Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Aklımda şöyle bir düşünce var, doğruluğunu ve kesinliğini savunmuyorum açıkcası, bu diyeceğim alakasız birşey bile olabilir ama içimde saklamaktan iyidir. Teorim şu ; facebook hakkında gelişmeleri son zamanlarda pek takip etmiyorum doğrusu, fakat Facebook son zamanlarda küçük bir değişime gidip media player'larını değiştirmiş veya bir üst sürüme taşımış olabilir. Belki de bu yüzden facebook videoları hata veriyordur. Google'da araştırma yaptım bu konuda ama herhangi bir bilgiye rastlayamadım. Herhangi bir ipucu bulursak paylaşalım burada. :R

selam hayırlı olsun oncelıkle yakın bır cevap verdın facebook en son dısarıdan oynatm destegını kesmıstı sımdı hemen ıncelıyorum yenı uygulaması var ıse uygulayıp kodu bılgı verıyorum sıze

---> Yönetim Sohbet

Elinize sağlık hocam :R

Merhaba,

Yönetimden Duyurular ve Forum Kuralları bölümüne göz atarken Özkan hocamın açmış olduğu Foruma Youtube'dan Video Eklemek adlı anlatım konusundaki resimlerin bozulmuş olduğunu farkettim. Bende bu konuyu güncel tutabilmek ve sizin onayınıza sunmak için küçük bir güncelleme çalışması yaptım. Bakınız ;

Merhaba. Düşlerforum'da açacağınız konuya veya yazacağınız mesaj'a youtube kaynaklı video eklemek istiyorsanız aşağıdaki talimatları takip edebilirsiniz arkadaşlar.

1) Foruma eklemek istediğiniz Youtube videosunun linkinin sonundaki " = " sembolünden sonra gelen kısmı kopyalıyoruz öncelikle. Aşağıdaki fotoğrafdaki gibi.

G5WAAN.jpg

2) Daha sonra "yeni konu aç" veya "gelişmiş moda dön" kısmından bu ekrana girdikten sonra sağ üstten (kırmızı yuvarlak ile gösterilmiş) youtube butonuna tıklıyoruz ve mesaj kutusunda Youtube video ekleme kodu çıkıyor. Daha sonra ise youtube videosunun sonundan kopyaladığımız kısmı, youtube butonuna bastığımızda çıkan alanın içine yapıştırıyoruz ve son olarak da konumuzu/mesajımızı paylaşıyoruz.Aşağıdaki fotoğrafdaki gibi.

8QWRJA.jpg

3) Ve sonuç :)

l9P5lB.jpg

Beğeninize ve onayınıza sunuyorum arkadaşlar, onayınızı alırsam eskisi ile değiştireceğim, iyi forumlar. :R

[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]
[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION]
[MENTION=10791]-Ediz1912-[/MENTION]
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

Resimler ölü evet
sende sade anlatım yapmışsın editleyebilirsin konuyu kardeşim [MENTION=89675]BozkurtTR[/MENTION]

---> Yönetim Sohbet

Paradoks :/ ben onları rasgele o an atmistim üşengeç Ada'm birebirinimi koydun :/ orjinal güzel ss alıp ekler insan [emoji19]

iPhone 6'dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi

---> Yönetim Sohbet

Paradoks :/ ben onları rasgele o an atmistim üşengeç Ada'm birebirinimi koydun :/ orjinal güzel ss alıp ekler insan [emoji19]

iPhone 6'dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi

xD

Biraz tembellik yapalım dedik yakalandık. xD

Neyse şimdi bir bakar mısın konuya, değiştirdim.

Nasıl olmuş ?

---> Yönetim Sohbet

Merhaba,

Foruma Facebook' tan Video Eklemek.. ( Resimli Anlatım ) adlı konu için ilk olarak tekrardan teşekkür ediyorum, ikinci olarak da bir önerim var ;

Bu bilgilendirme konusuna şöyle bir dipnot eklenmeli ;

Dipnot : Foruma Facebook'tan video eklerken videonun gizliliğinin "Herkese Açık" olmasına özen gösterin. Aksi takdirde videonun açılmaması gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

gibi.

Zira foruma Facebook'tan video eklerken gizlilik ayarı "Herkese Açık" değil de ; "Sadece Arkadaşlar, Arkadaşlarımın Arkadaşları, Sadece Ben" vb.. gibi olursa aşağıdaki resimde görüldüğü gibi sorunlarla karşılaşabiliriz arkadaşlar ;

LENoVG.png

İyi forumlar. :R

---> Yönetim Sohbet

Merhaba,

Foruma Facebook' tan Video Eklemek.. ( Resimli Anlatım ) adlı konu için ilk olarak tekrardan teşekkür ediyorum, ikinci olarak da bir önerim var ;

Bu bilgilendirme konusuna şöyle bir dipnot eklenmeli ;

gibi.

Zira foruma Facebook'tan video eklerken gizlilik ayarı "Herkese Açık" değil de ; "Sadece Arkadaşlar, Arkadaşlarımın Arkadaşları, Sadece Ben" vb.. gibi olursa aşağıdaki resimde görüldüğü gibi sorunlarla karşılaşabiliriz arkadaşlar ;

LENoVG.png

İyi forumlar. :R

hmmm ama bu durum kotu face sayfamıza ulasabılır herkes

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri