Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selam gencolar ve kendini genç hissedenler.

Mert ya turkish trap paylaşıcam da, buna özel bi yer açsanıza ya da var mı paylaşacağım bir yer mixlere falan koyarsam saçma olacak. Şöyle bi' " Turkish Trap " var mıydı forumda?

Eda forumda bir çok bölüm ve dal var ve forumda zaman zaman kasmalar ve kapanmalar yaşıyor yeni dal veya dal'lar açmayı özkan pek ön görmüyor ama yinede sorarız ona göre hareket ederiz :)

Ayrıca ;

Clup & Dance,
Jazz & Blues,
Lounge - Chillout,
Diğer VideoLar,

bu alanlarda paylaşım yapabilirsin dinlediğin tür'ü ilk defa duyuyorum :)

Şimdi adam yıldız tilbe'ye turkish trap yapmış annecim ben bunu gidip clup'te paylaşamam ki. diğer 2'si hiç olmaz. En iyisi ben gidip diğer videolar'a yığayım. xD

Fytch' Alıntı:
Nymphadora' Alıntı:

Ne güzel bir laf tanrım !
Düşünüyorumda sanırım en büyük korkumuz olduğumuz gibi görünmek. Yumuşacık kalbimizin fark edilmesi, naif yönlerimizin keşfedilmesi, cesaretsizliğimizin anlaşılması, korkularımızın paylaşılması sanki zarar göreceğimizin en büyük işareti. Kabuklarımızın altında kendimizi saklamakta ne kadar da ustayız. Ve ne kadar güçlü korunuyoruz, kalkanlarımız ardında. Hissedilmeden, el değmeden , sevgimizi göstermeden. Deniz minareleri, midyeler. Kirpiler ve kaplumbağalar gibi. Sahi koruyor mu bizi çatlamamış sert kabuk ? Kimse incitemiyor mu duygularımızı, inançlarımızı, benliğimizi ? Yoksa zarar mı veriyor bu ürkeklik, bu kabuk bize ? Hissettiklerimizi gölgeliyor, yansıtmıyor mu gerçek kimliğimizi ? Duygularımızı bastırıyor, el ele tutuşmamızı engelliyor mu ? Eğer bir yıldız gibi ışıl ışılsam ve bir yıldız kadar parlak, ne çıkar ateş böceği sansalar beni. Belki en hoyrat yürek bile ateş böceğinin o uçucu, masum , sevimli çocuksuluğuna el kaldırmaya kıyamaz. Güçlü kapıların ardına kirlemesem kendimi, korkaklığımı, sevgi isteğimi, en insani yönlerimi kayıtsızca sunabilsem bu sert kabuğun ağırlığından kurtulup bir kuş gibi uçacağım özgürce. Anlaşılacağım ve bir ayna gibi yansıyacağım karşımdakine. O da çözülecek belki. Samimi ve güvenliksiz silahız biriyle göz göze gelince.
Oysa bir görebilsek bunu. Kalmadı böyle insanlar demesek. Güven duygusuna bu kadar muhtaç olmasak. Kırılmaktan korkmasak. Yaralansak. Ne olur bir darbe daha alsak. Yeniden açsak kendimizi, atabilsek kabuğu.
Denesek, risk alsak, yanılsak, fark etmez. Tekrar tekrar bıkmadan denesek. Ve kıcaklaşsak yeniden, tıpkı eskisi gibi. Ne olduğunu anlayamadığımız o 15 yıldan öncesi gibi. O zaman farkedeceğiz, ne kadar özlediğimizi birbirimizi. Neler biriktirdiğimizi, kaybolan değerlerimizi ne kadar özlediğimizi. Beraber geldik beraber gidiyoruz oysa. Vakit az, paylaşmak, sarışmak için . Yaşadığımız coğrafya zor, şartlar ağır. Yüreği daha fazla küstürmemek lazım. Sırtımızda ağır küfeler, her gün katlanan. Ve koşullar bir türlü düzelmeyen. Sevgiye çok ihtiyacımız var. Ufukta kara bir kış görünüyor. Ancak birbirimize sokularak atlatırız o günleri. Kırın o sert, o ağır kabuklarınızı. Kurtulun bu yükten, korumuyor o kabuklar, aksine zarar veriyor bize. Yalnızlığa mahkum ediyor bizleri. Hem hepimiz bir yıldızız. Ne çıkar ateş böceği sansalar bizi...

Rabindranath TAGORE

Bu arkadaşın bu postunu İçinizde bir şey kalmasın'dan kim sildi? Sebebi ne? Öğrenebilir miyim? Postun silinmiş hâli dahi görünmüyor.

edit: yorumu, "konuyla alakasız" diye silmişsiniz fakat ben bunu doğru bulmadım. İçinizde bir şey kalmasın'daki bir yorumu Karalama Defteri'dir şudur budur'a taşıyamıyorsanız ve kurallara aykırı değil ise silemezsiniz de demektir. O konunun aşılamaz ve kabul edilemez kural ve yasakları da bulunmamakta. Diktatör bir şekilde bir site yönetmiyoruz biz. Üyeleri soğutmak neden? Asıl merak ettiğim mesaj "tamamen" silinmiş. Mesaj adeta "yok". Yöneticiler, forumun modları, süper moderatörler normalde "silinen" mesajı görür. Mesela ben "aktif" olduğum zamanlarda silinen her yorumu açar bakardım, kim ne yapmış ne hatalar çoğunlukta diye. Kim sildi onu da görürdük. Nihayetinde ben özkan değilim. Siliyorsam, yaptığım yaptırım arkasında bir iz bırakmalı ki Kırmızılar bunu onaylayabilsin.

Son düzenleme:
Sana demiyorum, fakat silen arkadaş her kimse yaptığı tamamen haksızlık ve bir üyenin canını sıkıp "boş yere" forumda gerginliğe sebep oluyor.

Kendini üyenin yerine koyarak "hiçbir kurala aykırı olmayan bir yorumunu" ismini belirtmeyen birinin ki bu kişi bizim görmemizi de engellemiş, silinen mesajı "tamamen" silmiş nasıl bir düşüncede ise, silseydi ne yapardın?

Ben sana kesinlikle bir şey demiyorum. Yetkilerimizi doğru yerlerde doğru bir şekilde kullanalım diyorum. Küfür, rahatsız edici ya da reklam içeren bir şey yok. Konuyla alakasız değil, orası "içinizde bir şey kalmasın" yahu. Ne konusu zaten?

Benim Sildiğim Mesaj Bu İken; (geri aldım)

1ggd1G.png

Eda'nın Belirttiği Mesajla Alakam da Yokken. Nasıl Oluyor da Üyenin Yaptığı Fütursuz Yorumların Muhattabı Ben Olabiliyorum??

aGGXqR.jpg

Üye'nin mesajı silinmiş olabilir bundan dolayı kızmış da olabilir. Ancak Forumda bir o konuda bir bu konuda yazdığı yorumlar ne kadar doğru?

İçinizde Bir Şey Kalmasın Konusundan Bahsediyor ;

Mübarek Cuma akşamında soruyorum size sevgili yetkilier... Bu gün bu konu başlığı altında paylaşımda bulunduğum yazıyı kaldırmadaki gerekçenizdeki usülsüzlük neydi ? Kurallar çerçevesinde bir paylaşımda bulunurken, acaba bunu silerler mi soru işaretini taşımak zorunda mıyız ? Nasıl bir saygısızlıktır bu anlatın yalvarırım !!! Aklı başında bir insanın hiçbir usüle aykırı olmayan paylaşımını SİLMEK NEDİR LÜTFEN AYRINTILI OLARAK AÇIKLAYIN ???

Yetlilerini nasıl kullanacağını bilmeyen kişi her kimse bu işi yapmasın. Artık bu gereksizliği kim yaptıysa o alınsın üzerine.

ya tutarsa stratejrsinde kendini akıllı sanan cahil, o sildiğin yazıdan tek bir cümle anlayan zekan olmadığı için ÜLKEME ÜZÜLÜYORUM!!!

Haklıyken haksız duruma düşmek böyle bir durum.

[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] şuraya bir bak !

Son düzenleme:
Benim Sildiğim Mesaj Bu İken; (geri aldım)

1ggd1G.png

Eda'nın Belirttiği Mesajla Alakam da Yokken. Nasıl Oluyor da Üyenin Yaptığı Fütursuz Yorumların Muhattabı Ben Olabiliyorum??

aGGXqR.jpg

Üye'nin mesajı silinmiş olabilir bundan dolayı kızmış da olabilir. Ancak Forumda bir o konuda bir bu konuda yazdığı yorumlar ne kadar doğru?

İçinizde Bir Şey Kalmasın Konusundan Bahsediyor ;

Haklıyken haksız duruma düşmek böyle bir durum.

[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] şuraya bir bak !

Ya adam içinizde birşey kalmasında ki diye belirtmiş ama bu adamın sadece geceye not düşün'deki mesajı silinmiş bunu'da derin dedi diye sen sildin. İçinizde birşey kalmasında bir mesaj silinmiş olsa gözükür SON 7 SAYFAYA BAKTIM herhangi bir silinme işlemi gözükmüyor . Silinmiş olsa şu üye sildi diye gözükür bunu sende çok iyi biliyorsun.

Ayrıca ek olarak diğer yazıdan şuan haberim oldu benim sadece seni derin'in konusunda ki sildiğin yorumdan bilgim var o yüzden dün gece o konuşmayı yaptık .

Son düzenleme:

Ya adam içinizde birşey kalmasında ki diye belirtmiş ama bu adamın sadece geceye not düşün'deki mesajı silinmiş bunu'da derin dedi diye sen sildin. İçinizde birşey kalmasında bir mesaj silinmiş olsa gözükür SON 7 SAYFAYA BAKTIM herhangi bir silinme işlemi gözükmüyor . Silinmiş olsa şu üye sildi diye gözükür bunu sende çok iyi biliyorsun.

Yahu Bende Biliyorum Görünmediğini...

Adam Bunun Hesabını Soruyor ;;;;;;;;

Fytch' Alıntı:
Nymphadora' Alıntı:

Ne güzel bir laf tanrım !
Düşünüyorumda sanırım en büyük korkumuz olduğumuz gibi görünmek. Yumuşacık kalbimizin fark edilmesi, naif yönlerimizin keşfedilmesi, cesaretsizliğimizin anlaşılması, korkularımızın paylaşılması sanki zarar göreceğimizin en büyük işareti. Kabuklarımızın altında kendimizi saklamakta ne kadar da ustayız. Ve ne kadar güçlü korunuyoruz, kalkanlarımız ardında. Hissedilmeden, el değmeden , sevgimizi göstermeden. Deniz minareleri, midyeler. Kirpiler ve kaplumbağalar gibi. Sahi koruyor mu bizi çatlamamış sert kabuk ? Kimse incitemiyor mu duygularımızı, inançlarımızı, benliğimizi ? Yoksa zarar mı veriyor bu ürkeklik, bu kabuk bize ? Hissettiklerimizi gölgeliyor, yansıtmıyor mu gerçek kimliğimizi ? Duygularımızı bastırıyor, el ele tutuşmamızı engelliyor mu ? Eğer bir yıldız gibi ışıl ışılsam ve bir yıldız kadar parlak, ne çıkar ateş böceği sansalar beni. Belki en hoyrat yürek bile ateş böceğinin o uçucu, masum , sevimli çocuksuluğuna el kaldırmaya kıyamaz. Güçlü kapıların ardına kirlemesem kendimi, korkaklığımı, sevgi isteğimi, en insani yönlerimi kayıtsızca sunabilsem bu sert kabuğun ağırlığından kurtulup bir kuş gibi uçacağım özgürce. Anlaşılacağım ve bir ayna gibi yansıyacağım karşımdakine. O da çözülecek belki. Samimi ve güvenliksiz silahız biriyle göz göze gelince.
Oysa bir görebilsek bunu. Kalmadı böyle insanlar demesek. Güven duygusuna bu kadar muhtaç olmasak. Kırılmaktan korkmasak. Yaralansak. Ne olur bir darbe daha alsak. Yeniden açsak kendimizi, atabilsek kabuğu.
Denesek, risk alsak, yanılsak, fark etmez. Tekrar tekrar bıkmadan denesek. Ve kıcaklaşsak yeniden, tıpkı eskisi gibi. Ne olduğunu anlayamadığımız o 15 yıldan öncesi gibi. O zaman farkedeceğiz, ne kadar özlediğimizi birbirimizi. Neler biriktirdiğimizi, kaybolan değerlerimizi ne kadar özlediğimizi. Beraber geldik beraber gidiyoruz oysa. Vakit az, paylaşmak, sarışmak için . Yaşadığımız coğrafya zor, şartlar ağır. Yüreği daha fazla küstürmemek lazım. Sırtımızda ağır küfeler, her gün katlanan. Ve koşullar bir türlü düzelmeyen. Sevgiye çok ihtiyacımız var. Ufukta kara bir kış görünüyor. Ancak birbirimize sokularak atlatırız o günleri. Kırın o sert, o ağır kabuklarınızı. Kurtulun bu yükten, korumuyor o kabuklar, aksine zarar veriyor bize. Yalnızlığa mahkum ediyor bizleri. Hem hepimiz bir yıldızız. Ne çıkar ateş böceği sansalar bizi...

Rabindranath TAGORE

Benim bunla alakam yok...

Eda'nın yazdığını oku bi.

Bu arkadaşın bu postunu İçinizde bir şey kalmasın'dan kim sildi? Sebebi ne? Öğrenebilir miyim? Postun silinmiş hâli dahi görünmüyor.

edit: yorumu, "konuyla alakasız" diye silmişsiniz fakat ben bunu doğru bulmadım. İçinizde bir şey kalmasın'daki bir yorumu Karalama Defteri'dir şudur budur'a taşıyamıyorsanız ve kurallara aykırı değil ise silemezsiniz de demektir. O konunun aşılamaz ve kabul edilemez kural ve yasakları da bulunmamakta. Diktatör bir şekilde bir site yönetmiyoruz biz. Üyeleri soğutmak neden? Asıl merak ettiğim mesaj "tamamen" silinmiş. Mesaj adeta "yok". Yöneticiler, forumun modları, süper moderatörler normalde "silinen" mesajı görür. Mesela ben "aktif" olduğum zamanlarda silinen her yorumu açar bakardım, kim ne yapmış ne hatalar çoğunlukta diye. Kim sildi onu da görürdük. Nihayetinde ben özkan değilim. Siliyorsam, yaptığım yaptırım arkasında bir iz bırakmalı ki Kırmızılar bunu onaylayabilsin.

Ben o konudan hiçbir şey silmedim !

Moderatör tarafında düzenlendi:

Yahu Bende Biliyorum Görünmediğini...

Adam Bunun Hesabını Soruyor ;;;;;;;;

Benim bunla alakam yok...

Eda'nın yazdığını oku bi.

Ben o konudan hiçbir şey silmedim !

Öncelikle bi sakin olalım.

Bu konudan yeni haberdar oldum dün gece ki konuşmamızda ben sana Derin konusundan bahsettim ve konuştuk.
Normal silinmiş olsa forumda yetkililer olarak görürdük zaten. Kökten silinme gibi bir ihtimal'de olamaz bunun için log'ları inceleyeceğiz.

Öncelikle bi sakin olmayı dene.

Tamam bu konuyu yeni okudum ve gördüm bunu sen yaptın diyen olmadı.
Senin sorumlu olduğun tek taraf şuan için sadece DeRiN mevzusu.

Bu yazı silinmiş olsa forumda gözükür kökten silmek mümkün değil ama logları kontrol edeceğiz.

Tamam Sakinim Zaten.

Derin konusunda Oradan Bir Mesaj Sildim Evet.

Konuyu Açan Kişinin Mesajı İstemediğini Düşündüm.

Bu Kadar Basit Bir Duruma Adamın Yazdıklarını Üstüme Alınmmıyorum..

Adama Özel Mesajda attım. Gayet Sakin Anlayışlı Bir Şekilde Cevapta Verdi..

Anlamıdığım şu ; adam olmayan bir mesajın silindiğini iddia ederek , mesaj atıp iletişime geçtiğim halde ; hala hakaret vari konuşmalara neden devam ediyor.

İnceleme Sonucunuzu bekliyoruum

+++ Üye'nin mesajını Derin konusunda geri aldım zaten.

Son düzenleme:
Ayrıca Ben Mesajı

05 Temmuz 2017, 23:18
InnoCence 212.252.80.155
işlem: Mesaj Cevap: Geceye Bir Not Fytch tarafından geri getirilebilir şekilde silinmiştir

5 Temmuz da Silmişim.

Adam

07 Temmuz 2017, 20:25 yazdığı

Standart Cevap: İçinizde Birşey Kalmasın..
Mübarek Cuma akşamında soruyorum size sevgili yetkilier... Bu gün bu konu başlığı altında paylaşımda bulunduğum yazıyı kaldırmadaki gerekçenizdeki usülsüzlük neydi ? Kurallar çerçevesinde bir paylaşımda bulunurken, acaba bunu silerler mi soru işaretini taşımak zorunda mıyız ? Nasıl bir saygısızlıktır bu anlatın yalvarırım !!! Aklı başında bir insanın hiçbir usüle aykırı olmayan paylaşımını SİLMEK NEDİR LÜTFEN AYRINTILI OLARAK AÇIKLAYIN ???

Adamın Bahsettiği Silinen Mesaj 07 Temmuz a Ait
Israrla Bugün Bu Konu Başlığı Altında Diyor..

İnşallah anlatabilmişimdir.

Son düzenleme:
Bu durumun forumdan kaynaklanan bi sorun olabileceğinin düşüncesindeyim yani tekniksel bir hata.

Çünkü biraz önce sana alıntı yaptım senin yazdığın yoruma düzenle olarak geçti tekrar sildim kayıt edip çıktım tekrar alıntı yaptım ve farklı yazı yazdım. Ama senin yorumuna düzenle olarak geçen yazıyı sen alıntı olarak almış cevaplamışsın ve şuan o yazı gözükmüyor yok ama sen alıntı yapmışşsın benim son attığım duruyor sayfayı incelersen dediğimi anlayacaksın
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] [MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION] [MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]

Bildiğiniz üzere dün geceden beri gündem olan 2 konu var ;

Biri içinizde birşey kalmasın'dan silindiği iddia edilen yorum , bir diğeri ise DeriN Ve ayşegül abla'nın arasında geçen mesaj silme durumu.

Dün gece bizim instagram görüşmelerimiz tamamen Derin ve Fytch arasında olan geceye not bırak konusunda ki etiketten derin'in rahatsız olup silinmesini istemesiydi. Ve bu doğrultuda ayşegül abla'nın silmesi ve açıklama yapmaması bizim dün gece ki instagram sohbetimize sebep olmuştu.

Gelinen durum itibariyle ayşegül abla ile uzun süre bi konuştuk ve Geceye not bırak konusunda'ki karmaşık durumu kurallar gereği açıklık getirdik ve o konuyu kapattık.

Diğer konu ise içinizde birşey kalmasın konusunda yazılan durumun silinmesi ;

Bu konu ile ayşegül abla'nın bir alakası yoktur bizim gece ki konuşmalarımızdan benim ayşegül ablanın alakası varmış gibi bi durum oldugunu lans etmişim fakat ben sadece Derin konusu biliyordum ve bu içinizde birşey kalmasın konusundan yeni haberim oldu şuan hiç bir yetkilinin onu silme durumu olamaz olsaydı bile gözükürdü inceledik araştırdık bir neticeye ulaşamadık özkan abi logları inceleyecek ona göre birşey çıkar ortaya.

Peki birde şöyle bir ihtimaller var ki ;

- Bu adam yazdığını belirtiyor fakat ortada birşey yok silinmiş olsa ben bile silmiş olsam yetkililer kimin sildiğini görür. Bu adam yazdığını düşünüp belki internet sorunu yaşamış olabilir ve yazı foruma düşmemiş olabilir.
- Yada öyle bi durum yoktur yazmamıştır yazdım diye hatırlıyorda olabilir.
- Birde şöyle bi durum var madem silindiğini düşünüyor neden hiç bir admine özel mesaj atmayıp 3 ayrı konuda hakaret dolu laf sokmalı kelimeler kullanıyor ? Madem silindi gel bize mesaj at değil mi neden atmıyorsun bu bir çelişki ?
- Yetkilileri ve forumu karalamak niyetine üzerimize bilerek oynuyorda olabilir yani o adamın o yazı durumu karışık bi hal almış gerçekte olabilir niyeti farklıda olabilir.

Bu konu üzerinde inceleyip yine buradan bir açıklama yapacağım keyifli forumlar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri