yesil

---> yesil83

himm...
niye uzuldun diye sormayacagim, anlamamazliktan gelip isteyip/istememe arasindada kalmak bana gore degil...

surat asmak yok ama, bir cok kisi burda benim kardesim ve arkadasim... senin gibi...

---> yesil83

canım bu sıra evdekilerin bile yüzünü zor görüyorum gelir gelmez yatıyorum sınavlar falan yoruyor beni uygulamalı yaptığımız için :( ama hep aklımdasın unutma bunu çok öpüyorum seni

---> yesil83

Ozelliklerim:

- cabuk sinirlenirim
- insanlari kirmaktan korkarim ( bu ev durumunda degisiyor tabi)
- aileme cok onem veririm
- ev icinde her nekadar simarik cok nazli ve kaprisli olsamda disardada bir okadar ciddiyim
- en ufak olumsuzlukta dunya basima yikilmis gibi karamsar olabiliyorum. melankoliyimdir yani.
- genel olarak gulmeyi severim. guler yuzluyumdur.
- cevremdekiler sevimli oldugumu soylerler (guzel oldugumu duymadim) sanirim guzel olmayanlara soylenen standart teselli sifatlardan birisi
Kaynak: Dusler Forum, Forumlar http://www.duslerforum.org/showthread.php?t=376113
- hedefim Turkiye'ye kesin donus yapmak. Iyi bir yerde calisip sonra kendi isimde calismak (en cok esimle beraber calismayi isterim)
- en buyuk hayalim icinde yok yok olan bir cocuk yuvasi acmak. Hayir islerinde bulunmayi cok isterim. insanlara yardimci olmayi cok isterim

+ Her an Allah derim, Rabbime sığınırım.

Bunu unutmuşsun. . .

Yüzünden tebessüm eksik olmasın.

---> yesil83

herzaman oyle olmuyor galiba...
yani, ne bilim... bugunki gibi... kendi halimde takiliyorum...

sen yazmamis olsan kime siginacagimi unutmus gibiydim bu kotu gunumde...
asil bugun benim icin ALLAH'a siginma gunu...

sagol hatirlattigin icin...

yorumun icinde ayriyetten tsk edeiyorum sagol.

---> yesil83

herzaman oyle olmuyor galiba...
yani, ne bilim... bugunki gibi... kendi halimde takiliyorum...

sen yazmamis olsan kime siginacagimi unutmus gibiydim bu kotu gunumde...
asil bugun benim icin ALLAH'a siginma gunu...

sagol hatirlattigin icin...

yorumun icinde ayriyetten tsk edeiyorum sagol.

Hz. Muhammed dönemlerinde,

Yani zamanlar önce bir padişah varmış dinine bağlı.
Şeytan ne yaptıysa bu adamı yoldan çıkartamamış, en sonunda vesvese ile kibir ile yoldan çıkarmış padişahı.
Durumunu anlayan Padişah hüngür hüngür ağlamaya başlamış 40 gün susmadan göz yaşı dökmüş.

Hz.Muhammed huzuruna çıkan padişaha ;

Üzülme, ilerde o Lain'e o kadar kanan olacak ki senin kendini bu hale getirmene değmez demiş.

Bende onlardan biriyim. . .

Sen böyle diyorsan ben ve benim gibiler hapı susuz yutmuşuz demektir. . .

Sen kime sığınacağını bilirsin elbet, ben teşekkür ederim ( :

Hep mutlu Ol. . .

---> yesil83

yok kardesim yok...

dusundugun gibi olsa keske... benim bagliligim sadece yazmaktan ibaret...

senden, bir baskasindan, bir baskasindan farkli birsey yapmiyorum...

basim kapali ama pantalon giyerim,
yazarim ama namaz kilmam...

o yuzden surekli diyorum. oldugum gibi gorumek istemiyorum. tamam dusuncelerim bunlar ama dusuncelerimi uygulamiyorum diye...

en iyi arkadasim seytan olmus oluyor

sen kendine oyle diyorsun oyle goruyorsun bende diyorum ki.
sen ahiretligini yasamiyorsan dunyaligini yasiyorsun en azindan.
ben, ne ahiretligimi yasamadigim gibi dunyaligimida yasamiyorum..

sen soyle kiminki daha iyi ???
en azindan dunyaligimi yasasam gam yemicem...

---> yesil83

Mevlana nın öğütü geldi aklıma , sen öyle en azından dünyalığımı yaşasam dediğinde ..
Mevlana dünya hayatını ; Geldi geçti dünya bir günlük süstü , nefsim doyamadan dünyaya küstü....
Sizi tenzih ederim affınıza sığınarak , bizim dünyamız da yaşayacak neyimiz var....!!!!!

Son düzenleme:
---> yesil83

benim demek istedigimi anlamadiniz sanirim.

est. bu arada ne affi...

benim aslinda anlatmak istedigim ahiretlgimi yasamadigim. ahiretligimi yasamis olsam dunyaligimi yasamis yasamamis umurumda bile olmaz.... dunyalik dedigin nedir ki...

ama demek istedim ki, ahiretligimi yasamiyorum ama hayattan zevkte almiyorum....

---> yesil83

benim demek istedigimi anlamadiniz sanirim.

est. bu arada ne affi...

benim aslinda anlatmak istedigim ahiretlgimi yasamadigim. ahiretligimi yasamis olsam dunyaligimi yasamis yasamamis umurumda bile olmaz.... dunyalik dedigin nedir ki...

ama demek istedim ki, ahiretligimi yasamiyorum ama hayattan zevkte almiyorum....

Abla şuan anlayamıyorum, Allah gönlüne göre versin deyim o zaman :)

---> yesil83

Kusuruma bakma bugün çok yorgunum , ama konuya nail oldum ...
Dünyalık dediğin dünya cennetin arka bahcesi.Her ne yaparsan şeytanın vesvesesine aldanma , o yoldan çıkarıcıdır , dünya ahiret vesveseleri ondan gelir...

---> yesil83

Kusuruma bakma bugün çok yorgunum , ama konuya nail oldum ...
Dünyalık dediğin dünya cennetin arka bahcesi.Her ne yaparsan şeytanın vesvesesine aldanma , o yoldan çıkarıcıdır , dünya ahiret vesveseleri ondan gelir...

benimde kafam yerinde degil zaten. sagol yorumlarin icin...

umariz ki, bu dunyaligimiz obur dunyanin yaninda cehennemimizdir.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri