Hos bir tanitim olmus canim ay rica cirkin degilsin com hossun bence. Seni seviyorum :R
en hizli sen geliyorsun bundan sonra sirf seni etiketlicem ve ayin en'lerinde seni en iyi admin yerine yazacagim
tsk.
Hız benim göbek adım ya :R Şaka bir yana da Arkadaşlarda iyidir :R
SENI tanıdığına çok çok çok memnun oldum adını bileyim iyiydi :eda:
"Ve bazen hayattır sevmek,
Birini çok uzaktayken bile yüreğinde taşıyabilmek...!"
~ Özdemir Asaf ~
cok tsk ederim. paylasimin icin ve sayfama katkindan dolayi.
evet, birini uzaktan sevebilmek... evet, iste ben tam onu yapiyorum ama cok yorucu birsey.
Uzaktan sevmek ne kadar sağlıklı ne kadar Bağlayıcı bir mantık bilmiyorum. Lakin seven yüreğin ruhunun fırtınasındaki yalnızlıgı hissetmiyorsa, yağmur damlası tane tane gözlerine düşüyor ve Bulutlar yüreğini sarıyorsa Yorucu olan tek şey Seni seviyorum Cümlesinin Kilometrelerce uzaktan gelen sessiz bir çığlığıdır ve Aşıksındır
Yorulmaya devam arkadaşım sevebilecek yüreği taşıyorsan ne mutlu sana
Merhabalar bende kücükte olsa icimdekileri senle paylasmak istedim basta sayfan hayirli olsun sonrasinda beni ceken birseyler var diyordum ne diye düsünüyordum sana karsii sanirim hem izmirli olusun hemde yurt disidan komsum olduguna )
komsumuyuz? sen nerdesin ki, belcika mi almanya mi?
hihi.. sagol canim okudugun icin.
bu arada imzani yeni goruyorum. sasirmadim desem yalan olur bugune kadar imzaya nail olma serefini yakalayamamistim bir gozde koymustu butun sevdiklerini imzasini, birde sen simdi tsk ederim.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.