ben geldim yineee ..
Annem derdi ki bana, sen Hollanda hava sartlari gibisin, bir anin bir anina uymuyor. bir bakmissiz esip gurluyorsun saman alevi gibisin, bir bakiyoruz guluyorsun...
hollandada oyle ya, yagmuyor yagiyorsa bir dakka sonra gunes acar yada tam tersi..
sana yazmadan once iyi seyler yacaktim ama yazana kadar moralim bozuldu yine ic karartici seyler yazarken yine moralim yerine geldi...
ahh beni beni ...
canim cok SIKILIYOR gunluk...
ozledim onu, bugun dogru durust konusamadim... belki yakinda hic ama hic duyamicam. ayrilik canlari caliyor gibi gunluk...
daha kac kere severek ayrilmak zorunda kalacagim merak ediyorum. hep severekmi ayrilmak zorundayim
sevilmeseydim eger sevdigim kadar bukadar icime islemezdi. Ya o ne yapcak bensiz? peki ben ne yapacagim onsuz??
ALLAH'im herseyin en iyisini sen bilirsin. Sen bana yol goster. Sen hepimiz icin hayirlisini nasip et. Herseyimle sana teslim oluyorum. Sen beni biran bile bana birakma. Hakkimdan hayirlisini en kolay sekilde nasip et bana.
kustum sana gunluk...
sana degil hayata kustum.
25-09-2011 herseyin bittigi tarih gunluk...
hersey bitti, bende bittim...
ikimizde sevmeyi beceremedik, askimiz icin fedakarliklar yapamadik ve ayrildik...bitti.. son kez sesimizi duyduk birbirimizi sevdigimizi soyledik ve ayrildik...
oysa ask, fedakarlik degil miydi? eger ikimizde yapadiktsa bunu bizimki neydi?
bitti, bittim....
hayalimde ki yeşil güçlü biri asla yılmayan..yaşadığı acıların dahi onu yıldırmadığı aksine güçlendirdiği güzel bi arkadaş
ne yapim ALLAH hayatima oyle birini sokmus ki...
3 kere ayrildim 3 kere birakmadi beni..
ayrilik en uzun ayriligmiz 3 gun surdu cok ciddiydim gercektende ayrilmistim ama 3 gun boyunca uzulmeme bile fisat vermedi arayip durdu... sonra istedigimi kabul edince bende ayrilmaktan vazgectim ve kizdim, koymadin ki 3 gun ayrilik acisi yasayayim. onada bile rahat birakmadin, diyorki sen kendin ayrildin ben ayrilmadim ki ALLAHIM ya...
iyiyim...
hayalindeki yesil nasil bilmiyorum ama ben cok zayifim....
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.