Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen tahrik oluyorsun diye ben öyle konuşmuş olmuyorum. Yazdıklarımda bir şeyler canını sıktıysa, bu senin sorunun. Ben burada kendimi savunuyorum. İkinci postumda da belirttim vaktim olmadığını şimdi de belirttim. 6 yılı aşkın şu forumdayım kendimi açıkça vaktim olmadı diye ifade etme zorunluluğu hissetmedim bu yüzden ilk postumda. Aklı başında her insan anlar birisi yetkisini kullanıp banını atıyor, forumla ilgileniyor ama anladım yazamıyorsa "işi olduğunu". Bunu bu kadar sorun edeceğine, foruma girmeyen varsa, ilgilenmeyen varsa onları sorun etmeni öneririm tekrar. Benimle uğraşarak kimsenin hayrına bir iş yapmıyorsun, daha fazla da bana emir cümlesi kurma yeter. Hangi admin hangi görüşte bulunursa ortağı ol ne demek? Görüşüm neyse savunurum. Yazarak uzatan da sensin, anlamayarak can sıkan da.

Canımı sıkacak birşey yok ortada belirtilen ve istenilen durumlar var. Sen hala kullandığın cümleler'le bunu inkar edip laf kalabalığı yapma. Biz bunu keyif olsun diye demiyoruz farkındalık için diyoruz boşvermiş umursamaz yönetim kadrosu olmasın amacımız bu. Ayrıca ben sana ortak ol demedim ortada bi görüş varsa 'FİKİR' ortağı ol dedim bu fikirde ister evet de ister hayır bilmem anlatabildim mi . Uzatmak istemedikçe tartışmaya yer arıyorsun bence artık bazı şeyleri kabul etmelisin.

Zaten burada senin canın sıkılıyor demedim, uzatan da sensin can sıkan da dedim. Benimle uğraşmadan önce git Türkçe dersini git bir orta okullandan evvel gel de öyle bana boş laf yapıyor de istersen. Daha insanların yazdıklarını okumuyorsun ama satırlarca laf ebeliği yapmakta bir numarasın. Mobil verimden bağlanıyorum, şurada iki üç post atıp forumla ilgileneceğime sana laf yetiştirmek zorunda değilim. Her lafımı çarpıtacağına biraz huzur ortamı bırak insanlara.

Zaten burada senin canın sıkılıyor demedim, uzatan da sensin can sıkan da dedim. Benimle uğraşmadan önce git Türkçe dersini git bir orta okullandan evvel gel de öyle bana boş laf yapıyor de istersen. Daha insanların yazdıklarını okumuyorsun ama satırlarca laf ebeliği yapmakta bir numarasın. Mobil verimden bağlanıyorum, şurada iki üç post atıp forumla ilgileneceğime sana laf yetiştirmek zorunda değilim. Her lafımı çarpıtacağına biraz huzur ortamı bırak insanlara.

Benim kimseyle uğraştığım yok , sana bir durum izah edilmiş ama sen hala dır dır bilerek yaptığını biliyorum çünkü cins bi yapın olduğunu tüm forum bilir normal değilsin. Ama artık sana daha fazla laf yetiştirmeyeceğim kendi kendini doldurmakla yetin zamanı gelince bu sayfayı bile göremeyeceksin bunu ister tehdit de ister başka birşey böyle durduk yere ortamı germek için laf cambazlığı yapacak insanların yeri yok bu yönetimde.

Elmam ve mert sakin :)
(Oha ilk defa birine sakin diorum. Normalde bana derlerdi )

Mert uslubun sert biraz yumusatsan daha guzel olur
Sonucta eglenmeye gelioruz buraya gerilmeye degil bu kadar kasma kendini.

Elmam ve mert sakin :)
(Oha ilk defa birine sakin diorum. Normalde bana derlerdi )

Mert uslubun sert biraz yumusatsan daha guzel olur
Sonucta eglenmeye gelioruz buraya gerilmeye degil bu kadar kasma kendini.

Kasılacak birşey yok emine. Bana uslubun sert diyosun edanın yazdıklarını görmüyorsun heralde rencide edici ve laf cambazligından başka birşey yok. Edanın o kadar ağır hitamlarına rağmen üslubumu koruyarak cevap verdim. Ben anlatıyorum anlatıyorum eda ısrarla anlamıyor ve ayrıca kadın dayanışmasının mantığı yok burası bir forum ve belirli kurallar mevcut o bakımdan bu konuya sen hiç müdahil olma emine.

Ben sana hakaret yada kirici demedm sert dedm

Sonuç olarak eda yumuşak yada alttan alır şekilde yazmamış değil mi ?
İstesenizde istemesenizde bu forumun belirli kuralları var ve sen ben o bu şu buna uyup uyguluyorsa ve eda çıkıp hayirdır yazmak istemedim diyorsa tartışmaya bile bile zemin hazırlıyor demektir. Bunu anlamak çokta zor değil.

Eglenmeye geliyoruz diyosun tamam iyi güzel gerekirse beraber eğlenir sohbet ederiz ama önce herkes ne dediğini ne yaptığını bilecek boş laf torba doldurmuyor.

"cins bi yapın olduğunu tüm forum bilir normal değilsin."

bu hakaret değil de ne? ben hiçbir zaman kızsam da, sinirlensem de senin karakterine, direkt sana hakarette bulunmadım. ettiğin şu ayıbı yazacağın hiçbir satır kapatamaz artık. kendi ahlâksızlığınla baş başa kal. insanlar sizden farklı cümleler kuruyorlar, farklı tepkiler veriyorlar diye onları ne tehdit etme ne de böyle aptal hakaretlerde bulunma hakkına sahipsiniz.

"cins bi yapın olduğunu tüm forum bilir normal değilsin."

bu hakaret değil de ne? ben hiçbir zaman kızsam da, sinirlensem de senin karakterine, direkt sana hakarette bulunmadım. ettiğin şu ayıbı yazacağın hiçbir satır kapatamaz artık. kendi ahlâksızlığınla baş başa kal. insanlar sizden farklı cümleler kuruyorlar, farklı tepkiler veriyorlar diye onları ne tehdit etme ne de böyle aptal hakaretlerde bulunma hakkına sahipsiniz.

Hala çirkin hitamlar neyse eda tamam uzatma artık.

Çirkin ithamı ben değil sen yaptın,üstteki mesajimda hiçbir şey yok ben uzatmiyorum günlerdir sen uzatiyorsun sana insanlara huzur ortamı birak dedim ama susmadin bir türlü ustelik dir dir yapıyor diye sokak agiziyla konuştun. Herkesin gordugu uzere terbiyesizce konusan da sensin zaten bana hakaret ettin utanmadan.

Hadi eyvallah.

Çirkin ithamı ben değil sen yaptın,üstteki mesajimda hiçbir şey yok ben uzatmiyorum günlerdir sen uzatiyorsun sana insanlara huzur ortamı birak dedim ama susmadin bir türlü ustelik dir dir yapıyor diye sokak agiziyla konuştun. Herkesin gordugu uzere terbiyesizce konusan da sensin zaten bana hakaret ettin utanmadan.

Hadi eyvallah.

Aynı cümle ve kelimeleri yazmaktan bi sıkılmadın benim terbiyesiz konuştuğum bi durum yok herkes kendini biliyor tanıyor senin yapın bu dedik diye terbiyesiz olmadık çünkü benim gördüğüm sen öylesin yapı meselesi sonuçta. Neyse artık kapat bu konuyu suç bastırmaya çalışma sıktı artık bu konu en son yetkini alacağım sorun tamamen kökten kalkmış olacak bana bunu zorlatma oyununu oyna keyfine bak kasma kasılma.

Merttt
Sitede radio prgrami yapmak isteyen biri var
Daha once yapildigini soyledim ozkana sormak.lazim dedm
Siz bi aranizda konusun isterseniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri