"Atatürk'ü Sevmiyorum"

Sen varya tam siyasetçi olursun o kadar döndürüyosunki lafı sanki ben Atatürk'ü sevmiyorum ona çamur atmak istiyorum :D Birde Türk alfabesiyle yazdığın sacmalıklara gelince :D benim uygurca konuşmamı beklemezsin değil mi? Günümüz Türkçesinden bahsediyorum kafan almıyosa anlamıyorum de anlatırım hani .. ama bana laf sokmaya çalışma..ŞUAN KULLANDIĞIMIZ ALFABENİN LATİN ALFABESİ OLDUĞUNUN ZATEN FARKINDAYIM AMA DİL OLARAK TÜRKÇEDİR VE RESMİ DİLİMİZ TÜRKÇE diyoruz.. HARF İNKILABIDA ÖNEMLİ İNKILABLARDAN BİRİDİR Kİ ATATÜRKÇÜYÜM DEYİP TÜRKÇEYİ YANLIŞ KULLANMA GİBİ Bİ' LÜKSÜN OLAMAZ EVET KENDİNİ KASIYOSUN BUNUDA DİĞER YORUMLARINA BAKARAk SÖYLEDİM ZATEN + şuan ve önceki yorumlarımda benden paparayı yedin zaten iyi günler

Son düzenleme:
Sonda yazdıgın nadide şebnem ferah sözünüde yedirmeye calışma bana illaki şarkılardan alıntı yaparak konuşacaksan alakalı olsun..

haha böle mi papara yedim :D öle san :D

Türkçe diebilirsin :D ama sen Türk alfabesi diosun ;) Ben buna dayanarak konustum ;)
hayır kendimi kasmıyorum ben normalde gayette düzgün yazar düzgün konusurum. sıkıldığım zamanlar kısaltmalar kullanırım. bu lüksüm seni de ilgilendirmez.

Alakalı zaten anlayana ;)

Bundan sora konuyla ilgili bi sorunun varsa her zaman tartısabiliriz ama beni böle sacma sapan konularınla uğrastırma ;) konu da ikimizin tartısması değil. kişisel bi problemn varsa bi şekilde ulas öle görüselim ;)

Hayır, şimdi kapalılara laf ediyomuş gibi olucam ama , etrafımdaki tüm "aşırı" dindar aileler Atatürk'ü sevmiyor, ve çocuklarına sevmemeyi öğretiyor.
Bağnazlığında bukadarı dedirtecek şeyler duyuyorum onlardan.
Onlar bizim Atatürk olmasaydı biz burda olmazdık gibi cümlelerimizle Atatürk'ü ilahlaştırdığımızı sanıyorlar.Tamam kabul.Atatürk'ü gönderen yine allah, ona gücü kuvveti verende allah.O olmasaydı başkasını böylesine sevecektik belkide.Ama o zekasıyla ve askeri yönüyle bize önder oldu.
Onu sevmeyeni bizde sevmeyiz!

sende konuya bambaşka bi yeşillik katmışsın haa :D

aşırı dindarlık demek anti Atatürkçü demek değildir....Atatürk'ün zekası ve askeri yönü harikaydı evet.....kimse inkar edemz bunu...onun sayesinde bu ülke kaybettiklerinin yanında çok da şey kazandı ;)
bilirmisin dünya çapında yapılan araştırmalarda,,tarihin gelmiş geçmiş en muhteşem,en akıllı insanı kimdir???...komutanlığıyla,dürüstlüğüyle...... özellikle altını çizerek sölüyorum...tarihin gelmiş,geçmiş ve gelecek en muhteşem insanı kim seçildi?? bi araştır ;)
aşırı dindarım ve Atatürkçüyüm ;)
Allah cc mustafa kemal paşam dan razı olsun ;)

ya benim kiminle neden kişisel bi' sorunum olsun ..seni karşıma alıp iki çift laf etmişliğim var sanki

Ben Türk bayrağını alır İstanbulun göbeğinde yakarım kimsede karışamaz özgür iradem.

Ben İstiklal marşını berbat ederim yokederim kimse bişey dememeli çünkü bu benim isteğim.

Ben Atatürk resimlerini kaldırırım binalardan okullardan çıtınızı çıkarmayın herkesin kendi isteği özgür iradesi.

Ben şeriatı hüküm sürerim Atatürk'ün inkılabları şusu busu beni alakadar etmez.

Bunları biri söylerse eğer sen tepkini koymaz mısın ? Türk bayrağını yakan birine linç girişiminde bulunuluyor aynısını Türkçeyi berbat edenlere de yapmak gerekmez mi bu mantığa göre? .. Anayasının ilk üç maddesine girip değiştirilemezler kısmında yer alan Türkçe bu kadar basit yani ...Bende bi kaç ay öncesine bakıyorum Türkçenin b.kunu cıkarmışım resmen kısalta kısalta şimdi kendimi ayıplıyorum hani bu açıkfikirlilikle alakalı bi durum tabi sen bu işe laf yarışı olarak bakıyorsan zaten yazdığım mesajları okumayıver.. geç git..

Son düzenleme:
Ya sizin anlama gücünüzü cidden merak ediyorum :/ benim söylediklerimin hangisinden Atatürk'ü sevmiyorum ya da ona saygı duymuyorum gibi bir sonuca vardınız ?

tur-i sina :D:D

Ben tartışma bölümünde gerçekten tartışabilen insanlarla tartışmak isterim bu şekilde tartışmaları laf sokma yarışı ve kendini ispat edebileceği bir yer olarak görmeyenlerle;) bekleme yapmayın o yüzden düşünceleriniz söyleyip zekanızla konuşun hani basit cümlelerle laf etmeyin =)=)=) Yaram yok gocunmuyorum ben tartışıyorum laf sokmuyorum Mülteci

Dusler Tartışalım fark etmez ben kemalist biliyim..Her Türlü Savunurumm..atamı Ama Gerici İnsanlarla Tartışmak Biraz Zor olur Cünkü Dediğim Dedik Kişiler oluyor Genellikle onun İcin değmez ...

Gerici insan nedir ? Kapalı olanları gerici olarak görüyolarda genelde bu ülkede ;) Gericilik anlayışın nedir yani ?

Bakın anlatamıyorum ya da anlamıyorsunuz . Ben konu başlığıyla alakalı Atatürk'ü sevmiyorum gibi bir yorum dahi yapmadım ben konudaki ilk mesajla alakalıda birşey söylemedim .. Ben konu içinde gelişen durumlarla konuşmalarla ilgili yorum yaptım benim son yazdığımı okyuyupta bana karşı yorum yapmayın tüm yazdıklarımı okuyun.

iyide Dusler sende karışma ..Üzerine alınma benım lafımın Kime Gitti Belli ..Bu ülkede Atatürk'e Karşı cıkan yada Saymayan Kişiler Nankör dür Kendi Kişisel Fikrim Bu.
Atatürk Eğer Bu Ülkeyi Almasaydı Şimdi Biz Kim Bilir Kimin Ewladı olacaktık..:(

sende konuya bambaşka bi yeşillik katmışsın haa :D

aşırı dindarlık demek anti Atatürkçü demek değildir....Atatürk'ün zekası ve askeri yönü harikaydı evet.....kimse inkar edemz bunu...onun sayesinde bu ülke kaybettiklerinin yanında çok da şey kazandı ;)
bilirmisin dünya çapında yapılan araştırmalarda,,tarihin gelmiş geçmiş en muhteşem,en akıllı insanı kimdir???...komutanlığıyla,dürüstlüğüyle...... özellikle altını çizerek sölüyorum...tarihin gelmiş,geçmiş ve gelecek en muhteşem insanı kim seçildi?? bi araştır ;)
aşırı dindarım ve Atatürkçüyüm ;)
Allah cc mustafa kemal paşam dan razı olsun ;)

Ben zaten onun kim olduğunun farkındayım.Ben çevremde gördüklerimden bahsediyorum.Tüm dindarlar nefret eder gibi bir yargı kullanmışmıyım orda iyice bi araştır ;) Etrafımdaki dindar ailelerden bahsetmişim.
Ben gördüğümü yazdım oraya.Dalga geçermişçesine yorum yapacağına adam gibi yazabilirdin oraya ben aşırı dindarım ama atatürkçüyüm, yanlış bir kanı.
Bukadar basit birşeyi "ayrı bir yeşillik katmışsında, yok birşey bildiğin yok git bi araştır bakalım en muhteşem insan kimdir" emin ol araştırıyorum ben Atamızın kim olduğunu neler yaptığını.
Umarım algılaman gerekeni algılamışsındır.Saygılar.

Ben zaten onun kim olduğunun farkındayım.Ben çevremde gördüklerimden bahsediyorum.Tüm dindarlar nefret eder gibi bir yargı kullanmışmıyım orda iyice bi araştır ;) Etrafımdaki dindar ailelerden bahsetmişim.
Ben gördüğümü yazdım oraya.Dalga geçermişçesine yorum yapacağına adam gibi yazabilirdin oraya ben aşırı dindarım ama atatürkçüyüm, yanlış bir kanı.
Bukadar basit birşeyi "ayrı bir yeşillik katmışsında, yok birşey bildiğin yok git bi araştır bakalım en muhteşem insan kimdir" emin ol araştırıyorum ben Atamızın kim olduğunu neler yaptığını.
Umarım algılaman gerekeni algılamışsındır.Saygılar.

aynen dindarlar nefret ediyor demişsin...bidaha oku yazdığını ;)
dalga geçercesine yorum yapmam...sadece her olaya sakin ve neşeli yaklaşırım :D ;) hayat felsefemdir :D:D:D
en muhteşem insan olarak git Atanı tanı demedim ki ben sana :D
o en muhteşem insan olarak başka şeyden bahsediodum sen çakmadın :D

etrafındakiler öyle diye hepdi öyle olacak değil heralde :p
algılamam gerekeni algılarım...ama doğru yine benim doğrumdur canımm :D:D ;)

sizede saygılar ;)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri