Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Merhaba;

Yönetimden Duyurular ve Forum Kuralları bölümünde http://www.duslerforum.org/duslerfo...k-isteyenler-buraya-t593646.html?goto=newpost bu türden bir konu için konu açmak doğru mu? Böyle bir konunun Hertelden, Geyik Forumları gibi bölümlerde açılması ya da, Düşlerforum Mahallesi adlı konunun içinde duyurusunun yapılması daha doğru değil mi? Zira ben Yönetimden Duyurular ve Forum Kuralları bölümünde bu türden bir konunun açıldığına hiç rastlamadım. İyi forumlar :R

[MENTION=39285]sensiz olmaz[/MENTION]

Aslında bura icjn büyük bir planim. var ekstra bir başlık açıp diğer bütün forumlarda farklı yapıp ve cok aktif edip.ilgi cekmeyi düşünüyorum insanları ama tsbi hep beraber çalışmak lazım

sorarz sıkıntı olursa taşıruz kardeşim :)

[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION] sıkıntı olurmu burda olmasi

forumlar oluyor Artik milletin ilgisini Çekmemiz lazım

zaten açılınca konuyu kapatıp çöpe tasicam

---> Yönetim Sohbet

Aslında bura icjn büyük bir planim. var ekstra bir başlık açıp diğer bütün forumlarda farklı yapıp ve cok aktif edip.ilgi cekmeyi düşünüyorum insanları ama tsbi hep beraber çalışmak lazım

sorarz sıkıntı olursa taşıruz kardeşim :)

[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION] sıkıntı olurmu burda olmasi

forumlar oluyor Artik milletin ilgisini Çekmemiz lazım

Ne bileyim hocam, bu bölümün forum ile ilgili ciddi, fazlasıyla önem arz eden konular için kullanıldığını gördüğümden pek doğru bulmadım sadece. Adminlerin kararına bırakalım dediğiniz gibi :R İyi günler

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=89675]BozkurtTR[/MENTION]

Haklı, böyle bir konunun '' Yönetimden Duyurular '' bölümüne açılması yanlış olmuş.

Ki nereye açılırsa yanlış olur.

Sonuçta zaten '' DüşlerForum Mahallesi ''adlı bir konumuz var, ne arıyorsak yada ne düşünüyorsak o konunun içinde paylaşmamız gerekiyor.

Ama illa da konu açılsın diyorsanız '' Geyik Forumları '' bölümüne açılsın.

---> Yönetim Sohbet

Haklı, böyle bir konunun '' Yönetimden Duyurular '' bölümüne açılması yanlış olmuş.

Ki nereye açılırsa yanlış olur.

Sonuçta zaten '' DüşlerForum Mahallesi ''adlı bir konumuz var, ne arıyorsak yada ne düşünüyorsak o konunun içinde paylaşmamız gerekiyor.

Ama illa da konu açılsın diyorsanız '' Geyik Forumları '' bölümüne açılsın.

ok kaldırıyorum o zman konuyu :)tşkler

---> Yönetim Sohbet

Forumun en üstü süper olmuş ellerinize sağlık..

---> Yönetim Sohbet

Foruma girdim, temanın üzerini görünce yüzümde bir tebessüm oluştu. Helal olsun :R

---> Yönetim Sohbet

Merhaba, eğer forumda paylaşırsam reklam olacağını düşündüğüm için buradan sunuyorum size;

TdLiqWojXqRWith-800x450-noPad.jpg

Bu; Akit TV denen şeref yoksunlarının yönettiği kanalda yapılan Atatürk'e saygısızlık, hakaret için bir uygulama başlatıldı, imza toplanıyor herkesten Akit TV'nin kapatılması için. Ben sosyal medya hesaplarımda paylaştım hep, yönetim uygun görürse forumda da paylaşımını yapabilirim bu konunun. İyi günler.

---> Yönetim Sohbet

Hangi sitede imza toplandığını yazarsan eğer o sitenin reklamını yapmış olabiliriz. Aynı zamanda oraya imza veren kişilerin kişisel bilgilerini forumda yayınlamış oluruz. Yani biraz sıkıntılı iş o.

Sen bu konuyu aç ama bu kanal için sosyal medya' da imza kampanyası toplanıyor de sosyal medya hesaplarınızdan araştırın bulursunuz de ve aynı zamanda RTÜK' e şikayet edebilirsiniz de.

Ama link falan vermeyelim. Çünkü forumdan imza verenler bile birbirini bulabilir oradan. Ki bu da kurallarımıza aykırı bir durum.

---> Yönetim Sohbet

Hangi sitede imza toplandığını yazarsan eğer o sitenin reklamını yapmış olabiliriz. Aynı zamanda oraya imza veren kişilerin kişisel bilgilerini forumda yayınlamış oluruz. Yani biraz sıkıntılı iş o.

Sen bu konuyu aç ama bu kanal için sosyal medya' da imza kampanyası toplanıyor de sosyal medya hesaplarınızdan araştırın bulursunuz de ve aynı zamanda RTÜK' e şikayet edebilirsiniz de.

Ama link falan vermeyelim. Çünkü forumdan imza verenler bile birbirini bulabilir oradan. Ki bu da kurallarımıza aykırı bir durum.

Tamamdır, bu konu hakkında birkaç araştırma daha yapmak istedim az önce ve 2 saat önce paylaşılan bir habere göre RTÜK'ten bu saygısızlığı yapan televizyon kanalına ceza verildiğini öğrendim.

Haber linki ; Atatürk’e hakarete RTÜK’ten ceza geldi!

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=10791]-Ediz1912-[/MENTION] hocam mesajınızdan sitenin adını kaldırdım, haberiniz olsun. Zira Ali hocama sordum paylaşmadan önce, anketin linkini paylaşmam uygun mudur diye, olumsuz cevap aldım.

Haberin sonuna ;

Not : Bu konu hakkında bir imza kampanyası başlatıldı arkadaşlar, imza kampanyasına katılmak isteyen arkadaşlar Google arama motorunda ; "Akit TV Atatürk’e hakaretin hesabını yargı önünde vermeli" şeklinde bir arama yaparak ankete ulaşabilirler, iyi forumlar.

bu notu yazdım, tırnak içindeki cümleyi google'da aratırlarsa ilk sırada çıkıyor anket, iyi akşamlar :R

---> Yönetim Sohbet

yönetim sohbeti okuduktan sonra girip düzelttim bende kardeşim sağolasın

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]
[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION]
[MENTION=10791]-Ediz1912-[/MENTION]
[MENTION=27617]GururLan[/MENTION]
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION]
[MENTION=151672]bluee[/MENTION]

Arkadaşlar hepinize merhaba, Özkanla beraber konuştuğumuz çok önemli bir notu sizlerle paylaşmak istiyorum.

Bildiğiniz gibi sitemize reklam yapmak için gelen üye yada üyeler olabiliyor. Bizde bu reklam yapan üyelerin konuları silip kendilerini banlıyoruz.

Fakat banlarken '' Yasaklama Sebebi '' kısmına mutlaka,

Reklam Yapmak Yasaktır. Reklam Vermek İstiyorsanız ozkan[MENTION=111354]ozkanka[/MENTION]raman.com adresiyle iletişime geçebilirsiniz. Üyeliğiniz Durdurulmuştur.

Mesajını yazalım.

Hepinize şimdiden teşekkür ederiz.

---> Yönetim Sohbet

Ben Bu Konuya Dikkat Ediyorum.

Teşekkürler Tekrardan Hatırlattığın İçin.

---> Yönetim Sohbet

bunu zaten herkes bılıyor ama
kendı adıma solıyım bu yazıyı bulmak zor gelıyor sıte ıcınde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri