Özkan nerede nerede bu sitenin kırmızıları? xD İstiyom! xD
mertcım sana sınır hıc yakısmıyor
https://www.duslerforum.org/online-oyunlar-forum-83/senin-tercihin-hangisi-643632.html#post5132947
bu konuda ne yapabilirim ?
ban mı?
Ciddiyetsiz boşvermiş durumlara pek gelemiyorum karşımdakini ben ciddi alıp saygı duyuyorsam aynısınıda beklerim gönlü güzel kardeşim benim
okudum,yazmak zorunda hissetmedim. buradayım. sıkıntı mı var?
erken yaslanırsın haberın olsn :I
Tehdit mi ediyorsun hayırdır? Daha bir iki gün dolmamış herifin tekinin 50 belki 50yi geçkin mesajını birleştirip silmiş, ban atmışım bu "anlaşıldı" demektir bence. İnsanlar illa buraya senin askerin gibi Okudum anlaşıldı yazmak zorunda değiller en küçüğümüz 20 yaşlarında insanlarız sanıyorum ki. Benden küçük değilsindir herhâlde? Robot değiliz sonuçta, vaktim olmadı yazmadım ben de. Bunu bu kadar dert edeceğine hiç aktif olmayanları dert et.
Benim ya da senin zararın değil önemli olan. Foruma sağlanan yarar. Bu yaptığın da zerre yarar sağlamaz bilesin. Okuyacağımı okudum, anlayacağımı anladım. Sıkıntı varsa, görüşürsün özkan ile aldırırsın yetkimi bu kadar egoman tavırlar yakışmıyor. Tehdit değil; iş yap.
Anlamıyor değilim de sen yazdıklarımı karşı görüş olarak kabul ettiğin için idrak etmekte güçlük çekiyor olmalısın. Sana vaktim olmadı yazmadım diyorum. İşi adam asmacaya çevireceksen çevir. Ne bu tavırlar? Canımı mı alacaksın, hayırdır?
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.