yesil

---> yesil83

[MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION] [MENTION=154874]leylmira[/MENTION] [MENTION=155185]mknszkrall[/MENTION] [MENTION=150695]'hayaL[/MENTION]
kim varsa suan online olarak. Basligi (yesil guncel ) olarak degistirmisiniz?

---> yesil guncel

Hos bir tanitim olmus canim ay rica cirkin degilsin com hossun bence. Seni seviyorum :R

---> yesil guncel

SENI tanıdığına çok çok çok memnun oldum adını bileyim iyiydi :eda:

---> yesil guncel

388538_312391165466011_1636165101_n.jpg

"Ve bazen hayattır sevmek,
Birini çok uzaktayken bile yüreğinde taşıyabilmek...!"

~ Özdemir Asaf ~

---> yesil guncel

cok tsk ederim. paylasimin icin ve sayfama katkindan dolayi.
evet, birini uzaktan sevebilmek... evet, iste ben tam onu yapiyorum ama cok yorucu birsey.

Uzaktan sevmek ne kadar sağlıklı ne kadar Bağlayıcı bir mantık bilmiyorum. Lakin seven yüreğin ruhunun fırtınasındaki yalnızlıgı hissetmiyorsa, yağmur damlası tane tane gözlerine düşüyor ve Bulutlar yüreğini sarıyorsa Yorucu olan tek şey Seni seviyorum Cümlesinin Kilometrelerce uzaktan gelen sessiz bir çığlığıdır ve Aşıksındır :)

Yorulmaya devam arkadaşım sevebilecek yüreği taşıyorsan ne mutlu sana

---> yesil guncel

Uzaktan sevmek ne kadar sağlıklı ne kadar Bağlayıcı bir mantık bilmiyorum. Lakin seven yüreğin ruhunun fırtınasındaki yalnızlıgı hissetmiyorsa, yağmur damlası tane tane gözlerine düşüyor ve Bulutlar yüreğini sarıyorsa Yorucu olan tek şey Seni seviyorum Cümlesinin Kilometrelerce uzaktan gelen sessiz bir çığlığıdır ve Aşıksındır :)

Yorulmaya devam arkadaşım sevebilecek yüreği taşıyorsan ne mutlu sana

evet, defalarca denememize ragmen birbirimizden vazgecemiyoruz. demekki senin yukarda yazdigin gibi birsy yasiyoruz. Hayirlisi...
neyse sen cok yazilmasini rahatsiz edilmesini sevmezsin :) seni rahat birakayim :)

---> yesil guncel

Hayırlısını isteyin ve önünüzü değil Dağların arkasını görmek için nefes alın birlikte.

Hoş forumlar.

---> yesil guncel

Merhabalar bende kücükte olsa icimdekileri senle paylasmak istedim basta sayfan hayirli olsun :)sonrasinda beni ceken birseyler var diyordum ne diye düsünüyordum sana karsii sanirim hem izmirli olusun hemde yurt disidan komsum olduguna :))

---> yesil guncel

Merhabalar bende kücükte olsa icimdekileri senle paylasmak istedim basta sayfan hayirli olsun :)sonrasinda beni ceken birseyler var diyordum ne diye düsünüyordum sana karsii sanirim hem izmirli olusun hemde yurt disidan komsum olduguna :))

komsumuyuz? sen nerdesin ki, belcika mi almanya mi?

hihi.. sagol canim okudugun icin.
bu arada imzani yeni goruyorum. sasirmadim desem yalan olur :) bugune kadar imzaya nail olma serefini yakalayamamistim :) bir gozde koymustu butun sevdiklerini imzasini, birde sen simdi :) tsk ederim.

---> yesil guncel

komsumuyuz? sen nerdesin ki, belcika mi almanya mi?

hihi.. sagol canim okudugun icin.
bu arada imzani yeni goruyorum. sasirmadim desem yalan olur :) bugune kadar imzaya nail olma serefini yakalayamamistim :) bir gozde koymustu butun sevdiklerini imzasini, birde sen simdi :) tsk ederim.

almanyadaym : ) rica ederim :vala_02:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri