Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: ---> Yönetim Sohbet

Üstat,Stinko'yu şutlamışsın hayırdır :D
[MENTION=170852]MertCanBey[/MENTION]

Abi dün özelden 2 kez uyardım yazdığı yazılar ve sözlerin kurallara aykırı olduğu dinlemedi. Benimle dalga geçti dombra haydi dans falan ses etmedim. Bugün'de ayşegül'ün yazdığı bir yoruma cevap verir gibi bi laf sokmuş . Yine ses etmedim sonradan nerde eski adminler gibi böyle benim üzerime ve bizlere söylemiş yazmış. Kurallara riayet etmediği için bende 5 gün süre ile banladım. Kural , üslub , laf yetiştirme çocuk hepsini 1 günde yaptı anlayacağın.

Son düzenleme:
---> Cevap: ---> Yönetim Sohbet

Abi dün özelden 2 kez uyardım yazdığı yazılar ve sözlerin kurallara aykırı olduğu dinlemedi. Benimle dalga geçti dombra haydi dans falan ses etmedim. Bugün'de ayşegül'ün yazdığı bir yoruma cevap verir gibi bi laf sokmuş . Yine ses etmedim sonradan nerde eski adminler gibi böyle benim üzerime ve bizlere söylemiş yazmış. Kurallara rivayet etmediği için bende 5 gün süre ile banladım. Kural , üslub , laf yetiştirme çocuk hepsini 1 günde yaptı anlayacağın.

Anladım Hocam...Boşver..iNSANLAR zamana ayak uydurmayı öğrenmeliler...:68:

sıtede aktıf adam yok dogru duzgun olanlarda bole yaparsa kımse kalmıcak ıyıce
aslında barıs cok ıyı bır ınsan ozunde ama sıyaset ısın ıcıne gırdıgınde ortalık karısıyor :D
bende cok azar ısıtmıstım sıyasetten falan :p

mortal00 2015 Yılında hafta konuğu olduğunu göz önünde bulundurarak bu haftalık konuk yapmama kararı aldım.

Fakat futbol adına farklı bir statü ile üyeleri rep'e boğacağız En Çok Rep Alanlar tablosu hareketlenecek gibi :)

Ben bu aralar il dışındayım mobilden giriyorum ama Ayşegül'ün dediği gibi takip ve kontrol ediyoruz kim neler yapmış :)

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] [MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION] [MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] [MENTION=42805]HaDeS[/MENTION] [MENTION=151672]bluee[/MENTION] [MENTION=145777]Jason Statham[/MENTION]

Merhaba arkadaşlar ;

Son zamanlarda gerek yetkililer olarak gerek üyeler olarak pasiflik söz konusu ve bu durumda sizlerinde çeşitli bölümlerde konularda aktif olmanızı rica edeceğim , azda olsa hareketlenme olsun forumda.

Bunun yanında biliyorsunuz ki Ramazan Ay'ı yaklaşıyor ve Ramazan ay'ında forumu daha aktif tutabilmek için bazı oyunlar düzenleyebiliriz.

Sonuç olarak biz yetkililer olarak forumu biraz daha aktif tutmamız gerekiyor.

Bir diğer konumuz ise YETKİLİ Olduğunuzun farkında olmanız ;

Son 2 haftadır sürekli olarak denk geliyorum ve bugün söyleme gereği duydum. Biliyorsunuz ki forumda reklam türü içerikler çok oluyor ve biz YETKİLİ'Ler olarak bunlara doğal olarak müdahale etmemiz gerekiyor. Ama benim 2 haftadır gördüğüm durum ;

Yabanci bir üye reklam yada konu içerisinde link içerikli bi konu açmış ve tanıtımını yapmış.
'A' Yetkilisi'de bu konudan sonra oyunlar oynamış ama konuya en ufak müdahale etmemiş.

Bu durumu sık sık görmeye başladım ve sizden bu konuda hassas ve dikkatli davranmanızı istiyorum.
Biz yetkililer olarak ilk önceliğimiz forum düzeni , akışı ve kontrollerini sağlayarak nezih bir ortam yaratmak öncelikli hedefimiz bunun daima bilincinde olun.

Dikkatli hassas davranışlar sergilemeniz dileklerimle keyifli forumlar dilerim.

---> Yönetim Sohbet

işlerim çok yoğun ,Lakin elimden gelen hassasiyeti göstereceğimden emin olabilirsiniz....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri