"Atatürk'ü Sevmiyorum"

ewt katılıyorum ATATURK'u sevmeyenleri iranda görmek isteriz defolup gitsinlerr ATATURK'u sevmiyorum demek Turkiye'yi sevmiyorum demektir Turkiye'yi sevmiyeninde Turkiye'de işi olmz
DEFOLUP GİTSİNLER SEVMEYENLERR

ewt katılıyorum ATATURK'u sevmeyenleri iranda görmek isteriz defolup gitsinlerr ATATURK'u sevmiyorum demek Turkiye'yi sevmiyorum demektir Turkiye'yi sevmiyeninde Turkiye'de işi olmz
DEFOLUP GİTSİNLER SEVMEYENLERR

aynn katılıorm... şu an bu gençleride bu topraklarda yaşatan atatürk..warlıklarını sağlamş olanda....bi insan kendisine iiliği olan birine özelliklede atatürke türklerin atasına karşı nasl bole bişiler düşüne bilir...rezillik...:91:

şu dediqin lafı biraz açsana amacını anlayamadım ?

türkiye üzerinde oynanan oyunlar....

o dönemde gündemi meşgul eden tek şey ''türban'' meselesiydi..
hazır ortalık kızışmışken,daha da kızıştırmak isteyenlere gün doğdu...!!

çok derin açıklamalar yapmak istemiyorum bu konuda....Atatürk'e karşı zıt görüş oluşturmak aptallıktan ve nankörlükten başka birşey değildir....
fakat şundan adım gibi eminim...

o olay bir OYUN du......

Son düzenleme:
Tek cvp bilmeyen arkadaşlar varsa öğrensinler M.KEMAL ATATÜRK tüm dinleri araştırmış ve islamiyetin bizlere uygun bir din olacağını beirtmiş ve hepimizin kimliğnde zannedersem bu sayede dini: islam yazıyor
Türklük şururumuz İSLAM ruhumuz

vesselam

atatürkü sevimyosan

ilkelerini de sevmesin dmektir

bak iran bize komşu humeyni şeriat getirdi

atetürkü seçmeyen o.ç. ler gitsin irana:mad:

Arkadaşlar işin cılkını çıkarıp farklı boyutlara çekiyorsunuz. Atatürkü sevmemekle İran üzerinde nasıl bağlantı kuruyorsunuz anlamadım. Bu gün PKK konusunda bize en fazla destek veren ülke İran. Şeriatla yönetildiği için söylüyorsanız Dünyada en tavizsiz şeriatla yönetilen ülke İsrail. Şu Atatürk'ü çok sevdiğini söyleyip de sataşmaktan, hakaret etmekten , o.ç. gibi rezilce cevap yazan -ki rezilce diyorum, annsinin ne suçu var aciz varlık- şahsiyetleri çok merak ediyorum. Atatürk'ü gerçekten mi seviyorlar, yoksa O'nun arkasına sığınarak kinlerini kusmak için mi.
Biraz ağır oldu farkındayım ama işin cılkını ben çıkarmadım. Cevap diye şu saçma cevapları okumak istemiyorum. Düzgün mesajlar yazın ki altına ben de imzamı atayım. Sizler Atatürk'ü böyle mi sevdirmeyi düşünüyorsunuz. Ben tarih öğretmeniyim. Öğrencilerime Atatürk'ü sevdirerek anlatıyorum ve sevdiriyorum. Bunu beceremiyorsanız kalkıp burada başımıza Atatürkçü kesilmeyin. Unutmayın ki bu milletin çok ezici bir çoğunluğu sizlere inat Atatürkü sahipleniyor ve seviyor.

geçmişine saygısı olmayan genç nesil!!
bende türbanlıyım ama Atatürk'e karşıda bi zıtlığım yok.tur_i sina demişti ki bu bi oyun ben imam hatip öğrenciyim bizde en çok tartışılan konulardan biri bu..o arkadaşlar alttan yapıların medya önüne sürdüğü piyonlardır sorsan sadece okumalı bilgilere sahip insanlardır..sen rahat yaşamana sebep olan bi insanı nasıl sewmessin ki...
bu konu derin bi mewzu tartış tartış bizmez..senelerdir olduğu gibi ama sadece medyayı kızıştırmak için yapılan oyunlardır (bence)

fikrim buydu...tşk.ler

geçmişine saygısı olmayan genç nesil!!
bende türbanlıyım ama Atatürk'e karşıda bi zıtlığım yok.tur_i sina demişti ki bu bi oyun ben imam hatip öğrenciyim bizde en çok tartışılan konulardan biri bu..o arkadaşlar alttan yapıların medya önüne sürdüğü piyonlardır sorsan sadece okumalı bilgilere sahip insanlardır..sen rahat yaşamana sebep olan bi insanı nasıl sewmessin ki...
bu konu derin bi mewzu tartış tartış bizmez..senelerdir olduğu gibi ama sadece medyayı kızıştırmak için yapılan oyunlardır (bence)

fikrim buydu...tşk.ler

:2:

Arkadaşlar işin cılkını çıkarıp farklı boyutlara çekiyorsunuz. Atatürkü sevmemekle İran üzerinde nasıl bağlantı kuruyorsunuz anlamadım. Bu gün PKK konusunda bize en fazla destek veren ülke İran. Şeriatla yönetildiği için söylüyorsanız Dünyada en tavizsiz şeriatla yönetilen ülke İsrail. Şu Atatürk'ü çok sevdiğini söyleyip de sataşmaktan, hakaret etmekten , o.ç. gibi rezilce cevap yazan -ki rezilce diyorum, annsinin ne suçu var aciz varlık- şahsiyetleri çok merak ediyorum. Atatürk'ü gerçekten mi seviyorlar, yoksa O'nun arkasına sığınarak kinlerini kusmak için mi.
Biraz ağır oldu farkındayım ama işin cılkını ben çıkarmadım. Cevap diye şu saçma cevapları okumak istemiyorum. Düzgün mesajlar yazın ki altına ben de imzamı atayım. Sizler Atatürk'ü böyle mi sevdirmeyi düşünüyorsunuz. Ben tarih öğretmeniyim. Öğrencilerime Atatürk'ü sevdirerek anlatıyorum ve sevdiriyorum. Bunu beceremiyorsanız kalkıp burada başımıza Atatürkçü kesilmeyin. Unutmayın ki bu milletin çok ezici bir çoğunluğu sizlere inat Atatürkü sahipleniyor ve seviyor.

iraını katma amacımız ordaki başı kapalı arkadaşın ATATURKü sevmiyorum hümanizmi seviyorum demesi oda iranda olduğuna göre böyle bir bağlantı kurulması çok dogal

bu arada bu oyundur diyen vatandaş bn ogün canlı olarak izledim yayını ne oyunu kadın resmen ATATURKu sevmiyorum dio tekrr söylüyorum sevmeyen vatandaşlar acık kapalı hiç fark yapmaz defolsunlar....

tartşmaya ,hatta böyle bi başlığa gerek bile yok...biz onları zaten dışladık böyle tartışarak fln istediklerini de yapmış olucaz...konu başlamadan kapansız bence

kim kimi disliyo ya

Atatürk´ü sevmiyorum sözü cok kötü

ama yinede basi örtülü diye dislayamassin kimseyi

ben basim kapali benide mi disliyosun yani

asla dislayamassin cnm:)

Ata'ma;Bayrağıma;Vatanıma dil ve el uzatan herkezle kanımın son damlasına kadar kadın başıma savaşırım!

Ne Mutlu Türk'üm Diyene!

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri