Üstat,Stinko'yu şutlamışsın hayırdır
[MENTION=170852]MertCanBey[/MENTION]
Abi dün özelden 2 kez uyardım yazdığı yazılar ve sözlerin kurallara aykırı olduğu dinlemedi. Benimle dalga geçti dombra haydi dans falan ses etmedim. Bugün'de ayşegül'ün yazdığı bir yoruma cevap verir gibi bi laf sokmuş . Yine ses etmedim sonradan nerde eski adminler gibi böyle benim üzerime ve bizlere söylemiş yazmış. Kurallara rivayet etmediği için bende 5 gün süre ile banladım. Kural , üslub , laf yetiştirme çocuk hepsini 1 günde yaptı anlayacağın.
Anladım Hocam...Boşver..iNSANLAR zamana ayak uydurmayı öğrenmeliler...:68:
[MENTION=170852]MertCanBey[/MENTION]
Mert bu hafta üye ve konuğu kim düşünüyorsun
Henüz kararlaştırmadık fakat aklınızda isim varsa söyleyin değerlendirelim.
mortal00 2015 Yılında hafta konuğu olduğunu göz önünde bulundurarak bu haftalık konuk yapmama kararı aldım.
Fakat futbol adına farklı bir statü ile üyeleri rep'e boğacağız En Çok Rep Alanlar tablosu hareketlenecek gibi
Bu arkadaş henüz yeni üye biraz foruma adapte olsun sıra elbet onada gelir.
Mert istersen bu arkadaşımızı seçe bilirsin
https://www.duslerforum.org/uyeler/172912-asilkann.html
mortal00 2015 Yılında hafta konuğu olduğunu göz önünde bulundurarak bu haftalık konuk yapmama kararı aldım.
Fakat futbol adına farklı bir statü ile üyeleri rep'e boğacağız En Çok Rep Alanlar tablosu hareketlenecek gibi
Aradan 2 yıl geçmiş farkındasın değil mi? xD
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.