Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Len kulle gibi dağılmayın! xD

Sadece DF'nin kalıcı bir anısı olsun istemiştim evimde.. :uzgunkiz:

Şimdiye kadarki tüm kazananlara verdiniz. :(

Merhaba arkadaşlar ;

Yaz döneminde olduğumuz için forum ağır ve seyrek gidiyor sıkı bir sistem yok bunun tek sebebi herkes tatil'de işin'de gezmesin'de vs.

Yine aynı kontrol ve düzen'de işlemlerimizi yapmaya devam edelim elbette elimizden geldikçe forumda günde 1 kez kontroller sağlayalım.

Eylül ayın'dan sonra forum adına reklam vermeyi planlıyoruz ve yine aynı şekilde eylül ayında bazı değişikliklerde olacak koltukların vidaları baya bir gevşedi :) Bunları tekrar bi gözden geçirmek gerekiyor.

Bunun yanında foruma Fahri Üye Rütbesini'de ekleyeceğiz ve bazı arkadaşlarımızı artık emekli edeceğiz.

Şuan için planlar bu yönde hepinize keyifli haftalar diliyorum sağlıcakla kalın.

Koca forumda tek admin [MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] mi ? Diğer adminler nerede ?

Son yazdığım pek ciddiye alınmadı anlaşılan ?

[MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION] [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] [MENTION=42805]HaDeS[/MENTION] [MENTION=151672]bluee[/MENTION]

Son düzenleme:
okudum,yazmak zorunda hissetmedim. buradayım. sıkıntı mı var?

Zorunda hissetmedim diye bir dava yok. Hiç yoksa en azında anlaşıldı yada tamam gibi kelimeler kullan ki görelim bilelim okuyup okumadığını böyle boş vermiş haller senin faydana olmaz eda.

Zamanın'da bu konuya dair özkanın'da bir yazısı var 6 7 sayfa öncesinde okumanı tavsiye ederim.

---- Mesajlar Birleştirildi ----

erken yaslanırsın haberın olsn :I

Birşey olmaz merak etme sen :)

Tehdit mi ediyorsun hayırdır? Daha bir iki gün dolmamış herifin tekinin 50 belki 50yi geçkin mesajını birleştirip silmiş, ban atmışım bu "anlaşıldı" demektir bence. İnsanlar illa buraya senin askerin gibi Okudum anlaşıldı yazmak zorunda değiller en küçüğümüz 20 yaşlarında insanlarız sanıyorum ki. Benden küçük değilsindir herhâlde? Robot değiliz sonuçta, vaktim olmadı yazmadım ben de. Bunu bu kadar dert edeceğine hiç aktif olmayanları dert et.

Benim ya da senin zararın değil önemli olan. Foruma sağlanan yarar. Bu yaptığın da zerre yarar sağlamaz bilesin. ;) Okuyacağımı okudum, anlayacağımı anladım. Sıkıntı varsa, görüşürsün özkan ile aldırırsın yetkimi bu kadar egoman tavırlar yakışmıyor. Tehdit değil; iş yap.

Tehdit mi ediyorsun hayırdır? Daha bir iki gün dolmamış herifin tekinin 50 belki 50yi geçkin mesajını birleştirip silmiş, ban atmışım bu "anlaşıldı" demektir bence. İnsanlar illa buraya senin askerin gibi Okudum anlaşıldı yazmak zorunda değiller en küçüğümüz 20 yaşlarında insanlarız sanıyorum ki. Benden küçük değilsindir herhâlde? Robot değiliz sonuçta, vaktim olmadı yazmadım ben de. Bunu bu kadar dert edeceğine hiç aktif olmayanları dert et.

Benim ya da senin zararın değil önemli olan. Foruma sağlanan yarar. Bu yaptığın da zerre yarar sağlamaz bilesin. ;) Okuyacağımı okudum, anlayacağımı anladım. Sıkıntı varsa, görüşürsün özkan ile aldırırsın yetkimi bu kadar egoman tavırlar yakışmıyor. Tehdit değil; iş yap.

Tehdit ettiğimi düşünmüyorum. Ayrıca benim iş yapıp yapmamam seni pekte alakadar etmez. Ben bana verilen emaneti günlük takiplerimle çeviriyorum sen hiç merak etme. 50 yi geçkin mesajı silip birleştirip ban atmışım diyosun evet bunu gördüm ve seninde asıl görevin bunları takip etmek ha olaki takip etmez iş yapmazsın boş yetkili olmanada gerek yok değil mi ? Seninle fazla polemiğe girmek istemiyorum eda bu forumun bir düzeyi kuralı yapılması gereken bir durumu varsa yapmak zorundasın düşünmedim zorunda değilim diye bir mantık yok.

10 Nisanda özkan yazmış olduğu ;

Yönetici arkadaşlar, burası site hakkında görüş tartışma bilgilendirme bölümü

sohbette sorun yok tabiki de,

Diğer yöneticilerin soru'larınıda cevapsız bırakmayalım.

Soru değil ise yazılan anlaşıldı gıbi bir onay bırakalım ve uygulayalım

teşekkürler,

okuduktan sonra anladım bilgisi verirseniz sevinirim.

bu yorumuda buraya bırakıyorum umarım anlarsın.

Anlamıyor değilim de sen yazdıklarımı karşı görüş olarak kabul ettiğin için idrak etmekte güçlük çekiyor olmalısın. Sana vaktim olmadı yazmadım diyorum. İşi adam asmacaya çevireceksen çevir. Ne bu tavırlar? Canımı mı alacaksın, hayırdır?

Anlamıyor değilim de sen yazdıklarımı karşı görüş olarak kabul ettiğin için idrak etmekte güçlük çekiyor olmalısın. Sana vaktim olmadı yazmadım diyorum. İşi adam asmacaya çevireceksen çevir. Ne bu tavırlar? Canımı mı alacaksın, hayırdır?

Gereksiz hitamlarda bulunmana gerek yok eda. Polemik yaratmaya'da gerek yok bundan sonra ki zamanlarda sadece ben değil hangi admin hangi görüşte bulunup birşey yazarsa fikir ortağı ol veya anlaşıldı olarak bi yorum bırak ki anlayalım ve ayrıca ilk yazmak zorunda hissetmedim dedin şimdi vaktim olmadı falan diyorsun kendinle çelişme ve dik tahrik edici konuşarak ortamı germeye çalışma , bu durumu daha'da fazla uzatmak istemiyorum.

Ne demek istediğimi anladığını düşünüyorum.

Sen tahrik oluyorsun diye ben öyle konuşmuş olmuyorum. Yazdıklarımda bir şeyler canını sıktıysa, bu senin sorunun. Ben burada kendimi savunuyorum. İkinci postumda da belirttim vaktim olmadığını şimdi de belirttim. 6 yılı aşkın şu forumdayım kendimi açıkça vaktim olmadı diye ifade etme zorunluluğu hissetmedim bu yüzden ilk postumda. Aklı başında her insan anlar birisi yetkisini kullanıp banını atıyor, forumla ilgileniyor ama anladım yazamıyorsa "işi olduğunu". Bunu bu kadar sorun edeceğine, foruma girmeyen varsa, ilgilenmeyen varsa onları sorun etmeni öneririm tekrar. Benimle uğraşarak kimsenin hayrına bir iş yapmıyorsun, daha fazla da bana emir cümlesi kurma yeter. Hangi admin hangi görüşte bulunursa ortağı ol ne demek? Görüşüm neyse savunurum. Yazarak uzatan da sensin, anlamayarak can sıkan da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri