Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Ali' nin banladığı '' 06059 '' adlı üye eskilerden '' C'abonBo ''

Şimdi yine '' Cebir '' diye bir üyelikle gelmiş.

'' C'abonBo '' nickinin şifresi alsın diye Ozkan' a yönlendirdim şifresini aldıktan sonra '' Cebir '' nickini banlamamız gerekiyor, bilginiz olsun.

---> Yönetim Sohbet

Ali' nin banladığı '' 06059 '' adlı üye eskilerden '' C'abonBo ''

Şimdi yine '' Cebir '' diye bir üyelikle gelmiş.

'' C'abonBo '' nickinin şifresi alsın diye Ozkan' a yönlendirdim şifresini aldıktan sonra '' Cebir '' nickini banlamamız gerekiyor, bilginiz olsun.

Tamamdir.

---> Yönetim Sohbet

Bu hafta forumda 800 küsür konu açılmış, vallaha bugün üstümdeki üşengeçliği atıp 200'e yakın paylaşım yapasım geldi 1000'e tamamlansın şu sayı xD

1r3k3N.png

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

Bu hafta forumda 800 küsür konu açılmış, vallaha bugün üstümdeki üşengeçliği atıp 200'e yakın paylaşım yapasım geldi 1000'e tamamlansın şu sayı xD

1r3k3N.png
xD çoğu benle edizinder xD benjm mahaleye bak başı çekiyor xD üyeler bunu aktif tutsa bence harika bir oyun olacakta pek bakan yok

---> Yönetim Sohbet

Üye Resimleri adlı forum'a girince tema değişimi oluyor ya efendim, o bölümde kullanılan temanın üst kısmında şöyle bir bağlantı var;

yRv59k.png

Tamamdır kardeşim.

1000 yaparmıyız sence ?

xD çoğu benle edizinder xD benjm mahaleye bak başı çekiyor xD üyeler bunu aktif tutsa bence harika bir oyun olacakta pek bakan yok

Ben, sen yok maalesef bu forumda, biz varız.

İyide kötüde bize ait.

Olaya böyle bakarsan daha iyi olur.

---> Yönetim Sohbet

Tamamdır kardeşim.

1000 yaparmıyız sence ?

İyide kötüde bize ait.

Zor değil hocam, şahsen ben o sayı 1000'i geçmeden durmaya pek niyetli değilim. Sizler de yapıyorsunuz paylaşım, kanımca akşam 17:00 olmadan geçilir :R

---> Yönetim Sohbet

XJjdBR.jpg

Ne diyorduk hocam ona ; Mişyın kompleytıd xD

[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION] [MENTION=10791]-Ediz1912-[/MENTION] [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] [MENTION=68638]bal[/MENTION]_böcegi [MENTION=39285]sensiz olmaz[/MENTION]

Emekleriniz için teşekkürler arkadaşlar :R

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=89675]BozkurtTR[/MENTION]

Hayırlı olsun, ellerine ve hepimizin ellerine sağlık. :R

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=89675]BozkurtTR[/MENTION]

Hayırlı olsun, ellerine ve hepimizin ellerine sağlık. :R

---> Yönetim Sohbet

Tamamdır kardeşim.

1000 yaparmıyız sence ?

İyide kötüde bize ait.

her daim o düşünce ıleyaklaş tim zaten yaptıGİm çoğu şeyde beraber bie şeyler yapmak için uğraşım o sadwce espiri şaka amaçlı idi lafı nereden nereye tasimissin ıyıde koTude bizim olmasaydı burda isim ne bu kadar mücadele etmezdim

---> Yönetim Sohbet

Haftanın konuğu için öneri yoksa öneri olarak kendimi şeapabilirim xD diyecektim de mortal seçilmiş, pekala bi ara da beni aday gösteriverin soru cevaplamayı çok severim de xD

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

Merhaba;

Yönetimden Duyurular ve Forum Kuralları bölümünde http://www.duslerforum.org/duslerfo...k-isteyenler-buraya-t593646.html?goto=newpost bu türden bir konu için konu açmak doğru mu? Böyle bir konunun Hertelden, Geyik Forumları gibi bölümlerde açılması ya da, Düşlerforum Mahallesi adlı konunun içinde duyurusunun yapılması daha doğru değil mi? Zira ben Yönetimden Duyurular ve Forum Kuralları bölümünde bu türden bir konunun açıldığına hiç rastlamadım. İyi forumlar :R

[MENTION=39285]sensiz olmaz[/MENTION]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri