Veda ...

---> Veda ...

Ben deliyim...
Mutluluğu uzaktan seyrederken cebimde küçük umutlar biriktirir, gözlerimi kapının eşiğine dikerim.
İşte o zaman hayat acı kahve tadı verir, hep içime atarım ama, kendimi içine atacak bir yer bulamam.
Anlamayana az gelirim, anlayana çok...
Ne yarınlar birşey bekler benden, ne de ben yarınlardan...
Ben deliyim...
Ağlamamaya yemin etmiş gözlerim...

goppppppppppppp. yeni geldim evee yorgunum..oh my god... life sucks sometimes but hey..is it worth it? ill go with it:)))))))))0

Ew,,,red sucks..... anways..az durim yaticam....

Muahz.

---> Veda ...

evet gunluk bugunu iyi sakla aciikliyorummmmmmmmmmmmmmmmm :D

az once karar verdi bizimkierl..Yazin Turkiyeye gitmiyoruz Canadaya teyzemler gidiyoruz...Hem guzel bir tatil hemde kuzenimin dugunu var yani heyecanliyim...... Guzel... babam canadayi anlatirr nede olsa kaldi orda ama bende gormek istiyom :pppppppppp bekle beni Torontooooooooo sezen geliyooooooooooooooo

tarih-25.5.2011... nerden baksan 2 ay felan var..yavas yavas hazirlkik yaparimm felan. 1 ayligina orda olcam...

neyse tatil yaricak banaaaaaaa :):::::::::::::::::::::::

birazdan cikarim burdanders calisirim muzik dinlerim abimlere bakarim.)))))))))))))))))0

gorusurukkk gunluk mcx

---> Veda ...

cok yoruluyorum su aralar...ruhen bedenen... felaket uykum var uyusugum...valla elimi kaldircak halim yok

i keep thinking about my heart. he hasnt called yet. im not gona either..let him call me..were gona be together soon..and and this distance

sucksssssssssssssssssssssssssssss

hear me...

anyway.im listening to haifa now...walla i want to sleep.going to work tomorrow at 3.sucks :D

anyways..

birgulede gorusemedim iyidir ins:))))))))

hadi gunluk miss me.

---> Veda ...

eve geldim simdi...yorucu gundu..arkadaslarla dertlestim..omuzlarinda agladim..icim rahatladi..baya bir icimde tutmusum ofkemi sinirlerimi bir yandanda caresizligmi

hepsi beni dinledi..fikirlerini soyledi.tabi onlarin dedikleryle degil kendim icin dogru olan onemli.

aramicam onu..o aricak..aramazsa gorur neler olur

kosmicem artik pesinden.kiymet bilsin anlasin

cok sey istemiyrum...

disarda polisler..yine etraf karismis belli..

yarin yaticam...ozel bisey yok anlican. bakalim nolcak

hosca kal gunluk..

---> Veda ...

Sevixorum seni bebegm
uzme kendni hc birsey icin
kiyamam akan goz yasina.
Ariycktir ve yaptg hatayi anlayip sendn ozur diliycek.

sen icini rahat tut yeter :)
:45:

---> Veda ...

insallah elmas gozlum..insallah.bende bekliyom:))) artik guluyom bu duruma valla :D kurban olsun bana :M:

---> Veda ...

orasi oyle.yani ayrilamaz.ayrilmaz. bizim oyle bi luksumuz yok.

:I :I :I

biz ayrilamayiz :ppppppppppppppppppppppp

---> Veda ...

Where'd you go

i fucking missed you soooooooooooooooo

Seems like its been forever

Since youve been gona...................
....................

---> Veda ...

eve geldim simdi...yorucu gundu..arkadaslarla dertlestim..omuzlarinda agladim..icim rahatladi..baya bir icimde tutmusum ofkemi sinirlerimi bir yandanda caresizligmi

hepsi beni dinledi..fikirlerini soyledi.tabi onlarin dedikleryle degil kendim icin dogru olan onemli.

aramicam onu..o aricak..aramazsa gorur neler olur

kosmicem artik pesinden.kiymet bilsin anlasin

cok sey istemiyrum...

disarda polisler..yine etraf karismis belli..

yarin yaticam...ozel bisey yok anlican. bakalim nolcak

hosca kal gunluk..

SIkma o tatli Canini sezim Hersey olucagina varir kiymetini bilmeyene kiymetli oldugunu hatirlatacaksin:50:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri