Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jason Statham ;

Arkadaşımız iş yoğunluğundan dolayı yetkisinin alınmasını istedi ve yetkisini aldık belirli bir süre aramızda olmayacak.

Merhaba Arkadaşlar :R

İnşallah İyisinizdir.

Hepimizin Bildiği Gibi " Genel Forum Kuralları " Açık ve Nettir.

Kişisel Problemler Nedeniyle Hiç Bir Üye Banlanamaz. Banlayan da Karşısında Beni Bulur. Buda Açık ve Net.

Sözüm Ortaya Alan Alır :R

Saygılarımlara

Merhaba Arkadaşlar :R

İnşallah İyisinizdir.

Hepimizin Bildiği Gibi " Genel Forum Kuralları " Açık ve Nettir.

Kişisel Problemler Nedeniyle Hiç Bir Üye Banlanamaz. Banlayan da Karşısında Beni Bulur. Buda Açık ve Net.

Sözüm Ortaya Alan Alır :R

Saygılarımlara

Daha öncede örnek olarak bazı gönül bağı olan arkadaşların sessiz sedasız banlanma durumuna şahit olduk.
Bazı durumlar gerekir tahammul edilemez tek çözüm yolu banlamak olur tamam artık daha görmücem dersin ve bunu yaptım yada başka bir insan yaptı diye a kişisinin yada b kişisinin karşında beni görür muamelesi diye bi dava yok bir karar alınmışsa buna herkes saygı göstermeli.

Eğer Forum İçerisinde Huzursuzluk Olursa Alenen Ban Yaparsın.

Kim Olursa Olsun Korurum.

Kişiselleştirilmesin Lütfen.

Buda Benim Düşüncem. Saygı Duyarım , Saygı da İsterim.

Eğer Forum İçerisinde Huzursuzluk Olursa Alenen Ban Yaparsın.

Kim Olursa Olsun Korurum.

Kişiselleştirilmesin Lütfen.

Buda Benim Düşüncem. Saygı Duyarım , Saygı da İsterim.

Huzursuzluk ve hoş şeylerin olmadığı durum özel mesajda fazlasıyla geçiyor şuan birşey olduğu yok fakat gün gelir birşey olursa yapacağımdan yada olacaklardan bende saygı gösterilmesini isterim. Şahış tutumlarında vazgeçin bu forum neler gördü neler geçirdi yani herkese el bebek bize yada başkasına gelince mi bi dur orada oldu onu bi geçelim lütfen.

Ayrıca tüm arkadaşlara söylüyorum bunların savunması yada gündemini yapacağınız yere biraz yetkilerinize sadık olup forum reklam küfür vs kontrollerini yapsanız iyi olur.

Yetki konusunda yollarımızı ayıracağımız arkadaşlarımızda var yeni bireylerin katılımıyla kan değişimi olacak o yüzden herkes üzerine düşeni yapsın.

Forumdaki Aktifliğim Kızım Olduktan Sonra Düşmüş Olabilir. Ama Özkan'a Dahil Forumdaki Emeğimi Yedirmem..

ve Rica Ederim Beni Burdan Vurmayın

Saygılar.

++ hayırlı sahurlar..

Forumdaki Aktifliğim Kızım Olduktan Sonra Düşmüş Olabilir. Ama Özkan'a Dahil Forumdaki Emeğimi Yedirmem..

ve Rica Ederim Beni Burdan Vurmayın

Saygılar.

++ hayırlı sahurlar..

Bu durumun farkındayız fakat çoçuk büyüyene kadar sizi Fahri üye yapabiliriz ( Yönetime uzun sürelerce emek vermiş ve görevini bırakmış kişilere verilen özel bir rütbedir.) sürekli takipte olacak yeni arkadaşlara ihtiyacımız var ben her girdiğimde bir dünya reklam görüyorum adminlere dönüp bakıyorum kimse yok Süper mod'lar zaten selamlarını göremez olduk. Fahri üye olacak kişi çok aslında ama bunu değerlendireceğiz.

mert ıkı tane resım konusu acmanın yasak oldugunu yenı ogrendım hee yıllardır burdayım :)

o degılde keske konuyu cope atmak yerıne bırlestırseydın :)

Son düzenleme:
Bir süredir Ayin Enleri bolumu pasif. Ali ile en son oyle karar almistik.

Ben tekrardan Ayin Enleri bolumunu aktif etmek istiyorum.

MertCan onayin var mi?

Onumuzdeki Ay Baslicam. Bu ay gecti cunku.

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] Gönlü güzel kardeşim :) İşin gerçeği birleştirmek aklıma gelmedi direk olarak sildim , fakat üyede kuralları okusun riayet etsin ki bir daha böyle durumlarla karşı karşıya kalmasın en azından artık bir farkındalığı oluştu.
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] Bu konu için henüz daha erken çünkü fazla üye kitlemiz yok. Ve aynı kişiler üzerinde döner ve en fazla 4-5 kişi katılım sağlar o yüzden tekrar aktif edilmesini ön görmüyorum.

Ramazan etkinliğinden sonra yeni farklı bi oyun olacak zaten şuan için bu şekilde devam edelim.

Selam gencolar ve kendini genç hissedenler.

Mert ya turkish trap paylaşıcam da, buna özel bi yer açsanıza ya da var mı paylaşacağım bir yer mixlere falan koyarsam saçma olacak. Şöyle bi' " Turkish Trap " var mıydı forumda?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri