Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Seni,gözün kapalı daha çok seviyorum sevgilim. Çünkü gözün kapalıyken bizi düşündüğünü düşünüyorum. Biz.. Sen ve ben sevgilim. Kimseye ihtiyacı olmayan biz. Sadece biz..
- Kaç kere söyledim sana, kelimelerle oyun oynama diye, dinlemedin!
Öyle çok kızıyorum ki kendime Net bir sevgi sözcüğü dökülemedi gitti dudaklarımdan. Aşka giden yolu hep uzun oldu kalbimin. Seni ile seviyorum un arasına o kadar çok kelime koydum ki o, bahsi geçen sen in kendisi olduğunu, bense sevdiğimi unuttum. O kadar uzundu ki cümle, seviyoruma varamadan bitti herşey. Gitti
Bazen böyle olur, ağlamak gelir içinden hatta deli gibi ağlamak.Ama bir şeyler engel olu sana.Tıkanır için ve engellersin gözyaşlarını. Hiç bir şey olmamış gibi devam edersin.
Sen geldiğinde her zaman burada olacağıma söz verebilirdim. Ne zaman bana baksan, ismin kalbime dokunabilirdi. Biliyorum ki, seni asla bırakmayacaktım. Senin için hediyeler yapıp, şiirler yazdım. Şarkılar söyledim hatta. Gerektiği zaman içtim kendimi salıp. Sen gittikten sonra anlattım hatta herkese seni. Anlattım. Seni, senden daha iyi tanır oldular benimle beraber. Benden bile daha iyi. İsmin geçince gözlerim ışıldadı. Tüm insanlar kabullenmişti senin benim için yaratıldığını. Bir sen alışamadın buna. Şimdi ben de alışkın değilim bunlara, gelsen; gelmem. Benden bu kadar.