Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar.

Ayşegül evet banlamakta iyi yapmışsın resmen forum ismi vermiş.

Zaten Yitirilen bu siteyi hiç bir zaman haketmeyen birisi. İyi oldu gitmesi o ve onun gibileri bu forum kaybetmez onlar bu forumu kaybeder.

Özellikle bu aralar dikkat edelim farklı üyeliklerle gelip reklama tacize vs devam edebilir. Dikkatli olmakta yarar var.

Ayrıca Ayşegül çok iyi bir noktaya değinmiş, tüm yönetim kadrosu olarak konu açmaya özen göstermeliyiz biliyorum herkes konu açıyor elinden geleni yapıyor ama sizlerden ricam daha fazla konu açmak. Lütfen arkadaşlar bütün yönetimdeki arkadaşlarımın bu sitede ciddi emekleri söz konusu biliyorum o yüzden bu forumu her daim canlı tutalım. Ayrıca açılan konularada mutlaka yorum yapalım yani yorumsuz konu 0 mesajlı konu olmasın forumda. Konu açarken de mutlaka anahtar kelimeleri ekleyelim örneğin benim bu seçim konusunda eklediğim anahtar kelimeler sayesinde konunun görüntülenme sayısı bayağı artış gösterdi. Bu önemli bir konu arkadaşlarım.

Benden bir isteğiniz, arzunuz olduğunda mutlaka bildirin.

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]
[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION]
[MENTION=39285]sensiz olmaz[/MENTION]
[MENTION=10791]-Ediz1912-[/MENTION]
[MENTION=27617]GururLan[/MENTION]
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION]
[MENTION=151672]bluee[/MENTION]
[MENTION=89675]BozkurtTR[/MENTION]

---> Yönetim Sohbet

Bugünden itibaren, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım hocam, elimden geldiği kadar çok bölümün güncel tutulmasıda sorumlu tutmaya çalışacağım kendimi :R

---> Yönetim Sohbet

http://www.duslerforum.org/bekarlar...-girebilir-t593005.html?p=4883417#post4883417

[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION] benzer konu var diye kapatılmış bu konu ben benzwr olduğunu düşünmüyorum çünkü mahale olarak açtim ve maksat eğlenceli olsin diye başkan vali kaymakam bakkal manav böyle kişiler olacsk ve forumda

örneğin başkan sensiz olmaz

kaymakam kahve

bakall zaman
gibi kişilerin isimleri. yazılacak

bunu yapma amacım insanlar sohbet etsin alış veriş eğlence falan olsun gelen yeni üyeleri burda ağırlama pansiyon görevi yapma aktif etme düşünce sinde idi

sen ne diyorsun

---> Yönetim Sohbet

http://www.duslerforum.org/bekarlar...-girebilir-t593005.html?p=4883417#post4883417

[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION] benzer konu var diye kapatılmış bu konu ben benzwr olduğunu düşünmüyorum çünkü mahale olarak açtim ve maksat eğlenceli olsin diye başkan vali kaymakam bakkal manav böyle kişiler olacsk ve forumda

kaymakam kahve

bakall zaman

bunu yapma amacım insanlar sohbet etsin alış veriş eğlence falan olsun gelen yeni üyeleri burda ağırlama pansiyon görevi yapma aktif etme düşünce sinde idi

sen ne diyorsun

Haklisin

---> Yönetim Sohbet

ılk zamanlardakı gıbı konu acma ıstegm olmuyor acıkcası ama elımden geldıgınce kattıda bulunmaya devam edıyorum.

---> Yönetim Sohbet

kaymakam kahve

bakall zaman

sen ne diyorsun

Eğer dediğin formatta bir şey olacaksa tamam ama tek tabanca yanlızlık konusunda ki gibi yanlızların buluştuğu bir konu olacaksa konu tekrarı olduğu için olmaz.

---> Yönetim Sohbet

Pc başına geçince konuyu geri getirebilirsin çöpten ve kafandaki planı uygulayabilirsin. Ama dediğim gibi diğer konunun tekrarı gibi olmasın.

sohbet yeri olacak ta ama mahale kuracaz işte onun gibi bir planim var olmadı başlığı düzelritim düşlerforum mahallesi kuruluyor yapayım o zman a xD

---> Yönetim Sohbet

sohbet yeri olacak ta ama mahale kuracaz işte onun gibi bir planim var olmadı başlığı düzelritim düşlerforum mahallesi kuruluyor yapayım o zman a xD

Tamamdır.

--------------------------------------------------------------------------

Yeni hafta için;

Haftanın üyesi önerileriniz kimler arkadaşlar ?

---> Yönetim Sohbet

Yeni hafta için;

Haftanın üyesi önerileriniz kimler arkadaşlar ?

1 Kasım seçimleri adlı konudaki tavırları yüzünden aldığı uyarıyı gözardı ederek bi öneri sunmam gerekirse, önerim ; Grii hocam.
mortal00 da aday gösterilmeyi hakedecek düzeyde aktif bir üye ayrıca.

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

Gri için çok erken Haftanın Üyesi, ayrıca adama uyarı verdik şimdilik o olmaz.

Başka aday, adaylar söylerseniz iyi olur.

---> Yönetim Sohbet

Tamamdır hocam, soruyu ben cevaplıyayım çok bilmişlik olmayacaksa xD videoyu oynatmaya başlattıktan sonra video üzerine sağ tıklayıp "Show video URL" yaparak facebook adresine ulaşılabilir :R

ornek bır vıdeo ekleyıp anlatır mısın nasıl oldugunu kendı hesabın uzerınde veya benım daha once ekledııgm face vıdeosu uzerınde gosterebılırsın? vıdeodan profıl bulmayı merak ettım bak

?? Sizce Forumsal 'aa Gel üye Ol Orada Görüşürüz mü Demek İstiyor ??

Aradığın Üye Orada mı Diyor ??

Zaten Orada Üyeyiz Oradan mı konuşalım diyor ?

Forumdan Üye mi Çekmeye Çalışıyor ??

Sizin Düşünceniz Nedir ???

@' ParadokS @-oZKan-

Ediz biliyormuş :s

@bal_böceği
@BozkurtTR
@-Ediz1912-
@sensiz olmaz
@GururLan
@HaDeS
Siz ne düşünüyorsunuz?

.

Uye topluyorlar demekki

Yitirileni Banladım..

öncelikle elinize sağlık ben şuan çok şaşkınım üzgünüm hayal kırıklığına uğradığım için bu kız bana maıller attı yalvardı ne olusun ac dedı uyelıgımı actım bugun bunu yaptı yazıklar olsun...o sıteyı kafasına gecırcem onun ;)

** [MENTION=10791]-Ediz1912-[/MENTION] ediz bılıyor derken ne demek ıstemıs bu kız? cok kuruldum ben bu olaya.. dıkkatınız ııcnde tebrık edıyorum guzel yakalamıssınız... +100 rep ınnocence ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri