![]() |
![]() |
ewt katılıyorum ATATURK'u sevmeyenleri iranda görmek isteriz defolup gitsinlerr ATATURK'u sevmiyorum demek Turkiye'yi sevmiyorum demektir Turkiye'yi sevmiyeninde Turkiye'de işi olmz
DEFOLUP GİTSİNLER SEVMEYENLERR
bu bir oyundur...!!!!!
şu dediqin lafı biraz açsana amacını anlayamadım ?
atatürkü sevimyosan
ilkelerini de sevmesin dmektir
bak iran bize komşu humeyni şeriat getirdi
atetürkü seçmeyen o.ç. ler gitsin irana![]()
atatürkü sevimyosan
ilkelerini de sevmesin dmektir
bak iran bize komşu humeyni şeriat getirdi
atetürkü seçmeyen o.ç. ler gitsin irana![]()
geçmişine saygısı olmayan genç nesil!!
bende türbanlıyım ama Atatürk'e karşıda bi zıtlığım yok.tur_i sina demişti ki bu bi oyun ben imam hatip öğrenciyim bizde en çok tartışılan konulardan biri bu..o arkadaşlar alttan yapıların medya önüne sürdüğü piyonlardır sorsan sadece okumalı bilgilere sahip insanlardır..sen rahat yaşamana sebep olan bi insanı nasıl sewmessin ki...
bu konu derin bi mewzu tartış tartış bizmez..senelerdir olduğu gibi ama sadece medyayı kızıştırmak için yapılan oyunlardır (bence)
fikrim buydu...tşk.ler
Arkadaşlar işin cılkını çıkarıp farklı boyutlara çekiyorsunuz. Atatürkü sevmemekle İran üzerinde nasıl bağlantı kuruyorsunuz anlamadım. Bu gün PKK konusunda bize en fazla destek veren ülke İran. Şeriatla yönetildiği için söylüyorsanız Dünyada en tavizsiz şeriatla yönetilen ülke İsrail. Şu Atatürk'ü çok sevdiğini söyleyip de sataşmaktan, hakaret etmekten , o.ç. gibi rezilce cevap yazan -ki rezilce diyorum, annsinin ne suçu var aciz varlık- şahsiyetleri çok merak ediyorum. Atatürk'ü gerçekten mi seviyorlar, yoksa O'nun arkasına sığınarak kinlerini kusmak için mi.
Biraz ağır oldu farkındayım ama işin cılkını ben çıkarmadım. Cevap diye şu saçma cevapları okumak istemiyorum. Düzgün mesajlar yazın ki altına ben de imzamı atayım. Sizler Atatürk'ü böyle mi sevdirmeyi düşünüyorsunuz. Ben tarih öğretmeniyim. Öğrencilerime Atatürk'ü sevdirerek anlatıyorum ve sevdiriyorum. Bunu beceremiyorsanız kalkıp burada başımıza Atatürkçü kesilmeyin. Unutmayın ki bu milletin çok ezici bir çoğunluğu sizlere inat Atatürkü sahipleniyor ve seviyor.
tartşmaya ,hatta böyle bi başlığa gerek bile yok...biz onları zaten dışladık böyle tartışarak fln istediklerini de yapmış olucaz...konu başlamadan kapansız bence
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.