Veda ...

---> Veda ...

sabah ders vardi gitmedim...pandalar gibi uyudum..ne uyudum ama... sonra evdeydim bizimkilerle fealn.ev kalabalikti.. ee yazda geliyooo Tr gitmek istiyom... babacim anliyosun demi beni:))))))))))

sonra aksam dersine gitttim Brianda tam genius LOL : SSSS forumda takiliyom oyle cikcam birazdan. yani orda surda burda bi gundu. yarin dolu amaaaaaaaaaaaa

eglencemiz var:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ya gunlugum boyle..Kirac dinliyorum.. ne guzel soylyor ama... grssssssssssssssssssssss

---> Veda ...

hemde ANkara..beni gezdirrisen olurrrrrrrrrrrrrr

evet dadlilarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :))))))))))))))))))))))))))))))))

---> Veda ...

saat 10...kafam 10... neyse yine kavga ettin benimle ne vardu kocum??? Milletin ortasinda geliyosun bana laga luga yapiyosun??? Ben sana demedimmi adam gibi haraket edeceksin, herkesi istedigin gibi kiramazsin? esemezsin? hir gecip keyifne bakamazsin??

Kadire bak, gelmis bana bunu koruyor. Kadir cekil elimin altindan!!!

Abime nedemeli??? fazla tepki vermis misim... ULan bir yemegi zikkim ettiniz :M: ama ben naptim.. ugrasmicaniz abi benimle... cingeneyim... maviyim... Manyagim :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

elif de iyi..canim.,, arkadasiz tamamda.. gereksiz yere cikislar yapmayiniz, stopda durmadan sezen vurur sizi:))))))))))))))))))))

Berivan hayfan :DDDDDDDDDDDDDD

babam duymasin abi.. birgun atacak beni camdan:D SSSSSSSSSSSSSSSS

neyse gun gundu..bugun bugun...

Affetme Ozelligimi Kaybettim ............

ugrasmayin benimle etrafimdakilerle.. okadar :M:

yarin herkese kapaliyim... Dont come near me niigar :D im a bust your ass :DDDDDDDDDD

uyucam oglene kadar... Yarin bana tatil...........

bensiz cikin :DDDDDDD birgude yok konussak :DDDDDDDd neyseee cikiyorum yaticam...
havalar sicak.. got a buy shorts and T'zzzzzzzzzzzzzzzzzz you know you knowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

portakal suyumda bitmis :M:

stewie.jpg

i love you stewey :S ZSS

---> Veda ...

baya resim cektindik haaaaaaaa..hepside birbirinden guzelllllllllllllllllllllll:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Berivannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ablasinin guluuuuuuuuuuuu..cok benziyoz seninle.ikiz olsaydik daha yerinde olurdu..

belki bir ara forma resim eklerim ahahahah :)))))))))))))))) uyucammm yorgunummm grs gunlummmmmmmmmmmmmmmm

---> Veda ...

Bebeğim

Sanalda yaşadığım en güzel dostluk oldun benim için :)
ne zaman bir sıkıntım olsa beni dinledin ve gulumsettin :)
çılgınlığın ve benim sakinliğim bir birimizi tamamlamaya yetti :)
iyiki gelmissin bu siteye ve iyiki varsın :)
seni Cook seviyorum PANPA :) <3

---> Veda ...

Bebeğim

Sanalda yaşadığım en güzel dostluk oldun benim için :)
ne zaman bir sıkıntım olsa beni dinledin ve gulumsettin :)
çılgınlığın ve benim sakinliğim bir birimizi tamamlamaya yetti :)
iyiki gelmissin bu siteye ve iyiki varsın :)
seni Cook seviyorum PANPA :) <3

sayin pampancim... sende ozelsin..eminim biliorsun... sezgimsin... sanal yanimda olman fark etmez..fark eden sensin.. yan yana olsaydik yakardik gulum Romayi.. optum elmas gozlerinden:2::106:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri