MertCanBey
Kayıtlı Üye
Sen tahrik oluyorsun diye ben öyle konuşmuş olmuyorum. Yazdıklarımda bir şeyler canını sıktıysa, bu senin sorunun. Ben burada kendimi savunuyorum. İkinci postumda da belirttim vaktim olmadığını şimdi de belirttim. 6 yılı aşkın şu forumdayım kendimi açıkça vaktim olmadı diye ifade etme zorunluluğu hissetmedim bu yüzden ilk postumda. Aklı başında her insan anlar birisi yetkisini kullanıp banını atıyor, forumla ilgileniyor ama anladım yazamıyorsa "işi olduğunu". Bunu bu kadar sorun edeceğine, foruma girmeyen varsa, ilgilenmeyen varsa onları sorun etmeni öneririm tekrar. Benimle uğraşarak kimsenin hayrına bir iş yapmıyorsun, daha fazla da bana emir cümlesi kurma yeter. Hangi admin hangi görüşte bulunursa ortağı ol ne demek? Görüşüm neyse savunurum. Yazarak uzatan da sensin, anlamayarak can sıkan da.
Canımı sıkacak birşey yok ortada belirtilen ve istenilen durumlar var. Sen hala kullandığın cümleler'le bunu inkar edip laf kalabalığı yapma. Biz bunu keyif olsun diye demiyoruz farkındalık için diyoruz boşvermiş umursamaz yönetim kadrosu olmasın amacımız bu. Ayrıca ben sana ortak ol demedim ortada bi görüş varsa 'FİKİR' ortağı ol dedim bu fikirde ister evet de ister hayır bilmem anlatabildim mi . Uzatmak istemedikçe tartışmaya yer arıyorsun bence artık bazı şeyleri kabul etmelisin.