yesil

---> yesil83

bugun okadar duygulandirdin ki kissalarina ama senin icin gulumserim :)

Tamam o zaman:))
Bak kahvelerimiz de geldi

images

images

Bu da dileyene fazladan:))

images

---> yesil83

oo masaALLAH.. ellerine saglik.

cok iyi oldu.. :)

kahveleri icip yatsak iyi olur :) hayirli geceler canim benim...

ben yokken carpe, beyazgul,mekselina,sonbahar gelirse selamlarimi soyle olurmu?

carpe sen buyuk ihtimal sabah bakarsin okursun. hala o konuyu unutmadim ve cvap bekliyorum canim benim ona gore tammi?

seni anlamadigim konuyu bilip, seni anlamak istiyorum... ben kardesimi anlayamadiktan sonra niye nasil kardes olabilirmki... ne olursa olsun bilmek istiyorum...

hayirli geceler cumleten....
hepinizi ozledim sagolsun bugun efsunkar vardi :) yorulmasam daha eklediklerini okuyacagim ama :) hepsi okadar guzel paylasimlar ki, goz ucu okumak istemiyorum.

selametle...

---> yesil83

oo masaALLAH.. ellerine saglik.

cok iyi oldu.. :)

kahveleri icip yatsak iyi olur :) hayirli geceler canim benim...

ben yokken carpe, beyazgul,mekselina,sonbahar gelirse selamlarimi soyle olurmu?

carpe sen buyuk ihtimal sabah bakarsin okursun. hala o konuyu unutmadim ve cvap bekliyorum canim benim ona gore tammi?

seni anlamadigim konuyu bilip, seni anlamak istiyorum... ben kardesimi anlayamadiktan sonra niye nasil kardes olabilirmki... ne olursa olsun bilmek istiyorum...

hayirli geceler cumleten....
hepinizi ozledim sagolsun bugun efsunkar vardi :) yorulmasam daha eklediklerini okuyacagim ama :) hepsi okadar guzel paylasimlar ki, goz ucu okumak istemiyorum.

selametle...

Hayırlı geceler kardeşim..Güzel bir gün ömrüne doğsun..Başüstüne,denk gelirsem iletirim..AEO

---> yesil83

Oyle olmadi galiba :) neyse canim laptobu kapatiyorum telefondan bakiyorum benimkide is mu? Telden yaziyorum yarim saattir zor oluyor. Optum canim uyu geceler. Ruyanda peygamber efendimiz s.a.v mi ve babani birlikte yanyana gormen dilegi ile canim.iyi geceler.

---> yesil83

Ne demek o yüzden gelmiyor ya.. O yüzden değil tabikide..istenmediğimi yeni öğrendim..neden istenmediğimi de merak eder oldum bu kadar mı kötü biriyim ben...iyi biri olmak için vicdansız mı olmak gerek???

---> yesil83

bilmem, kac gundur belki bir selam verirsin diye bekledim her yere seni ozledigimi yazdigim halde...
istenmiyor degilsin. en azindan ben istiyorum kardesim olarak gormek istiyorum

oyle olmasaydi eger, senin uzuntune ortak olup gozyasi dokmezdim...

istemeyenleri cezalandirirken isteyenleri goz ardi etme lutfen kardesim...

---> yesil83

bilmem, kac gundur belki bir selam verirsin diye bekledim her yere seni ozledigimi yazdigim halde...
Istenmiyor degilsin. En azindan ben istiyorum kardesim olarak gormek istiyorum

oyle olmasaydi eger, senin uzuntune ortak olup gozyasi dokmezdim...

Istemeyenleri cezalandirirken isteyenleri goz ardi etme lutfen kardesim...

ben bu forumda çoğu üye tarafından sevilmediğimi çok çok iyi biliyorum zaten..ve bu foruma sadece sevdiğim bir kaç kişi uğruyorum... Evet gelmeyi çok isterdim..öncelikle şu şehitlerin bu kadar artması ardından bu şehit cenazeleri yüzünden saçma sapan yapılan yorumlar daha sonra bu van depremi...herşey ters giderken bu depremin ardından yapılan yorumlar çok daha büyük bi şiddette deprem etkisi yarattı çoğu insanın kalbinde..ve bunu hala utanmadan sıkılmadan çok iyi birşey yapıyorlarmış gibi sanki böyle yaparak ecdadlarımız kan dökerek aldığı bu vatanı çok çok iyi koruduklarını sanıyorlar ve bunu savunuyorlar.. Insan gibi yardım etmek acı paylaşmak gerekirken en azından bunun taklidini yapabilmek varken içlerinde ki şeytanı gösterdi çoğu insan..bu kadar açık söylüyorum çünkü gerçekten öyleler.. Türkün türkten başka dostu yok diyorlar oysa baksana türkü vuran yine bir türk..ne uğruna?? Güya vatanı korumakmış amaçları...yemişim sizin şu savunmanızı... Eğer erkekseniz çıkın meydana gidin dağda savunmaya kalkın.. Herkes kendi güzelim sıcacık yatağında çok rahat böyle konuşur.. O şartları yaşayınca anlar herkes.. Ya herneyse yaa..vallahi canım çok sıkkın.. Tek isteğim bu kadar iğrenç ve çirkin olunmaması... Yaptıkları iyi birşey değil çünkü...sadece malzeme veriliyor..

---> yesil83

Sana olan sevgim değerim gerçekten tartışılmaz..senin çok ayrı bi yerin var ya..bunu unutmaa...BENİM ŞU AN UYUMAM GEREK...KENDİNE ÇOK ÇOK İYİ BAK..RABBİM BU ÜLKEYİ İNSANLIKTAN ÇIKMIŞ HERKESİN ŞERRİNDEN KORUSUN...

---> yesil83

Seni tanımak güzeldi.
Çocukları seviyorsun sanırım :)
Dilerim hayallerini gerçekleştirebilirsin.​

---> yesil83

Unutulmuş bu sayfa:))
Güzel yarınlar dileğiyle canım

:) guncel birsey olmadigi icindir herhalde canim benim. :) :2::8:

Seni tanımak güzeldi.
Çocukları seviyorsun sanırım :)
Dilerim hayallerini gerçekleştirebilirsin.​

tesekkur ederim. evet, cok seviyorum ama bakimlari gercektende cok zor :) gun boyu bakacak kadar sabirim yok :)
insaALLAH gerceklesir canim, sagol. seni tanimak ve sayfamda gormekte guzel.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri