cok mikroplar cok : )suanda uyandi yine bir aftra tafralar icinde :vala_02:Ah ayni abiden bendede var
Ama onsuz bizim aileyi dusunemiyorum. ALLAH saglik sihat versin canim abim benim. Ona birsey olsa ALLAHim saklasin annemde pesinden gider. Zaten annemde kalp hastaligi filan yokti. Annem nezaman aglasa abim hep aglama derdi. Abim askere giderken annem aglamamk icin kendini zor tutmus abim uzulur diye busefrr kalbine vurdu simdi uzun zandir ritim bozukligi var maalesef. Aslinda bolmeyerek abim kotluk etmis oldu. Aglauan insana hic bir zaman aglama denilmemeli yoksa icine attiginda bu tur sonuclar verebiliyor. Babam baypas amaliyati gecirdi ama kalbi anneminkindem cok daha saglam. Ritim bozuklulufu cok kotu bise. Nezaman kalbinin carpacagi belli olmuyor.
cok mikroplar cok : )suanda uyandi yine bir aftra tafralar icinde :vala_02:
Abimin gencligi agzimizi acip birsey diyemezdik ama simdi kuzu oldu hic birimizi kirmaz biz hollandaya geldigimizden beri.. hic eziyeti yok. Ne verirsen onu yerm dusun gunde 2 kere ust degistiren utusiz giymeyen simdi aman bosver diyor kendiso mobilyaci. Marongoz gibi ogle arasi eve gelir ustunu degistirir temiz ustle ise tekrar giderdi. Dusun oyle bir ise bile tertemiz giderdi. Ee ama ozamanlar kizlar kiprit kutusuna numaralarini yazip atiyroardi abime okadar yakisikliydi abicim. Ama bize teror estiriyordu simdi tam tersi... 16 yildir kuzu gibi vur ensesine al lokmasini oldu cikti. Ama yine birsey diyemiyoruz fazla cekiniriz yinede sonra icindeki eski abim hortlar
Erkek milleti iste
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.