Bunun gibiler yüzünden kapalılara düşman kesildik diyosun ama bence çok yanlış bir genelleme yapıyorsun. O mantıkla düşünürsek hastasını taciz eden bir doktor yüzünden bütün doktorlara, öğrencisini döven bir öğretmen yüzünden bütün öğretmenlere, hileli tartı yapan esnaf yüzünden bütün esnaflara, PKK terör örgütü yüzündenbütün Kürtt kardeşlerimize, eşini aldatan erkek yüzünden bütün erkeklere (..ki genelleme daha çok artırılabilir) düşman mı olmamız gerekir. Zaten bizleri bu şekilde birbirimize düşman etmek istemiyorlar mı? Arkadaşlar oyuna getirilmeye çalışılıyoruz. Ne gaza gelelim ne de oyuna.. Hangimizin ailesinde veya akrabaları içinde hem kapalı hem açık yok. Eminim ki bir çoğumuzun yakın akraba ve ailsi içinde hem kapalı hem de açık vardır. Kim kime düşman olmuş. Veya düşman olmak için ne sebep var. Ninelerimiz, dedelerimiz Kurtuluş mücadelesinde bu şekilde saçmasapan tartışmalara girselerdi emin olun bu gün bu topraklarda yunanın , ermeninin, ingilizin çocukları oturuyor olurdu. Birlik beraberlik olmasaydı Atatürk kimleri yanına alıp da kurtuluş meşalesini yakacaktı. Şimdi ne oldu da insanlar arasına bu nefret bu kin girdi. Uyanık olmalıyız.Yoksa bize değil, vatana yazık olur.arkadaşımm bunun gibilerr yüzündenn artıkk atatürküü bilee savunann kapalılaraa bilee düşmann kesildikk kadının amacıı belli ülkeyii bölmekk takmıcaksınn böylelerinii sürgüne göndereceksinn hemm atatürkün düşünclerineee karşıı olacakk hemm onunn kurduğuu ülkedee yaşayacakk bu kişininn isteğii olsaydıı((mandacılık))anasıı bellii olurduu babasıı kim bilirr teşekkkürlerr ersin
Nuray Canan Bezirgan'ın daha sonradan yaptığı açıklamalar:
Gazeteci Fatih Altaylı'nın önceki gece yayınlanan 'Teke Tek' isimli progranına konuk olan Nuray Canan Bezirgan, kullandığı kelimelerin yanlış yorumlandığını savundu
Başörtüsü sebebiyle üniversiteden atılan ve başörtülü sınava girmek istediği için yargılanan Bezirgan, "Atatürk'ün şahsıyla ilgili bir sorunum yok. İnsan olarak tabiî ki seviyorum. Ben, Atatürk'ün arkasına saklanarak benim gibi başörtülülere zülüm yapanları sevmiyorum." diye konuştu. Düşüncelerini tam olarak ifade edemediğini belirten Bezirgan, kendisi üzerinden bütün başörtülü kızların karalanmasına tepki gösterdi: "Sözlerim bütün başörtülülere mal edilemez. Ayrıca benim gibi düşünen başörtülü insanların da çok olduğunu düşünmüyorum. Nasıl başı açık terörist kadınlar bütün başı açık kadınları temsil etmiyorsa ben de diğer türbanlıları temsil etmiyorum." İngiliz mandasını istediği yönünde yapılan yorumlara da itiraz eden Bezirgan, şunları söyledi: "Ben yurtdışında başörtülülerin hak ve özgürlüklerine ülkemizden daha fazla sahip çıkıldığını anlatmak istedim." Bir başörtüsü eyleminde tutuklandığını anlatan Bezirgan, "Bu esnada ikiz bebeklerime hamileydim. Karakola götürülürken hırpalanınca bebeklerimden birini kaybettim. Gözümü hastanede açtım." ifadelerini kullandı. Bezirgan, Fatih Altaylı'nın programında Atatürk'ü sevmediği şeklinde ifadelerde bulunmuştu. Ancak aynı programda 'cumhuriyeti benimsediğini' de açıkça dile getirmişti.
YORUM SİZLERE AİT. BEN İNTERNETTEN AYNEN ALDIM.
Türkiye böyle düşünenler yüzünden ilerleyemiyor işte..Türkü ataya düşman etmeye çalışıyorlar.Ama daha çok bekletiriz biz onları..YAŞASIN LAİKLİK WE ATATÜRKÇÜLÜK!!!!!
İngiliz özentisi alfabeniz ve Atatürkçülük ha ? Vallahi siz cok cesaretli insanlarsınız :11:
Türkçe alfabe mi kullandığını sanıyorsun sen şuan? hahaha Güldüm sana.İngiliz özentisi alfabeniz ve Atatürkçülük ha ? Vallahi siz cok cesaretli insanlarsınız :11:
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.