ParadokS
Kayıtlı Üye
---> Yönetim Sohbet
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar.
Ayşegül evet banlamakta iyi yapmışsın resmen forum ismi vermiş.
Zaten Yitirilen bu siteyi hiç bir zaman haketmeyen birisi. İyi oldu gitmesi o ve onun gibileri bu forum kaybetmez onlar bu forumu kaybeder.
Özellikle bu aralar dikkat edelim farklı üyeliklerle gelip reklama tacize vs devam edebilir. Dikkatli olmakta yarar var.
Ayrıca Ayşegül çok iyi bir noktaya değinmiş, tüm yönetim kadrosu olarak konu açmaya özen göstermeliyiz biliyorum herkes konu açıyor elinden geleni yapıyor ama sizlerden ricam daha fazla konu açmak. Lütfen arkadaşlar bütün yönetimdeki arkadaşlarımın bu sitede ciddi emekleri söz konusu biliyorum o yüzden bu forumu her daim canlı tutalım. Ayrıca açılan konularada mutlaka yorum yapalım yani yorumsuz konu 0 mesajlı konu olmasın forumda. Konu açarken de mutlaka anahtar kelimeleri ekleyelim örneğin benim bu seçim konusunda eklediğim anahtar kelimeler sayesinde konunun görüntülenme sayısı bayağı artış gösterdi. Bu önemli bir konu arkadaşlarım.
Benden bir isteğiniz, arzunuz olduğunda mutlaka bildirin.
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]
[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION]
[MENTION=39285]sensiz olmaz[/MENTION]
[MENTION=10791]-Ediz1912-[/MENTION]
[MENTION=27617]GururLan[/MENTION]
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION]
[MENTION=151672]bluee[/MENTION]
[MENTION=89675]BozkurtTR[/MENTION]
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar.
Ayşegül evet banlamakta iyi yapmışsın resmen forum ismi vermiş.
Zaten Yitirilen bu siteyi hiç bir zaman haketmeyen birisi. İyi oldu gitmesi o ve onun gibileri bu forum kaybetmez onlar bu forumu kaybeder.
Özellikle bu aralar dikkat edelim farklı üyeliklerle gelip reklama tacize vs devam edebilir. Dikkatli olmakta yarar var.
Ayrıca Ayşegül çok iyi bir noktaya değinmiş, tüm yönetim kadrosu olarak konu açmaya özen göstermeliyiz biliyorum herkes konu açıyor elinden geleni yapıyor ama sizlerden ricam daha fazla konu açmak. Lütfen arkadaşlar bütün yönetimdeki arkadaşlarımın bu sitede ciddi emekleri söz konusu biliyorum o yüzden bu forumu her daim canlı tutalım. Ayrıca açılan konularada mutlaka yorum yapalım yani yorumsuz konu 0 mesajlı konu olmasın forumda. Konu açarken de mutlaka anahtar kelimeleri ekleyelim örneğin benim bu seçim konusunda eklediğim anahtar kelimeler sayesinde konunun görüntülenme sayısı bayağı artış gösterdi. Bu önemli bir konu arkadaşlarım.
Benden bir isteğiniz, arzunuz olduğunda mutlaka bildirin.
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]
[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION]
[MENTION=39285]sensiz olmaz[/MENTION]
[MENTION=10791]-Ediz1912-[/MENTION]
[MENTION=27617]GururLan[/MENTION]
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION]
[MENTION=151672]bluee[/MENTION]
[MENTION=89675]BozkurtTR[/MENTION]