@BozkurtTR bu gıbı emın oldugun mantıklı konularda dırek uygulayabılırsın onaya gerek yok problem yapan olmaz aksıne tsk ederız
gereklı notları yapabılırsın konuya..
emıne bısı sorcam meraktan vıdeodan facebook adresıne nası ulasabılırler? merak ettım
@BozkurtTR bu gıbı emın oldugun mantıklı konularda dırek uygulayabılırsın onaya gerek yok problem yapan olmaz aksıne tsk ederız
gereklı notları yapabılırsın konuya..
emıne bısı sorcam meraktan vıdeodan facebook adresıne nası ulasabılırler? merak ettım
Tamamdır hocam, soruyu ben cevaplıyayım çok bilmişlik olmayacaksa xD videoyu oynatmaya başlattıktan sonra video üzerine sağ tıklayıp "Show video URL" yaparak facebook adresine ulaşılabilir :R
[MENTION=39285]sensiz olmaz[/MENTION] oyun tanitimi selbest demislerdi galiba
oylede ben icindeki linklerin hepsini tek tek kontrol ettim ve bir tanesi baska bir foeuma baglanıyor bu yüzden banladım ve sürekli aynı konuyu acıp duruyor uyarmama ragmen
go there forum sal ok i kno your an Uye orda too ok
grs
ediz biliyo :1043_m29_1: sus esraaa xd
kizim forumsal diyorum ins cizilmemmm:dd5f48ab724b3ff6220 gel.orayaaa optummmm:1043_m29_1:
kim.lan oooo
.. iyi hectimi konusmaaa.. use your brain topicine bak..i invited you to Another Forum.sal
come there
?? Sizce Forumsal 'aa Gel üye Ol Orada Görüşürüz mü Demek İstiyor ??
Aradığın Üye Orada mı Diyor ??
Zaten Orada Üyeyiz Oradan mı konuşalım diyor ?
Forumdan Üye mi Çekmeye Çalışıyor ??
Sizin Düşünceniz Nedir ???
[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION] [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]
Ediz biliyormuş :s
[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION]
[MENTION=89675]BozkurtTR[/MENTION]
[MENTION=10791]-Ediz1912-[/MENTION]
[MENTION=39285]sensiz olmaz[/MENTION]
[MENTION=27617]GururLan[/MENTION]
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION]
Siz ne düşünüyorsunuz?
Takdir Ediliyorsanız Değil , Taklit Ediliyorsanız Başarmışsınız Demektir.
Asılmamız Lazım..
Yönetimce Konu Kasmamız.. Her Konuya Bir Yorum Yazmamız Lazım.
Bence.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.