İngiliz özentisi alfabeniz ve Atatürkçülük ha ? Vallahi siz cok cesaretli insanlarsınız :11:
yazık dıyorum bunları soluyen genclere... alamet olsa gerek bunlar .. ataturku nasıl sevmıyorum der bır unv ogrencısı hıcmı tarıh okumamıs hıcmı fılmler ızlememıs ... uzuldum dogrusu
Arkadaşlar siz burada Atatürk adına birbirinizin kalbini kırarken Atatürk de yerinde çok mutlu oluyordur değil mi? Emin olu ki bu günkü bu millet o dönemde yaşasaydı Atatürk birbiri ile böyle kavga eden bir toplulukla Kurtuluş Savaşını biraz zor başlatırdı. Burada kimse Atatürk'e karşı olduğunu söylemiyor ki zaten. Herkes ben daha çok seviyoum demiş. O halde neyin kavgasını yapıyorsunuz. Yakışmıyor bize.
Ben zaten genel olarak söyledim. Yoksa sözlerim bireysel olarak size değil. Beni demek istediğim Atatürk bu ülkenin ve bu ülkede yaşayan herkesin Atatürk'üdür. Kimsenin kalkıp da bir başkasınabiz sevebiliriz ama sen sevemezsin gibi saçmasapan isnatlarda bulunma hakkı ve haddi yoktur. Bunun burada tartışılması bile anlamsız. Ben onu demek istedim.Ben bunu her gördüğüm yerde eleştiriyorum amacım kavga etmek değil millet ordan burdan özenip ayhh sefiomm qisss naperrr we şeklinde alfabemizde olmayan harfleri kulllanıp sacmasapan bir dille konuşurken bir yandan Türklüğü savunuşu ve Atatürkçülüğü dillendirmesi bana anlamsız geliyor ne bu tezat ?!
ayrıca şunuda belirtmeliyim ki burada "Atatürk'ü seviyorum" diye dolaşanlar bence bunu söylemesinler.Onun getirdiği alfabemize çeşitli harfler katıpta burda Atatürk'ü sevmeyene laf atamazsın.Ondan beter durumdasın sen çünkü.En azından kız çıkıp sevmiyorum diyor.Sen sevdiğini söyleyipte saygı duymuyorsun.
Ha ne olur "q" yerine "k" kullansan.Biraz daha zeki görüneceksin farkında bile değilsin.herneyse bukadar yeterli.
selametle.
Türkçe alfabe mi kullandığını sanıyorsun sen şuan? hahaha Güldüm sana.
harikasınnnnn hahahahahahahahaha
Sence ? :11: ben sana gülüyorum asıl çünkü sadece bu başlıkta adam gibi Türkçe harflerle yazıyorsun sırf papara yememek için .
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.