AliceWonder
Banned
---> Cancağızım
beni anlatan sözler duygular asklar wuuuhuu
yarini düsündükce heycanlaniyorum yaa bugünde uyku yok besbelli
sabah hidralezede kalkamadim annem gitmis yapmis kafasindakileri bir anlatiyor kalp atislarini korktugunu kiyamam benide uyandirmaya kiyamamis kiyamam sana ben..Allah biliyor tek birakmak onu hic istemedim ama uyanamadimda kismet..
yarin is görüsmesini iptal mi etsem ne yapsam zaten neresi dogru yer nereden cagiriliyorum bir fikrim yok zaten konusmada isler hep 0,bütün gün kafa patlatiyorum ne desem diye amaaaaaaaan öylesine basvurdum dönmüsler düsünmedende hareket edeyim ne olmus yani..kendi kendime gaz veriyorum olacak is degil :vala_02:
bu aralar üzgünüm baya belli etmeye calismasamda..
yalnizlik cok kötü birsey..yalniz kalmayi ister ya bazi insanlar..
ben isterdimki herzaman kalabalik olayim..
yeterince yalnizlik cektim..hala daha cekiyorum ..
gecen biri tvye cikti kizin teki utangaclik yüzünden kimse beni sevmiyor konusmak istemiyor diye..bir doktorla konsuyormus annem anlatti hep..
o kiz gibiyim galiba..etrafimda bir zamanlar tek tük insan vardi ama hep dost kazigi yedim oturdum asagiya ve simdi hic kimse yok..bazen anlattigimda iyi diyorlar bunun icin ama birde bana sorsalar..
buda böyle nereye kadar gider bilmiyorum ..
cok hüzünlü bir gece oldu....
en güzeli uyumak ..iyi geceler..
beni anlatan sözler duygular asklar wuuuhuu
yarini düsündükce heycanlaniyorum yaa bugünde uyku yok besbelli
sabah hidralezede kalkamadim annem gitmis yapmis kafasindakileri bir anlatiyor kalp atislarini korktugunu kiyamam benide uyandirmaya kiyamamis kiyamam sana ben..Allah biliyor tek birakmak onu hic istemedim ama uyanamadimda kismet..
yarin is görüsmesini iptal mi etsem ne yapsam zaten neresi dogru yer nereden cagiriliyorum bir fikrim yok zaten konusmada isler hep 0,bütün gün kafa patlatiyorum ne desem diye amaaaaaaaan öylesine basvurdum dönmüsler düsünmedende hareket edeyim ne olmus yani..kendi kendime gaz veriyorum olacak is degil :vala_02:
bu aralar üzgünüm baya belli etmeye calismasamda..
yalnizlik cok kötü birsey..yalniz kalmayi ister ya bazi insanlar..
ben isterdimki herzaman kalabalik olayim..
yeterince yalnizlik cektim..hala daha cekiyorum ..
gecen biri tvye cikti kizin teki utangaclik yüzünden kimse beni sevmiyor konusmak istemiyor diye..bir doktorla konsuyormus annem anlatti hep..
o kiz gibiyim galiba..etrafimda bir zamanlar tek tük insan vardi ama hep dost kazigi yedim oturdum asagiya ve simdi hic kimse yok..bazen anlattigimda iyi diyorlar bunun icin ama birde bana sorsalar..
buda böyle nereye kadar gider bilmiyorum ..
cok hüzünlü bir gece oldu....
en güzeli uyumak ..iyi geceler..