Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

sadece sezen degıl bı cok kısı orada
bırgul falan orda hatta banlandıgıla ılgılı orda sohbet etmısler :D

---> Yönetim Sohbet

Aman Bende Bir Şey Sandıydım :p

öncelikle elinize sağlık ben şuan çok şaşkınım üzgünüm hayal kırıklığına uğradığım için bu kız bana maıller attı yalvardı ne olusun ac dedı uyelıgımı actım bugun bunu yaptı yazıklar olsun...o sıteyı kafasına gecırcem onun ;)
dıkkatınız ııcnde tebrık edıyorum guzel yakalamıssınız... +100 rep ınnocence ;)

Teşekkürler...

---> Yönetim Sohbet

http://www.duslerforum.org/1-kasim-...-kez-iktidar-t591647p10.html?t=591647&page=10

[MENTION=27617]GururLan[/MENTION] ve yönetimdeki tüm arkadaşlar bu konuya girip yorum yazmayın çünkü konu tehlikeli yerlere gidiyor. Ondan sonra üye banladığımızda ee siz yetkilisiniz diye sizin dokunulmazlığınızmı var denmesin.

Ben uyarıyı verdim o 2 üyeye eğer devam ederlerse tartışmaya 3 gün süreyle banlanacaklar.

Anladim

---> Yönetim Sohbet

xD xD bende baktim kimler var diye online listedinde paradoks da var aha bizim alide ordaymis dedim ama bayan uyeymis

---> Yönetim Sohbet

sadece sezen degıl bı cok kısı orada
bırgul falan orda hatta banlandıgıla ılgılı orda sohbet etmısler :D

-oZKan-
Sende aktifsin orda baya sanirim kacirmiyorsun?

Bizim Oralarda Üyeliklerimiz Yok...

Bilgimizin olması bir şeyler ararken denk gelmemizden ötürü...

Nick Kullanımı Varsa da Bize Ait Değildir.

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

Merhaba,

Açtığım konulara tak eklemeyi esirgemeyen biriyim. Fakat ; açtığım konu için ekleyebileceğim önemli anahtar kelimelerin karakter sayısı zaman zaman 20'yi geçebiliyor ve anahtar kelimeler için karakter sınırı 20, eğer bu rakamı geçersem konuyu açtığımda bu etiket dışında yazdığım diğer anahtar kelimeler de eklenmemiş oluyor. Bu sayının 25'e yükseltilmesi gibi birşey söz konusu olabilir mi?

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

Merhaba,

Forumun Facebook sayfasında yetkisi olan herhangi bir arkadaş sayfada herhangi bir video paylaşabilir mi? Konusu farketmez. Bu akşam; Faceboook'tan hiçbir sitenin yardımı olmadan nasıl video indirilir onun resimli anlatımını yapacağım. Bu yüzden resimli anlatım sırasında sayfada paylaşılan video üzerinden örnek göstereyim. Böylece hem yabancı bir sayfayı kaynak olarak kullanmamış oluruz hem de sayfamızın küçük bir reklamı olur diye düşündüm ben.

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=89675]BozkurtTR[/MENTION] Paylaşım Yaptım Ama

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

[MENTION=89675]BozkurtTR[/MENTION] Paylaşım Yaptım Ama

Teşekkür ederim, ama youtube'dan değil facebook'un kendi veritabanına yüklenilip de paylaşılmış bir video lazım, yüklenmezse de sıkıntı değil efendim, yine herhangi bir sayfanın reklamı olmaması için facebook'un kendi adını taşıyan sayfasını kullanabilirim, bu önerim sadece + olarak sayfamızın reklamını da yapma düşüncesi ile çıkmıştı benden :R

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri