yesil

---> yesil83

Merhaba kolay gelsin geç kaldım misafir vardı hakkınızı helal edin.
allah rızası için namaz kıldıktan sonra yüz kıbleye dönük şekilde
“Yâ Hayyu, yâ Kayyûm bi rahmetike esteğîsu” 100 defa deyiniz.
ardında olması istediğiniz şeyi tekrarlayıp hakkınızdan en hayırlısını istediğiniz sağ ve sol tarafa Ya Allah 3 Defa dedikten sonra uyuyun sınav zamanı ise
Fatiha,Ayetel Kürsi,felak,nas okuyunuz ardından
“Yâ Hayyu, yâ Kayyûm
Lâ Havle Velâ Kuvvete İllâ Billâhil Aliyyül Azîym
deyip sınava başlayın

Başarılı olur yada olmazsınız allah size hakkınızda hayırlı olanı verecektir. bu bir başlangıçta olabilir bitişte
Rabbim hayırlı olanı versin inşallah.

---> yesil83

cok tsk ederim cin kardesim...

calisma hevesi hic yok bende :)
bunlari yapipta 5 alirsam hic sasirmam.

calismaya calisiyorum dersimi bakalim.

hayirlisi olsun.. her sinava girmeden ayel kursu ve 21 besmele cekiyorum...

---> yesil83

yesil bendede yoktu çalışmak okumak hatta serserinin birsiydim okultan ayrıldım sonra bazı olaylar beni farklı kıldı liseyi dışardan bitirdim sonra yeter dedim baktım ki olmuyor üniversite sınavına girdim kazandım nasıl kazandım bilmiyorum okul hayatım berbat bu sene üniversite bitiyor mesela nasıl bitiyor bilmiyorum ama çalışıyor az çok.

yani ozamanlar kötü olan hayatım bir anda değişti tabiki boş durmadım dua dua dua. bu günlere gelmemi sağladı yoksa ben üniversitenin kapısından geçemezdim allahın her işinde bir hayır vardır kazansanda kaybetsende.

---> yesil83

haklisin, oyle, hayirlisi olsun..

ben Turkiyede tembel bir ogrenci idim, buraya geldim hollandacam olmamasina ragmen calisarak derslerimde basarili idim ta ki internet belasiyla tanisana kadar... internete alisinca hic ders calismamaya basladim ve buzanama kadar sinavlara disardan girerek bitirmeye calisiyorum ama artik calisma aliskanligimi kaybettigim icin konsantre olup 2-3 suresiz saat duzenli calisamiyorum.
internet hayatima girmeseydi unv. gidiyor olurdum burda herhalde...
herseyin hayirlisi, cok buyuk hatalar, a.ptalliklar yaptim ama bu saatten sonra okula devam etme gibi bir hevesim yok, baslasam bile calisamam yine tek istedigim su son sinavi vermek, fazlasini istemiyorum (okul olarak) ama burda yasiyorken buranin imkanlarindanda faydalanmak istiyorum, ingilizce ve almancada ogrenmek istiyorum (ALLAH izin verirse bu dersimi ve bir kursum var onlari aldiktak sonra alabilirsem tabii).. hepsini bir SIKISTIRMAK istemiyorum. almanca ve ingizlicede ogrendikten sonra Turkiyede calismayi isterim. yabanci dil turkiyede cok etkili olacagini dusunuyorum.

---> yesil83

açık sözlü olman çok hoşuma gitti,güzellik kalpte olandır kalp güzelse sende güzelsindir....umarım ülkene bir an önce kavuşursun:)

---> yesil83

açık sözlü olman çok hoşuma gitti,güzellik kalpte olandır kalp güzelse sende güzelsindir....umarım ülkene bir an önce kavuşursun:)

Tsk ederim. Oyuzden senin profilinde Sana yazdim. Sen nasil aciksan insanlara karsi onlardan beklentinde o diye.
Bende oyle oldugum icin seni iyi anladim :) net insanlari severim katiksiz kem kumsuz.

Yorumun icin sagol canim. Beni mutlu ve memnun ettin

Son düzenleme:
---> yesil83

haklisin, oyle, hayirlisi olsun..

ben Turkiyede tembel bir ogrenci idim, buraya geldim hollandacam olmamasina ragmen calisarak derslerimde basarili idim ta ki internet belasiyla tanisana kadar... internete alisinca hic ders calismamaya basladim ve buzanama kadar sinavlara disardan girerek bitirmeye calisiyorum ama artik calisma aliskanligimi kaybettigim icin konsantre olup 2-3 suresiz saat duzenli calisamiyorum.
internet hayatima girmeseydi unv. gidiyor olurdum burda herhalde...
herseyin hayirlisi, cok buyuk hatalar, a.ptalliklar yaptim ama bu saatten sonra okula devam etme gibi bir hevesim yok, baslasam bile calisamam yine tek istedigim su son sinavi vermek, fazlasini istemiyorum (okul olarak) ama burda yasiyorken buranin imkanlarindanda faydalanmak istiyorum, ingilizce ve almancada ogrenmek istiyorum (ALLAH izin verirse bu dersimi ve bir kursum var onlari aldiktak sonra alabilirsem tabii).. hepsini bir SIKISTIRMAK istemiyorum. almanca ve ingizlicede ogrendikten sonra Turkiyede calismayi isterim. yabanci dil turkiyede cok etkili olacagini dusunuyorum.

Üzülmeni istemiyorum ama elinde fırsat varken okumamanın bahanesi yok
canım bence..Saırım sende sıkılmışsın ki int. hayatına girdiğinden biraz daha salmışsın dersleri ama bunu hiç bir zamanda sorun etme biliyosun okumanın yaşı yok istediğin zaman bunu gercekleştirebilirsin yeterki iste.Hem bak artık ünv. sınavları yılsda 1 kez olmıcak 3 ayda 1 yapılcak buda senede 4 sınav bu avantajı kullan dil de biliyosun hem...

---> yesil83

Üzülmeni istemiyorum ama elinde fırsat varken okumamanın bahanesi yok
canım bence..Saırım sende sıkılmışsın ki int. hayatına girdiğinden biraz daha salmışsın dersleri ama bunu hiç bir zamanda sorun etme biliyosun okumanın yaşı yok istediğin zaman bunu gercekleştirebilirsin yeterki iste.Hem bak artık ünv. sınavları yılsda 1 kez olmıcak 3 ayda 1 yapılcak buda senede 4 sınav bu avantajı kullan dil de biliyosun hem...

Canim 0,7 puanim kaldi onuda aldimmi ALLAH'in izniyle bitiyor. Turkiyede olsa kanaat notu verirlerdi ama burda yok oyle birsey.
Unv. Okumuyorum tr Ye gore myo okumus oluyorum galiba. Yuksek bise degil ama burda is bulmama yetiyor.

---> yesil83

Canim 0,7 puanim kaldi onuda aldimmi ALLAH'in izniyle bitiyor. Turkiyede olsa kanaat notu verirlerdi ama burda yok oyle birsey.
Unv. Okumuyorum tr Ye gore myo okumus oluyorum galiba. Yuksek bise degil ama burda is bulmama yetiyor.

Anladım şimdi hakkında herşey hayırlısı olsun canım cok az bir puanın kalmış zaten onuda alırsın inş.

---> yesil83

Tsk ederim. Oyuzden senin profilinde Sana yazdim. Sen nasil aciksan insanlara karsi onlardan beklentinde o diye.
Bende oyle oldugum icin seni iyi anladim :) net insanlari severim katiksiz kem kumsuz.

Yorumun icin sagol canim. Beni mutlu ve memnun ettin

rica ederim :)hayatta asla azmini kaybetme:)benden sana tavsiye hep savaş.....

---> yesil83

UNUTMAK ISTIYORUM...

bana onu sormayin
unutmak istiyorum
artik hatirlatmayin
unutmaaak istiyorum.

kalbimi kanatmayin
dunyami karartmayin
onu hatirlatmayin
unutmaak istiyorum.

aski beni yaksada
umutlarim solsada
unutmak zor olsada
unutmak istiyorum

bu ask bitti sonunda
gitti kendi yolunda
onu omur boyunca
unutmaak istiyorum.

ONA AIT NE VARSA
ICIMDE PARAMPARCA
MAZIM SAYFA SAYFA
UNUTMAK ISTIYORUM, UNUTMAK ISTIYORUM.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri