Ozelliklerim:
- cabuk sinirlenirim
- insanlari kirmaktan korkarim ( bu ev durumunda degisiyor tabi)
- aileme cok onem veririm
- ev icinde her nekadar simarik cok nazli ve kaprisli olsamda disardada bir okadar ciddiyim
- en ufak olumsuzlukta dunya basima yikilmis gibi karamsar olabiliyorum. melankoliyimdir yani.
- genel olarak gulmeyi severim. guler yuzluyumdur.
- cevremdekiler sevimli oldugumu soylerler (guzel oldugumu duymadim) sanirim guzel olmayanlara soylenen standart teselli sifatlardan birisi
Kaynak: Dusler Forum, Forumlar http://www.duslerforum.org/showthread.php?t=376113
- hedefim Turkiye'ye kesin donus yapmak. Iyi bir yerde calisip sonra kendi isimde calismak (en cok esimle beraber calismayi isterim)
- en buyuk hayalim icinde yok yok olan bir cocuk yuvasi acmak. Hayir islerinde bulunmayi cok isterim. insanlara yardimci olmayi cok isterim
herzaman oyle olmuyor galiba...
yani, ne bilim... bugunki gibi... kendi halimde takiliyorum...
sen yazmamis olsan kime siginacagimi unutmus gibiydim bu kotu gunumde...
asil bugun benim icin ALLAH'a siginma gunu...
sagol hatirlattigin icin...
yorumun icinde ayriyetten tsk edeiyorum sagol.
Yaz katibim yaz eğrisiyle doğrusuyla ..
benim demek istedigimi anlamadiniz sanirim.
est. bu arada ne affi...
benim aslinda anlatmak istedigim ahiretlgimi yasamadigim. ahiretligimi yasamis olsam dunyaligimi yasamis yasamamis umurumda bile olmaz.... dunyalik dedigin nedir ki...
ama demek istedim ki, ahiretligimi yasamiyorum ama hayattan zevkte almiyorum....
Ne deyim, bir gün düşündüğün hayatı yaşarsın umarım. . . ; S
Abla şuan anlayamıyorum, Allah gönlüne göre versin deyim o zaman
Kusuruma bakma bugün çok yorgunum , ama konuya nail oldum ...
Dünyalık dediğin dünya cennetin arka bahcesi.Her ne yaparsan şeytanın vesvesesine aldanma , o yoldan çıkarıcıdır , dünya ahiret vesveseleri ondan gelir...
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.