Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Teşekkür ederim, ama youtube'dan değil facebook'un kendi veritabanına yüklenilip de paylaşılmış bir video lazım, yüklenmezse de sıkıntı değil efendim, yine herhangi bir sayfanın reklamı olmaması için facebook'un kendi adını taşıyan sayfasını kullanabilirim, bu önerim sadece + olarak sayfamızın reklamını da yapma düşüncesi ile çıkmıştı benden :R

tmm Face videosu .. yükledim

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] konuyu hazırladım efendim, akşam paylaşacağım. Dilerseniz deneme amaçlı atılan videoyu kaldırabilirsiniz. Teşekkür ederim ricamı kırmadığınız için :R

Konuyu paylaşmadan önce beğenilerinize sunarım ;

Facebook'tan Kolayca Video İndirmek / Resimli Anlatım

Merhaba,
Arkadaşlar bu konuda size; hiçbir siteden yardım almadan kısa ve işe yarar bir yöntemle nasıl video indirilir onu anlatacağız.

1) İlk olarak indirmek istediğimiz videoyu Facebook'tan açıyoruz.

vR7BQp.jpg

2) Video linkinin olduğu adres çubuğuna tıklıyoruz ve video linkinin başındaki "www."yı silip "m." koyacağız. Böyle yaparak bilgisayarınızdan Facebook'un mobil sitesini açmış olacaksınız.

RBR5Yo.jpg

3) Gördüğünüz gibi adres çubuğunda yaptığımız küçük bir değişiklik ile Facebook'un mobil sitesine ulaştık. Sonra ne mi yapacağız? Video'ya tıklayıp yürütme işlemini başlatıyoruz. O sırada ister videoyu durdurun ister video devam etsin o size kalmış :R Her neyse işte.. Bu işlemi yaptıktan sonra video'nun üzerine sağ tıklayıp "Video olarak kaydet..." yazısına tıklayın.

bYRoYY.jpg

4) Sonra karşınıza bu kaydetme ekranı çıkacak :R Videoyu, buradan bilgisayarınızın herhangi bir yerine (isteğe bağlı) istediğiniz isimle kaydedebilirsiniz efendim. İndirme işlemi bu kadar, kolay gelsin :R

l9Rgvk.jpg

Düşlerforum Facebook Sayfası : Duslerforum.ORG | Dusler Forum Resmi Fan Sayfası

Hazırlayan : BozkurtTR

---> Yönetim Sohbet

Güzel Tabi :D

Bende Sayfaya Bir Kaç Video Yükledim. Gördüğüm Dikkat Çekici Videolar Olursa Eklicem sayfaya .. Hem de Foruma Yüklicem :D

---> Yönetim Sohbet

Ediz karşı yaka başket maçını izliyor musun yeniliyor ya :(
ilk yarı 30-35 önde bitir ikinci yarı sadece 19 sayı atabil.. sorma ya kardeşim.

++
[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] abi senin yapacak birşeyin yok gelip af diledi senden sende açtın , haketmiyormuş orası ayrı..

ayrıca edizde biliyor derken o siteyi bildiğimi söylüyor ama birgüle neden edizde biliyor diyor anlamadım :3cy15:

---> Yönetim Sohbet

üstat,Nasılsın yüksek müsadenle bir şey soracağım :D
(kafam güzel) kafama takıldı :D

[MENTION=10791]-Ediz1912-[/MENTION]

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] 6059 bu kimya uygunsuz nick banladım

Sadece Sayılar veya Sadece Harflerle Oluşan Anlamsız Nickler Yasak ve Banlanıyor.

Yalnız Genel Forum Kurallarını İnceledim de Bu Konuyla İlgili Bir Madde Göremedim. Yada Dikkatli İncelemedim.

Eğer Bu konuyla ilgili bir madde yoksa eklenebilir mi ?

Ayrıca Nick Değişim İstekleri Semih 'e bildirildiği ile ilgili bir madde var. Güncellenmesi Gerekiyor.

[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION] veya [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]

İlgilenebilir misiniz ??

---> Yönetim Sohbet

Sadece Sayılar veya Sadece Harflerle Oluşan Anlamsız Nickler Yasak ve Banlanıyor.

Yalnız Genel Forum Kurallarını İnceledim de Bu Konuyla İlgili Bir Madde Göremedim. Yada Dikkatli İncelemedim.

Ayrıca Nick Değişim İstekleri Semih 'e bildirildiği ile ilgili bir madde var. Güncellenmesi Gerekiyor.

[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION] veya @-oZKan -

İlgilenebilir misiniz ??

tmm ablam bende bu yüzden banladım oyle bliyorum yani

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=10791]-Ediz1912-[/MENTION] bende bilmiyorum ne demek istemiş olabilir ki sen o site ile ilgili ne görüştün onunla veya üye misin Oray'a veya nerde ne konusu geçti ki?

iPhone 6'dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi

---> Yönetim Sohbet

Est.Üstat..Bu karşıyaka ve Göztepenin forma reklamı varya gögüs reklamı o firma nedir bilemedim ya,1-2 arkadaş sordu da bilgin varmı foltkard mı ne yse :D
evet evet folkart reklam verdi hem bize hem göztepeye :D
folkart bu ikiz kule gibi bina dikiyorlar ya onlar
@-Ediz1912- bende bilmiyorum ne demek istemiş olabilir ki sen o site ile ilgili ne görüştün onunla veya üye misin Oray'a veya nerde ne konusu geçti ki?

iPhone 6'dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi
ben onunla görüşmedim abi benim üyeliğim vardı oraya ordan görmüş olabilir beni.

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION] veya [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]

İlgilenebilir misiniz ??

Kurallarda zaten bu madde mevcut;

- Sadece Rakamdan Veya Mail Adresinden Oluşan Üye İsimlerini Kullanmak Yasaktır.

Tamamdır, nick değişimi ile ilgili maddeyi düzelttim.

---> Yönetim Sohbet

Kurallarda zaten bu madde mevcut;

- Sadece Rakamdan Veya Mail Adresinden Oluşan Üye İsimlerini Kullanmak Yasaktır.

Tamamdır, nick değişimi ile ilgili maddeyi düzelttim.

Ben ;

" Sadece Sayılar veya Sadece Harflerle Oluşan Anlamsız Nickler Yasaktır. " Gibi Bir ifade göremedim ondan şeyttim :19bb867fd5685d3bd9d

Teşekkürler. :3dh2b:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri