Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fytch banlandı, oyunlarda noktalama yaparak göndermeli hakaretler yazdıgını farkettim daha sonra özel mesaj ile uyardım orada bana hakaret içerikli mesajlar yazdı daha sonra forum oyunlarında bana göndermeli yorum yazdı ve süresiz banladim.

Bunun ardindan avukat barış forum oyunlarına yönetime dikta bunlar böyle tarzinda birşey yazmış onunda uzun zamandır sallama durumları vardı ses etmedim en son bugün geçmişte yaptıklarıyla beraber uyardım oda bana yazmadan ayşegüle mesaj atmış bana denyo vs kullanarak onada ikaz bazında 1 ay ban attım. Kişilerin profillerine girerek yazdıklarını görebilirsiniz. Durumlar bundan ibaret forumun bir çok kuralı var herkes uyacak uymalı burası çiftlik değil. Sizlerede açıklama yaptım kimse neden sonuç aramasın kurallara uymayan cezasını alır bu kadar basit.

Merhaba arkadaşlar;

Bilindiği üzere yönetim olarak pasif bir gidiş devam etmekte son 1 aydır takip ediyorum Emine ve benden başka ilgilenen yok forum ile Ayşegül ise 3 4 güne bir bi hareketlilik gösteriyor, önümüzdeki hafta benim işlerimin hafiflemesi ile beraber yeni görevler düzenlemeler yapacağız bilgilerinize sunar keyifli forumlar dilerim.

---> Yönetim Sohbet

Hocam nasılsın ? şu konuya bi bakabilirmisin ? müsait olunca..

[MENTION=170852]MertCanBey[/MENTION]

huhu merhaba herkese

mert bısı dıcem ben profılımden dogum kaldırmak ıstıyorum da yetkım yok sanırım.
halledebılır mısın

---> Yönetim Sohbet

Mertcan,Yetkilerimi alıp normal üye olabilmem mümkün mü ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri