açık sözlü olman çok hoşuma gitti,güzellik kalpte olandır kalp güzelse sende güzelsindir....umarım ülkene bir an önce kavuşursun
haklisin, oyle, hayirlisi olsun..
ben Turkiyede tembel bir ogrenci idim, buraya geldim hollandacam olmamasina ragmen calisarak derslerimde basarili idim ta ki internet belasiyla tanisana kadar... internete alisinca hic ders calismamaya basladim ve buzanama kadar sinavlara disardan girerek bitirmeye calisiyorum ama artik calisma aliskanligimi kaybettigim icin konsantre olup 2-3 suresiz saat duzenli calisamiyorum.
internet hayatima girmeseydi unv. gidiyor olurdum burda herhalde...
herseyin hayirlisi, cok buyuk hatalar, a.ptalliklar yaptim ama bu saatten sonra okula devam etme gibi bir hevesim yok, baslasam bile calisamam yine tek istedigim su son sinavi vermek, fazlasini istemiyorum (okul olarak) ama burda yasiyorken buranin imkanlarindanda faydalanmak istiyorum, ingilizce ve almancada ogrenmek istiyorum (ALLAH izin verirse bu dersimi ve bir kursum var onlari aldiktak sonra alabilirsem tabii).. hepsini bir SIKISTIRMAK istemiyorum. almanca ve ingizlicede ogrendikten sonra Turkiyede calismayi isterim. yabanci dil turkiyede cok etkili olacagini dusunuyorum.
Üzülmeni istemiyorum ama elinde fırsat varken okumamanın bahanesi yok
canım bence..Saırım sende sıkılmışsın ki int. hayatına girdiğinden biraz daha salmışsın dersleri ama bunu hiç bir zamanda sorun etme biliyosun okumanın yaşı yok istediğin zaman bunu gercekleştirebilirsin yeterki iste.Hem bak artık ünv. sınavları yılsda 1 kez olmıcak 3 ayda 1 yapılcak buda senede 4 sınav bu avantajı kullan dil de biliyosun hem...
Canim 0,7 puanim kaldi onuda aldimmi ALLAH'in izniyle bitiyor. Turkiyede olsa kanaat notu verirlerdi ama burda yok oyle birsey.
Unv. Okumuyorum tr Ye gore myo okumus oluyorum galiba. Yuksek bise degil ama burda is bulmama yetiyor.
Tsk ederim. Oyuzden senin profilinde Sana yazdim. Sen nasil aciksan insanlara karsi onlardan beklentinde o diye.
Bende oyle oldugum icin seni iyi anladim net insanlari severim katiksiz kem kumsuz.
Yorumun icin sagol canim. Beni mutlu ve memnun ettin
Anladım şimdi hakkında herşey hayırlısı olsun canım cok az bir puanın kalmış zaten onuda alırsın inş.
rica ederim hayatta asla azmini kaybetmebenden sana tavsiye hep savaş.....
Cok gucsuz biri olarak insaALLAH sagol canim
öyle deme,yoksa hayat yener seni....istemesini bilmek lazım yeri geldiğinde hayat sana borçlu olsun ......söke söke al hayattan almak istediklerini ama savaşı bırakma..........
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.