[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] Doğruyu Söyleyeceğine İnanıyorum Az Önce Bu Konuda Sana Gönderilen Etiketteki Adresi Aldın mı ??
Gerçi Onlinesin Ama Aktif Değilsin Şuan canım Benim Sorun Yok
Canimsin etiketinibyeni goruyorum.ben ablamlardaydim misafirleri vardi ona yardim ediyordum yeni geldim eve.
Ne olduki beni birseyden haberim yok. Etikete baktigimda hollandali edit gorukuyordu. Kim bu hallandali? Tanidigimiz birimi? Tanimadigim birinin adresini ne diye alayikmi durduk yere. Bak durust olmam gerekirse sevdigim ve tanidigim bi uye vermis olsa ve gormus olsam alirdim ama etiketi ne gordum nede kisiyi taniyorum neden alayimki. Gormedimde zaten. Bukadar aciklama yapmamin nedeni kendimiinandirmak degil yorumlarim hepbuzun oluyor.
Kimmis kimmis ? Merak ettim simdi
Ornegin alicewonder joker ne bikim sevdigim kisilerden vermis olsa alirdimama
Ben hiccikis yapmiyorum ki
Zaten O esnada Sitede Değildin
Tanımıyoruz Bilmiyoruz Yeni Üye Olmuş Senin Sayfanda Sana Etiket Atarak Email adresi vermiş :1a9: Sopa istiyordu :1a9:
Sorun Yok Canım ..
seni tanımak güzel cnm tanıştığımıza memnun oldum
m biraz azcik ucundan ayni kaderi paylasiyoruz, bende 12 yasindayken Belçika'ya geldim ve egitimimi tamamladiktan sonra Türkiye'ye dönmek suan tek hedeflerimden biri
He uzağız
pazartesi gel başla
madde madde yazsan cv çıkar la :Ç
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.