpe mesajlarini gormeyince seninle sohbet etmeyince forumun tadi olmuyor kardesim. biran once mesajlarini gormek istiyorum...

sevgisiz gunlugum...
ben turkiyeye nezaman gidebilecegim acaba??? 2 gun sonra dogum gunum halbukim dogum gunumde nisanlanmayi planliyorduk ama gidemedim tr ye :(
herseyin tabiki hayirlisi ama gonlum istiyorduki dogum gunumde nisanimiz olsun. hayirlisi. son ana kadar hayirli olani dileyecegim...

ahh laptobum sonunda oldu... ama cok yavas...
ben bir yarim yada daha fazla olamicam sitede :( senin sohbetini ozlemisken...

yarin kadinlar matinasi var, ablam beni zorla goturuyor hic canim istemiyor, ust bakicaz... bakar bakmaz gelicem hemen uyumamis olursan yorumlasiriz (sohbet yok) :)

16-10-2011

gunluk, bugum dogum gunum galiba...

Hep 16-10-1983 yilinda yasiyor olsaymissim hic birseyden habersiz gunahsiz sorunsuz. ama bu dunyanin duzeni boyle, buyuyecegiz yinede heryasi yasamak guzel...

biliyor musun gunluk? ali beni sasirtti dun, bana cok guzel supriz hazirlamis, dun egleceden geldigimde onu aradim hemen dogum gunumu kutladi ve msne cagirdi... bana blog sayfasi yapmis cok begendim cok guzeldi, benim sevdigim ve kendi istedigi butun muzikleride koymus bizim sarkimizida koymus ve resimlerimle suslemis. cok begendim (daha bitmemis halide olsa)
insaALLAH bu yildan sonra hep onunla beraber kutlariz artik ozel gunlerimizi.
biliyor musun gunluk bazen hernekadar beni cok kizdirsada ben onu cooookkk seviyorum :)

neyse bugunluk bukadar....

gunluk, yine benimkiler geliyor galiba. hatta geldi bile.. ya deprosyona girdim yada girmek uzereyim ama davranislarima bakarsak girmissim bile..

yandim ben! yine kimseyi duymak istemiyorum gormek istemiyorum. hic birseye ve kimeye tahamul edemiyorum 2 gundur... ufff...
basimi alip gitmek istiyorum kimsenin olmadigi bir yere

basimi alip buralari terk edemedim
aman ALLAHHHH
herkezden gectim ama senden gecemedim vaALLAHhhhh

cikiyorum gunluk, bugun canim coook SIKKIN cookk gerci 2 gundur boyle bu halim bir kac gun surer artik...
ufffffffffffffffffffffffffffffffffffff

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri