Dert ortagim mi desem?

---> Dert ortagim mi desem?

:) sagol canim. ALLAH kimseye tasiyamayacagi dert vermezmis biz nekadar omuzlarimizi kucuk gorsekte dertlerimize karsi.demekki kucuk buldugumuz omuzlarimiz dertlerimizi tasiyabiliyormus.
ALLAHtan gelen herseye amenna...lutfuda hos kahrida hos demektir bize dusen. ALLAH herkesin SIKINTILARINI gidersin insaALLAH

icim daraliyor gunluk, nefes alamadigimi hissediyorum bazen.

sanki icimde bir balon var, git gide buyuyor birgun patlayacak bu balon ama bakalim nezaman...

ufff gunluk, offfff... pardon affffff affff
iicim bunaldi iyidceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

gunluk,
biliyor musun? ben hic birseyi beceremedigim gibi, gunluk tutmasini bile beceremiyorum.
gunluk dedigin sey adi ustunde gunluk yaptiklarini yazarsin ben ise sadece SIKILDIGIMDA SIKINTILARIMI yaziyorum...

gunluk tutmasini bile beceremiyorum :(

Sagol canim sende oyle. Bakalim ne yapacagiz sorunlarimizi nasil asacagiz.
Onun sahiplenme duygusunu cok seviyorum.ben biraksamda ne olursa olsun ikimizi bir butun goruyor gurur yapip gitmiyor hemen.mucadele veriyor. Boyle olmasaydi zondige birbirimizin isimlerini Nike unutmustuk belkide.

Canım istihareye başkası senin adına yatsın. Televizyonda duymuştum kişi kendisi için istihareye yatmasın çünkü kalbinden geçenler doğruyu görmesine izin vermez falan diyorlardı. Annene veya kardeşine 7 gün üst üste istihareye yatmasını söyle canım İnşAllah Allah doğruyu gösterir

sagol nazli, bunu bilmiyordum...
:) 7 gun boyunca usenmeden yatan olmaz sanirim benim icin istihareye :)
neyse hayirlisi olsun. bu sene belli olur zaten ak koyun kara koyun.

Gunaydin gunluk, hastalikla gecen 1 haftadan sonra guzel bir haberle geldim bugun Sana :) 3. Kez teyze oldun :) sonunda Hamza bey tesrif edebildi :) 5 gunluk bir gecikme ile.
Anneme diyorum Yarin oburgun kizdiginda der artik dunyaya gelmek bile istememissim zaten diye :) daha gormedim aksama dogru gorurum artik :) ALLAH'a sukurler olsun...

sevinclerimden cok SIKINTILARIMI paylasacagimi anlamissim ki gunlugum adina '' dert ortagim'' demissim galiba...
ama hic heveslenme, son gunlerde onceki gibi melankoli degilim :) yani bugun sana malzeme yok kusura bakma...

ferdi tayfur ne diyor?

ne gunler yasadim
cok iyi biliyorum
hakikatlar gizlenmez
gercegi soyluyorum.
uzgun olsam aglasam
bugunler yasanacak...

yani gunlukcan, uzulsekte aglasaksa sizlansakta yasnilacak olanlar yasiniliniyor.

bir tek bir seye dayanam, o olursa eger kimseyi affetmem kendimi bile...

gunluk, bugun carsi pazar dolastim, sonra birazicik alis veris yaptim turkiye icin...

bir yanim gitmek icin cirpinirken bir yanim hic gitmek istemiyor.

herseyin hayirlisi olsun.

ha unuttum bak. hilal dogamadan nerdeyse tellal tutmadigim kaldi ama hamzacigi unutuyorum :)

pazartesi gunu Hamza dunyaya gozlerini acti.
aramiza hos geldin Hamza bebek....
Ismin sahibine layik heybetli olursun insaALLAH islam yolunda...

dun gece ona cok kizdim gunluk ve bugun hic aramadim. yarinda aramyacagim. ondan sonraki gunde... ararsa kendisi arasin. arasada konusmak istemiyorum.
kustum ben ona gunluk

gunluk, hayatimda hic bukadar zor gunler gecirdigimi hatirlamiyorum
galiba hayatimin suana kadr verecegimiz en buyuk sinav olacak... ALLAH kotusunu yasatmasin..

Halk Böyle İstiyor Oğlum

Halk Böyle İstiyor Oğlum! ...

'Bir babanın doğum gününde
oğluna mektubudur...Görülmüştür'

Sevgili oğlum
Bugün tam on yedi yaşındasın
Görüyorum ki artık
Her şeyin farkındasın
Ama ne zaman ararsam seni
Ya diskoda
Ya barda
Ya da televizyon karşısındasın

Haklısın oğlum
Devir artık bu devir
Sen de çemberini çağına göre çevir
Senin neyine
Resim roman şiir
Senin neyine
Sanat vesair
Ne diyor meşhur televizyon büyükleri
Vur patlasın çal oynasın
Devir artık bu devir

Nasılsa
Son düğmesi de koptu insanlığın
Vefa can çekişiyor arka sokaklarda
Umut mendil sallıyor giden trenlerin ardından
Onur, adres arıyor mezarlıklarda
Dostluklar çöp tenekelerinde sahipsiz
Ve anahtar teslimi aşklar satılık köşe başlarında
Hem de üç kuruş mutluluklara...

Ama sen de haklısın
Sana mı kaldı
Kurtarmak vatanı
Sana mı kaldı
Uyandırmak yatanı
Sana mı kaldı
Duvara yapıştırmak
Bu memleketi satanı
Anasını ağlatanı....

Gel gör ki oğlum
Senin de kurtuluşun yok bu gidişten
Ne etsen- ne yapsan
Bir düğün
Bir bayram
Bir lale devri
Hangi ekrana baksan

Kim kiminle evleniyor
Kim kiminle çıldırıyor
Kim kime daldan dala
Gelinim olur musun diyor

Kimisi sahte gelin
Kimisi zengin bir prens
Kimisi de insanlıktan bir yudum bir nefes
Bekliyor da bekliyor

Bak her gün ayrı bir kanalda
Bambaşka bir 'ünlüler çiftliği'
Her kanalda şöhret olmanın dayanılmaz hafifliği
Ve işte böyle
Pazara dökülüyor bir bir
Herkesin yumak yumak ipliği
Yıllar var ki oğlum
Birileri işte
Bizi hep böyle gözetliyor...
Ve sen de görüyorsun ki
Bu sahneler
Bizi ne de güzel özetliyor

Kimin umurunda yarınlar
Kimin umurunda çocuklar
Kimin umurunda bu isyankar çığlıklar
Bir kavgadır
Bir yarıştır
Bir rezalettir gidiyor.
Kime sorsan
Cevaplar dünden hazır
Halk böyle istiyor oğlum
Halk böyle istiyor
Gel gör ki
Bir reyting uğruna
Ne 'güneşler batıyor' oğlum
Ne güneşler batıyor....

Ahmet Selçuk İLKAN

Guzel siir sagol paylastigin icin canim.

Gunluk ben geldim. Sana anlatacak cok seyim var. Ama daha sonra anlatirim

gunluk, cok dolu dolu bir izin gecirdim. hic bukadar guzel bir izin gecirmemistim.

izmire gittim yegenimi gordum 2 hafta filan izmirde kaldim. hic evde oturmadim diyebilirim. genellikle konaktaydim (carsida) 2 hafta sonra erzuruma gittim. cok yogun gecti ordada sonra dugun yaptik. cok cok guzel gecti kina ve dugun guzel gecmeyek tek sey kuaforler iggg igrenctiler. kendi paramizla palloncaya donduk :) standartlari oyle galiba. igrenc sac ve makyaj yapiyorlar erzurumda kuaforler. birdaha erzuruma gidersem dugun filan. kendi makyajimi kendim yapacagim. igrencti.

sonrada hollandaya dondum dun...

ay gunluk, isimin ilk gunu hasta oldum. nezle oldum (tr'de) usuttum galiba...
basim agriyor, gozlerimi acamiyorum, burnum akiyor, hapsurup duruyorum... ayy ins. yarina iyi olurum. daha yeni basladim ise ya, param kalmadi :) hasta olmamam lazim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

sevgisiz gunluk,

sen bana hic sevgi gostermedigin icin sevgisiz yaziyorum, alinma diyecegim ama istersen alin ne yapayim..

iki gecedir erken yatsamda uyuyamiyorum. saga sola donup duruyorum tam uyudugumda ise alarm caliyor :( iki gundur uykusuzum anlayacagin, uykusuz gunlerim tekrar basladi...
hayatimda onemli bir degisiklik yok. monotonluga devam, kalk giyin ise git, calis calis eve don, ye ic yat, sabah birdaha kalk...
ALLAH'a sukur arkadasimla aram turkiyeye gidip geldikten sonra dahada bir duzgun (duzeldi). Ondan once birazicik uzuyordu ama simdi iyiyiz. benim sabrim pek yoktur gerci herseyden nem kaptigim icin sebepsiz kavga cikarabilirim :)

GUNLUK....
bugun canim alis veris yapmak istiyor ama isten firsat olmuyor ki hic birseye, aksama kadar is yerindeyim, ben isten cikana kadar butun dukkanlarda kapanmak uzere oluyor :( cuma ve cumartesiyi beklemek zorundayim. artik evde durmasi beni bunaltiyor disarisi ii geliyor.
Keske o da yanimda olsaydi, beraber gezseydik :(
neyse gunluk.... birdaha gelirim kafama estigi zaman.
ozle beni :)

ha bu arada yazmayi unuttum, gectigim pazar gunu guzeldi, tekrarini yasam iyi olur.
bizde toplanacaktik ama hepimiz parkta karsilasinca ablamlar ve enistemlerle yemeklerimizide parka goturup piknik tadinda bir yemek yedik. sonra yeni eniste ile top oynadik. topu ayakta saydirmaca yarisi yaptik, tam yeniyordumki beni guldurerek hile yaptilar :) gulunce top dustu dizimden yenemedim hihihi...

hafta sonu guzel bir kahvalti hazirlayip davet etmeyi dusunuyorum (hic gormuyormussum gibi ) :) hergun iki ablam ve enistmde bizdeler hihi :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri