Mad Madamê.
Bayan Üye
algılamadığın ilk cümlenden belli oluyor.
algılamadığın ilk cümlenden belli oluyor.
ya benim kiminle neden kişisel bi' sorunum olsun ..seni karşıma alıp iki çift laf etmişliğim var sanki
Ben Türk bayrağını alır İstanbulun göbeğinde yakarım kimsede karışamaz özgür iradem.
Ben İstiklal marşını berbat ederim yokederim kimse bişey dememeli çünkü bu benim isteğim.
Ben Atatürk resimlerini kaldırırım binalardan okullardan çıtınızı çıkarmayın herkesin kendi isteği özgür iradesi.
Ben şeriatı hüküm sürerim Atatürk'ün inkılabları şusu busu beni alakadar etmez.
Bunları biri söylerse eğer sen tepkini koymaz mısın ? Türk bayrağını yakan birine linç girişiminde bulunuluyor aynısını Türkçeyi berbat edenlere de yapmak gerekmez mi bu mantığa göre? .. Anayasının ilk üç maddesine girip değiştirilemezler kısmında yer alan Türkçe bu kadar basit yani ...Bende bi kaç ay öncesine bakıyorum Türkçenin b.kunu cıkarmışım resmen kısalta kısalta şimdi kendimi ayıplıyorum hani bu açıkfikirlilikle alakalı bi durum tabi sen bu işe laf yarışı olarak bakıyorsan zaten yazdığım mesajları okumayıver.. geç git..
aLßeNi Yemek İÇin ßahaneniz varmı ?
Ne aLaka demeyin CevaPLARINIZda KonuyLa ßu kadar aLakasız
Gelişmemiş Bir Beyin..
hyr bu watndaki herkez sewmelidir...insan onu kurtaran birni sewmemsi mantıken saçmalıktırr...:181:ama fatih altaylı kapanışta cok güzxel bişey sölüyo dio ki
''şu an ırakta ATATURK gibi birisi çıkmadığı için ıraktaki binlerce kadına tecavüz ediliyo ve binlerce kadının cocuklarının babası belli deil bunlarıda düşünmek gerekir''dedi ve programı bitirdi sonunu izlemiştim
tmm kimse Ataturku sevmek sorunda deil zaten zorlada kimse kimseyi sevemez ama saygı duymak zorundasın kardeşim çünkü o olmasa sen burda olmazdın ve o turbanını takamazdın o yüzden insanların haddini bilmesi gerekiyo die düşünüyorum
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.