Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben sana sıkılmadan hergün her dakika bakabilirim. Elini,tenini,kokunu her saat her dakika hissedebilirim.. Hemde hiç sıkılmadan. Ben senden başkasını istemem sadece sen ol isterim. Senin gülüşün sıcaklığın herşeye yeter. Varlığın bile bana yetiyo yanımda olmasanda. Kısacası uzatmadan söylemek istediğim şey; seni çok seviyorum.
Ki yine ben gecenin en karanlık yarısında yine düşüncelerim ve hayalkırıklarımla kaldım bir başıma, odamın tam da ortasında. Sarılacak ne bir beden var, ne da birkaç gözyaşıyla ıslatılabilecek bir omuz Kim yorulmaz ki hep kendi yaralarına merhem olmaktan? Ben artık yoruldum. Güçsüzüm, kabulleniyorum, utanmadan Hem bunda utanılacak ne var ki?
Ve sonra onunla birlikte güldüğün günleri özlersin.O günlerin bir daha geri gelmeyeceğini anlarsın, için burkulur.Yanındayken ne kadar mutluydun oysa.