"Atatürk'ü Sevmiyorum"

çok saçma bir açıklama :mad: millet yaşadığı topraklarda ne olduğunu bilmiyor. en basitinden tarihini bilmiyor. YORUMSUZ!!!!

Allahım ya Atatürk'e ne kadar değer verdiğimi onun getirdiği alfabeye q w ch sh gibi sacmasapan harfleri ekleyip kullanmayarak gösteriyorum zaten cok yanlış anlamışın soylediklerimi okuma bence :11:

Atatürkü sevmek Atatürkçü olmak ortalarda Atatürkçüyüm ben diye dolaşıp sadece ilkelerini inkılaplarını bilmeklede olmaz sende bunu ögren :) bide şunu ogrenki eger bir düşünce yapısını benimsiyosan eger bir taraftan zıttı bişey yapamazsın ..

Ve sırf burda alfabenin düzgün kullanılmasından bahsettiğim için bana karşı yorum yaparken alfabeyi düzgün kullanıcam diye kasma kendini normalde nasılsan oyle ol sahte olma bana :11:

Son düzenleme:
Arkadaşlar siz burada Atatürk adına birbirinizin kalbini kırarken Atatürk de yerinde çok mutlu oluyordur değil mi? Emin olu ki bu günkü bu millet o dönemde yaşasaydı Atatürk birbiri ile böyle kavga eden bir toplulukla Kurtuluş Savaşını biraz zor başlatırdı. Burada kimse Atatürk'e karşı olduğunu söylemiyor ki zaten. Herkes ben daha çok seviyoum demiş. O halde neyin kavgasını yapıyorsunuz. Yakışmıyor bize.

Arkadaşlar siz burada Atatürk adına birbirinizin kalbini kırarken Atatürk de yerinde çok mutlu oluyordur değil mi? Emin olu ki bu günkü bu millet o dönemde yaşasaydı Atatürk birbiri ile böyle kavga eden bir toplulukla Kurtuluş Savaşını biraz zor başlatırdı. Burada kimse Atatürk'e karşı olduğunu söylemiyor ki zaten. Herkes ben daha çok seviyoum demiş. O halde neyin kavgasını yapıyorsunuz. Yakışmıyor bize.

Ben bunu her gördüğüm yerde eleştiriyorum amacım kavga etmek değil millet ordan burdan özenip ayhh sefiomm qisss naperrr we şeklinde alfabemizde olmayan harfleri kulllanıp sacmasapan bir dille konuşurken bir yandan Türklüğü savunuşu ve Atatürkçülüğü dillendirmesi bana anlamsız geliyor ne bu tezat ?!

Ben bunu her gördüğüm yerde eleştiriyorum amacım kavga etmek değil millet ordan burdan özenip ayhh sefiomm qisss naperrr we şeklinde alfabemizde olmayan harfleri kulllanıp sacmasapan bir dille konuşurken bir yandan Türklüğü savunuşu ve Atatürkçülüğü dillendirmesi bana anlamsız geliyor ne bu tezat ?!
Ben zaten genel olarak söyledim. Yoksa sözlerim bireysel olarak size değil. Beni demek istediğim Atatürk bu ülkenin ve bu ülkede yaşayan herkesin Atatürk'üdür. Kimsenin kalkıp da bir başkasınabiz sevebiliriz ama sen sevemezsin gibi saçmasapan isnatlarda bulunma hakkı ve haddi yoktur. Bunun burada tartışılması bile anlamsız. Ben onu demek istedim.

Fatih AltayLı O atatürkü sevmiyorum Sözünden Sonra Tartışmayı Devam ettirdi ya. Herkezden Şüphe duyarım ßen .. Reyting adına Atatürk hakkında yapILan yoruMLara naSıL göz yuMULa biLir.. NasıL devam ettirİLebiLir.. ßen ßuna karşıyım.. Üniversiteye ßa$ örtüsüyLe giremiyosan Sebebi Atatürk`mü ? Ne kadar Saçma ßi Tartışma yakı$tıramadım ...

Sonra Youtube Sitesine atatürK İLe İLgİLi videOLar atILdıgında hemen Siteyİ kapatıp tepkİmizi gösteriyoruz.. Eee ßurda da gösterİLsin pROgram kapatILsın kanaL kapatıLsın.. Pes diyorum ..

Hayır, şimdi kapalılara laf ediyomuş gibi olucam ama , etrafımdaki tüm "aşırı" dindar aileler Atatürk'ü sevmiyor, ve çocuklarına sevmemeyi öğretiyor.
Bağnazlığında bukadarı dedirtecek şeyler duyuyorum onlardan.
Onlar bizim Atatürk olmasaydı biz burda olmazdık gibi cümlelerimizle Atatürk'ü ilahlaştırdığımızı sanıyorlar.Tamam kabul.Atatürk'ü gönderen yine allah, ona gücü kuvveti verende allah.O olmasaydı başkasını böylesine sevecektik belkide.Ama o zekasıyla ve askeri yönüyle bize önder oldu.
Onu sevmeyeni bizde sevmeyiz!

ayrıca şunuda belirtmeliyim ki burada "Atatürk'ü seviyorum" diye dolaşanlar bence bunu söylemesinler.Onun getirdiği alfabemize çeşitli harfler katıpta burda Atatürk'ü sevmeyene laf atamazsın.Ondan beter durumdasın sen çünkü.En azından kız çıkıp sevmiyorum diyor.Sen sevdiğini söyleyipte saygı duymuyorsun.
Ha ne olur "q" yerine "k" kullansan.Biraz daha zeki görüneceksin farkında bile değilsin.herneyse bukadar yeterli.
selametle.

Fatih Altaylı oyle bi' adam ki bunu sırf malzeme olsun diye bile yaptırmış olabilir basit insanlar cok ne de olsa medyada

ayrıca şunuda belirtmeliyim ki burada "Atatürk'ü seviyorum" diye dolaşanlar bence bunu söylemesinler.Onun getirdiği alfabemize çeşitli harfler katıpta burda Atatürk'ü sevmeyene laf atamazsın.Ondan beter durumdasın sen çünkü.En azından kız çıkıp sevmiyorum diyor.Sen sevdiğini söyleyipte saygı duymuyorsun.
Ha ne olur "q" yerine "k" kullansan.Biraz daha zeki görüneceksin farkında bile değilsin.herneyse bukadar yeterli.
selametle.

+5648946541897

işte benim fikrimin özü bu

Keşke biraz olsun zeki olupta kavrayabilseler şunu.
Türk olmadığım halde özgün Türkçe kullanıyorsam, utanmalı "o Türk" kendinden..

YorumLarınıza Bıraz Daha Dıkkat Edın FazLa Kırıcı oLmayın ArkadasLar :)

Sence ? :11: ben sana gülüyorum asıl çünkü sadece bu başlıkta adam gibi Türkçe harflerle yazıyorsun sırf papara yememek için .

Ben düzgün konusmak icin kendimi kasmıorum (; farklı yerlerdeki yorumlarıma bakarsan gayette düzgn yorumlarım var. ben kullandığım tek harf " q + w " bundan sanane? ve eğer kısaltarak yazıorsam sanane? benim türklüğümü bunnarla kıyaslayamazsın (; kimseden papara yemek gibi bir derdim yok :D düzgün yazmadıım icin burda bna papara atacak adamda tanımıorum. herkesin özgr iradesi kime ne?

Hea bi de sen Türkçe alfabe kullandığını sanıyorsun :D sunu öğren Türklerin sadece 2 alfabesi olmustur tarihte. 1 uygurlar 2 göktürkler (Anlamassan anlatiim 100 yıllar önce yasamıs 2 türk devleti bunnar (; ) Türklerin suan kullandığı alfabe türk alfabesi deildir. latin alfabesidir ;) Türkçe alfabe kullandığını sanmadan önce bunnarı bilsen iyi edersin.

Ayrıca Atatürk'le ilgili bişe bulamadıınız icin çamurunuzu bana atmayın (; o attığınız çamur bana gelmeden ilk olarak sizin elinizi kirletir ona göre (;

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri